SundhedPræparater

Substitutter og analoger "Iruksola". Anmeldelser, Priser

Langsigtede ikke-helende sår er ekstremt farlige for menneskers liv. Hudlæsioner når miste evnen til at beskytte kroppen mod forskellige smitstoffer. Fremskynde helingsprocessen vil hjælpe salve "Iruksol". Gennem en del af komponenterne giver et kraftfuldt værktøj antimikrobiel effekt. Analoger "Iruksola" adskiller sig fra de oprindelige midler ikke kun omkostninger, men også effektivitet.

Beskrivelse "Iruksol" stof

Salve "Iruksol", som er en farmaceutisk producent selskab Smith & Nephew, har en bred vifte af applikationer. Denne kombinerede lægemiddel tillader rene sår af forskellige ætiologier af nekrotisk væv, hvori infektion udvikler. Opnå denne effekt tillader enzymerne i sammensætningen af lægemidlet. Ikke alle analoger "Iruksola" har en sådan terapeutisk effekt.

Den inhomogene konsistens salve har en gullig tone. Sammensætningen af medikamentet indeholder de to aktive komponenter - enzymet klostridiopeptidaza En kraftig antibiotikum og chloramphenicol (chloramphenicol). Den antimikrobielle komponent sikrer fuldstændig ødelæggelse af patogene midler, som forårsager inflammation. Fordelen ved et antibiotikum er det faktum, at for ham mikrobiel resistens udvikler sig meget langsomt, hvilket gør det muligt at bruge det til langtidsbehandling.

Skyldes stoffer, der indgår i en salve forekommer granulering og epitelisering af de beskadigede væv. Det særlige ved den medicin du kan kalde det evnen til at rense sår enhver ætiologi. I de fleste tilfælde er anvendelsen af "Iruksol" salve forhindrer fjernelsen af nekrotisk væv kirurgisk.

Indikationer for brug

Salve bør anvendes til behandling af ikke helende sår, som det fremgår af redegørelsen. "Iruksol" anbefales til behandling af purulent sår og venøse sår, som er vanskelige at lægemiddelterapi. Indikationer salver er følgende patologiske tilstande:

 • forbrændinger anden eller tredje grad;
 • liggesår;
 • koldbrand diabetes mellitus, hypotermi;
 • sår varicose oprindelse;
 • sår efter strålebehandling.

Der er praksis med "Iruksola" som et middel til at forberede huden før transplantationen. Efter kirurgi ordinere en salve at fremskynde processen med epitelisering og forhindre infektion.

Sådan bruger salven?

Dermotropic middel til udvortes brug "Iruksol" anmeldelser, som underbygger fabrikantens lover en terapeutisk effekt, bør kun anvendes på recept. Instruktion siger, at salven bør anvendes til de ramte områder en gang dagligt. Fugtes hud med fysiologisk saltvand (natriumchlorid). Dette er nødvendigt for at blødgøre og ren så meget som muligt af nekrotisk væv, der giver adgang til webstedet. Denne procedure skal udføres før hver anvendelse af antimikrobielle salver.

På beskadiget hud middel kan påføres med en glasstav. At undgå irritation af det omgivende væv, skal sårkanterne behandles med zink salve. Behandlingens varighed middel er typisk mindre end 10 dage, men i nogle tilfælde terapi omfatte to uger.

Eventuelle analoger "Iruksola", lige som det oprindelige værktøj ikke bør anvendes uden forudgående kendskab til kontraindikationer. Ifølge instruktionerne, kan ikke anvendes salven, hvis der er en historie af patienten efter sygdomme:

 • psoriasis;
 • svampeinfektioner i huden;
 • overfølsomhed over for ingredienser;
 • eksem;
 • alvorlige sygdomme i leveren og nyrerne.

Også kontraindikationer omfatter børn op til 12 år, under graviditet og amning.

bivirkninger

Allergiske reaktioner kan forekomme, når individuel intolerance salve "Iruksol". Udtalelser viser, at stoffet er stadig i de fleste tilfælde tolereres godt. Undertiden, under den indledende påføring af salven, kan der være kløe, let rødmen, udslæt. Sjældent optaget krænkelser hæmatopoiese proces.

Hvad kan erstatte salven "Iruksol"?

Prisen på lægemidlets (2500 RBL.) Er ikke tilgængelig for alle patienter. Det er derfor, de er ofte søger at erstatte dyre salve. Vælg analog lægemiddel kan kun læge i betragtning af patientens tilstand og tilstedeværelsen af co-morbiditet. Bemærk, at direkte analoger med den samme sammensætning som salven "Iruksol" ikke gør. Udskift medicinen kan være et lægemiddel, der vil have en lignende virkningsmekanisme. Følgende lægemidler anvendes ofte til behandling af betændte sår, trofiske mavesår og forbrændinger:

 1. "Levomekol".
 2. "Argosulfan".
 3. "Solkoseril".
 4. "Vulnuzan".
 5. "Levosin".
 6. "Sintomitsina".

Salve "Solkoseril"

Salve "Iruksol" i købmænd i Moskva og andre byer nu købe næsten umuligt. Nogle patienter, der har en økonomisk mulighed for at købe stoffet i Europa. Men i de fleste tilfælde er det nødvendigt at vælge de tilgængelige analoger i det farmaceutiske marked. Et af de mest populære værktøjer er "Solkoseril".

Lægemidlet er et metabolisk aktivator i væv og er ofte ordineres til behandling af forskellige hudlidelser. Salven er ofte ordineres som en erstatning for "Iruksol" stof. analoge pris - 560-620 rubler. "Solcoseril" accelererer regenerering af beskadiget væv, stimulerer collagen syntese, forbedrer blodforsyning. Lægemidlet er tilgængeligt i forskellige former: injicerbar opløsning, gel, dråber, salve.

Farmakologi betyder "Vulnuzan"

På trods af at analoger "Iruksola" have en lignende terapeutisk virkning, en effektiv erstatning for lægemidlet, er det muligt at samle op. For mange patienter, sådan var lægemidlet i en salve "Vulnuzan".

Dette værktøj giver også en dermotropic antiinflammatoriske lægemidler. I hjertet af en naturlig helbredende middel er moderluden. Salve er ordineret til venøse sår, smitsom infektion af sår, forbrændinger, cervikal erosion, rektale fissurer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.