Sport og FitnessVægttab

Sådan fjernes fanerne ved hofterne: motion derhjemme

Hvis du er på alle slanke figur er de "ører" på lårene, så mest sandsynligt, du er forkert nylig tabt vægt. Det er muligt, at processen med at tabe overskydende vægt blev udført hurtigt, og kun ved at reducere mængden og kalorieindtag. Derfor er overvægtig, selvfølgelig, hurtigt tilbage, men det kropsfedt forblev i de mest "problematiske" steder. Som det er kendt, den første til at tabe bryst og ansigt. Men de berygtede "ører" er nu næppe nogensinde forsvinde uden hjælp. Den sikreste måde at slippe af med dem - det er et godt udvalg af speciallægeuddannelsen, som involverer musklerne i blokeret område. Jeg vil tale om, hvordan du fjerner de "ører" på hofterne. Disse øvelser er enkle, og de kan udføre hver.

Fod bortførelse skiftevis i hånden - den bedste øvelse dansere

Lad os starte vores forretning fra en interessant optagelse. Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor danserne er ingen problemer, "knickers" på hofterne. Det viser sig, at de gør en god øvelse, der styrker musklerne i benene på området. Denne alternative løft sogutyh ben eller omdirigering dem fra hinanden. Stå ret op, kan du samtidig holde på en støtte, såsom en stol. Løft højre ben og tager hende til siden, venstre ben lige. Så gentag 20-30 gange. Vi gør det samme med den venstre fod. Hver gang stigningen række tilgange gradvist at bringe dem til 50-60. Nu hvor du ved, hvordan du fjerner fanerne ved hofterne. Simple øvelser, bare forsøge at gøre dem regelmæssigt.

Hugsiddende-plie meget effektivt

Vi låner fra ballet ca en anden stor øvelse at slippe af med de "knickers" på hofterne. Denne såkaldte squat-plie. Vi udfører det sådan her: stå oprejst, fødder er meget bredere end skuldrene, tæer mens skilt i forskellige retninger. Langsomt squat så lavt som muligt, så vi drysse i et par sekunder og få op. En sådan aktivitet vil hjælpe os til hurtigt at løse problemet med, hvordan du fjerner fanerne ved hofterne. Øvelserne udføres ved 10 til 15 gange.

Blanding og fortynding af benene fra liggende stilling

Hvad gør vi hjælpe til hurtigt at klare denne opgave? Mahi fødder! Bare gøre dem i bugleje. Lig på gulvet på en gym måtten. Løft derefter lige ben op, reducere og opdrætte dem. Du kan være i stand til at sprede og denne besættelse. Det samme kan gøres kun med benene bøjet i knæene. Dette er en meget effektiv øvelse. Fjern "ører" på hofterne, de kan hjælpe hurtigt. Hvor mange gange skal dem? Så meget som du kan, indtil du føler dig lidt træt.

lunge

Og nu til den styrketræning. Den bedste øvelse i området for at "ører" på lårene til at fjerne hurtigt, angreb er nede. Stå ret op, arme ud til siden. Lunges venstre skiftevis fod, derefter til højre. 10 udføre parret bevægelser ved én fremgangsmåde.

Således har vi undersøgt de komplekse erfaringer, der vil hjælpe os med at behandle vores problem. Engager regelmæssigt - og snart vil du glemme alt om deres følelser om, hvordan du fjerner de "ører" på hofterne. Øvelserne er meget effektive, og resultaterne kan ses efter to ugers konstant træning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.