HjemlighedGør det selv

Hvordan til at sy en behagelig og blød sækkestole med deres hænder

I de senere år populariteten af lænestole-bags vinder momentum. Sy et møbel kan endda dem, der har for nylig mødt med en symaskine. Hvordan laver sæde-taske med hænderne, der er beskrevet i detaljer i denne master class. Denne repræsentant for fancy rammeløse møbler og en stor og en lille familie. Det er så praktisk at læne sig tilbage foran tv eller læse en interessant bog. Seat taske er perfekt passer ind i det indre af ethvert rum. Master klasse: sækkestole med deres hænder

Når du vælger en stof, overveje farveskema i rummet. Hvis du planlægger at sætte posen i stolen børne-, så valgte de stoffer med en fe motiv. Teenager fit denim taske. Stol for voksne kan være ensformigt, og med ornamenter.

Fyldstoffer - polystyrenperler - sælges i et minimalt volumen svarende til en kubikmeter. I betragtning af, at behovet for en pose med 0,3-0,5 kubikmeter bolde, er det bedst at gøre blot to pladser. For at gøre sækkestole med hænderne, beslutter at starte med materialet. For hver stof kræver to typer - den indre og den ydre dæksel. Intern bedst at sy fra tyk bomuldsklud (Calico, satin), og eksternt - fra musselin, stram linned møbelstof.

For at gøre sækkestole med hænderne, skal du bruge:

 • symaskine;
 • centimeter;
 • papirmønstre;
 • tråd;
 • saks;
 • blyant;
 • stof til to dæksler;
 • fyldstof af polystyrenperler (diameter 3-5 mm);
 • Lynlås (mindst en halv meter).

Trinvis guide

 1. Før du foretager de sækkestole med hænderne, udføre skæringen. På mønstret ¼ af mønstre. Den skal flyttes til et foldet stort ark papir. Fra punkt 1 til punkt 2 sætte 20 centimeter, og fra punkt 1 til punkt 3 - 50 centimeter. Du kan bruge millimeterpapir og overfør mønstret på stoffet i forhold.
 2. Tekstilskæring. For at gøre dette, mønstret på stoffet, sted og fastgør det med stifter og syning cirkel med en blyant. Tilføj sømrum -. 1-1,5 cm for eksterne komponenter tilføje yderligere 1-1,5 cm - dæksel skal være lidt større end den indvendige. Gentag den samme procedure for det andet sæde. Du skal have to sæt, hver - 6 dele til begge dæksler.
 3. Tag de to dele af det indvendige dæksel. Så folde dem højre side, låsestift og sy. Stitched en mere detaljeret. Når du syr det sidste, sjette, ikke doshivayte til kanten af 10-15 centimeter. Gennem dette hul vil blive tilbagefyldt fyldstof. Tilsvarende, og fortsætte som med den indre kappe af det andet sæde-pose.
 4. Placer forsiden af ét stykke ydre dæksel til en anden. Stikkende nåle sostrochite dem. Tilsæt en del. Den seneste, sjette, ikke at sy den første indtil voshete lyn. Lyn er bedre positioneret ved den øvre kant. Derefter sostrochite elementer fra lyn til den nederste kant. Glem ikke at bane efterbehandling sting syet langs lynlåsen. Lyn kan erstattes med knapper eller velcro bånd.
 5. Fjern bunddækslet og fylde 2/3 af dets volumen af bolde. Hånd sy hullet. Gentag det samme med den anden og sækkestole.
 6. Fjern det ydre dæksel ved at trække det over det indre er fyldt med kugler, og luk lynlåsen. Det efterlod at gøre det samme med det andet sæde. Alle sækkestole er klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.