FormationHistorie

Cocktails "Molotov" - våben fed

Flasker med brændbare stoffer blev brugt som våben under krigen i Cuba, hvor den latinamerikanske ø republik i 1895 opnåede uafhængighed fra Spanien. Men den massive anti-tank-denne enkle enhed var under Vinterkrigen af 1939-1940.

Overvældende teknisk overlegenhed den røde hær tvang forsvarerne af den mannerheimlinjen at afspejle anvendelsen af alle, nogle gange de mest uventede genstande som våben. Det vides ikke, den cubanske oplevelse, eller nogen opfandt denne ammunition igen, om tegnede sig for, men faktum er, at sådanne problemer fremrykkende sovjetiske tropper, som koldt, ikke frysning i sneen sump, snaypery- "Cuckoo", minefelter og kraftfulde befæstninger, Han tilføjede endnu en - en cocktail "Molotov". Det fik sit navn til ære for den udenrigsminister i Sovjetunionen, som var Sovjetunionen for finnerne udformning af den aggressive politik i slutningen af 30'erne. Faktisk det i første omgang lød som en "Molotov cocktail".

De vigtigste fordele ved ammunitionen var de lave omkostninger og tilgængeligheden af fremstillings materialer - kvaliteter, der er vigtige for et land med lave økonomiske ressourcer og er genstand for konstante bombeangreb. Der var også en mangel på meget betydelige. Cocktails "Molotov" var en fare kilde til den person, der forsøgte at bruge den. Med andre ord, var det nødvendigt at forsøge ikke at tænde mig selv. Udfordring var og dets levering til målet, nemlig motorrummet af tanken. Efter kontakt med brændbart materiale på forreste rustning cocktail "Molotov" Jeg var ineffektiv.

Disse ulemper ikke bliver en hindring for sovjetiske soldater og to år senere, da Sovjetunionen måtte udvide sin egen produktion af molotovcocktails. Anti-tank våben af den Røde Hær ikke var nok, så den cocktail "The Hammer" begyndte at indtaste sine arme i begyndelsen af juli 1941. Flasker vodka, vin, øl og limonade stål beholder til "BGS" flydende og "KS". I modsætning til konventionelle flybenzin, de var sticky og brænde og frigiver en stor mængde røg, skaber temperaturen til 1000 grader. Det, der gør op en Molotov cocktail, blev prototypen af napalm, opfundet lidt senere i USA.

Undergået nogle modernisering og tilpasning til at antænde denne projektil. Flasken blev sænket væge, som skal antændes før kaster, og at gøre det rigtigt, blev glasoverfladen klæbede instruktioner. Desuden blev alle infanteri soldater trænet, hvor han forklarede i detaljer taktiske procedurer, sikkerhedsforanstaltninger og svagheder i den tyske panser. Så cocktail "Molotov" tvunget til at blive et formidabelt våben af den røde hær i de første måneder af krigen.

Man ville antage, at i en alder af nanoteknologi, laser seværdigheder, anti-tank missiler og andre avancerede høj præcision våben angribe molotovcocktails er blevet en anakronisme, men det skete aldrig. Alle de samme deres fordele - nemlig let fremstilling, tilgængelighed og cheapness, bevaret til i dag. Det er derfor en Molotov cocktail stadig bliver brugt af dem, der mangler moderne våben til at bekæmpe en stærk modstander. Det forblev uændret, og den vigtigste regel i brugen af dette enkle shell: god brug af det kan kun være den, der har modet til at møde den formidable tank med en glasflaske i hånden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.