HjemlighedGør det selv

Hvordan man laver en udskåret trim på vinduerne? Skabeloner med deres egne hænder. Tegninger og skitser

Drømmeagtigt skønhed, er kommet ned til os fra tidernes morgen. Det er synligt for alle på de gamle, smukke, log huse dekoreret med interessante udskårne gerigt med sarte mønstre og rige innovative funktioner, som ligger på taget og beundrer mange moderne mennesker. Jeg beundrer sådan skønhed kan være lang, men for at skabe det på egen hånd - en meget vanskelig opgave. Men med en stor og uimodståelig lyst kan være skåret trim på vinduerne (skabeloner) med sine egne hænder.

Problemet med at skabe tarme af træ

Spørgsmålet er ikke, at vi har brug for de færdigheder af en sand kunstner eller fantasi til at skabe et geometrisk korrekte, interessante, blomstrende mønstre. Problemet er større i, at produkter af naturlige materialer såsom træ, temmelig kortvarig på grund af virkningen af eksterne faktorer. Ulempen ved træ tarme, og gevindet elementer er, at de er i stand til i årtier for at bevare deres oprindelige udseende, hvis de opbevares på et tørt sted inde i huset. En fugtighed udenfor hurtigt provokere træ warp, crack, og måske endda blive årsag til skår på steder, hvor en tynd tråd. Eventuelle maling ringere UV-stråler, regn og kun forværre det samlede billede. Dette gør det nødvendigt hvert år at udføre maleri produkt, konstant at bruge penge på dækning og bruge en masse tid til at arbejde. For ikke at nævne det faktum, at du er nødt til at reparere eller erstatte disse udskårne trim på vinduerne. Skabeloner med deres egne hænder for disse produkter kan være fremstillet af forskellige materialer.

Hvorfor ikke bruge et træ

Dette punkt kan skabe vanskeligheder, men bare rolig i forvejen. Der er altid en vej ud, den bedste måde at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære og forbedre udseendet af bygningen. Moderne teknologi gør det muligt at skabe en bred vifte af materialer, der er mere modstandsdygtige over for miljøpåvirkninger. I alle byggemarkeder kan findes i overflod. Du kan for eksempel bruge en flad jern i stedet for træ. Det kan bruges til at producere holdbare og mindre smukke udskårne trim på vinduet med sine hænder. Stencils i dette tilfælde er det nødvendigt på samme måde som ved fremstillingen af træ indretning.

fladjern

Flad jern eller ark, når det er accepteret at kalde den givne klassifikation fabrikken, er en tynd, hvis tykkelse er omkring 0,4-0,7 millimeter. Butikken kan du finde ruller af dette materiale fra 20 til 50 meter. Bredden af rullen ifølge standarden for 1025 centimeter. Dette materiale blev taget at dække forskellige farver, som kan ses som lys og mørke tin. Endvidere har hver pladejern dækket med en beskyttende film, som gør det muligt at fastholde den oprindelige ydeevne under transport og forhindrer ridser og udhulninger.

materialer nødvendige

For at lave din egen fra en flad jern udskåret trim på vinduet med hænderne (skabeloner kan ses i denne artikel), du har brug for følgende materialer og værktøjer:

 • For det første skal du en flad plade af jern (tin), som vil have en standard bredde på lidt mere end en meter.
 • For det andet, at det er nødvendigt at rulle af billige tapet. De bruges som en hjælp til at fremstille udskåret trim på vinduet med sine hænder. Stencils til væg indretning og andre mønstre på tapetet påføres, og senere på materialet.
 • Et sæt af klip, hvorigennem vil det være muligt at fastsætte skabelonerne. Fastsættelse dem vil hjælpe mere præcist og præcist oversætte billedet med et mønster på overfladen af det materiale, som vil blive gjort udskåret trim på vinduet med sine hænder. Skitser til oprettelse af emner kan være ganske let at finde og lige så let at bruge. Derudover vil de har brug for, når du har brug for at ordne de færdige dele med hinanden.
 • Sjækler. Det skal bemærkes, at deres størrelse ikke må overstige 4 mm.
 • Almindelig blyant til at tegne mønsteret og de nødvendige markeringer.
 • Viskelæder: Det er sandsynligt, at den første gang kan mønsteret ikke viser sig helt lige.
 • Linjen for at få en bedre størrelse alle overflader og til at bestemme nøjagtigheden af mønstre.

 • Boret, ville hvis diameter være 8 mm. Det er nødvendigt, for at skabe et hul puslespil. Dette vil ske på de steder, hvor de vil skære øverste udskårne trim på vinduerne. Skabeloner, foto, som vi kunne bruge som grundlag for de stencil emner, vi har ikke brug for dette skridt.
 • Boret, hvis diameter ikke overstiger 4 mm. Med det vil skabe åbninger, der kræves på det sted, hvor de slutter sig dele er nittet.
 • Elektrisk puslespil.
 • Nedstryger.
 • Sandpapir, som vil komme i handy og små, og medium. Det er nødvendigt at fjerne grater, som uundgåeligt dannes under arbejdet.
 • Nittet maskine (manuel) og en hammer, fortrinsvis gummi. Gennem disse værktøjer vil blive glatning emner.

Nuancerne i processen med fremstilling tarme af tin

Før du begynder at bygge udskårne trimmer på vinduer, kan du foretage og installere høj kvalitet vindue skråninger. Det er nødvendigt at fjerne den korrekte type og størrelse for at producere skåret trim på vinduet med sine hænder. Tegninger kan fortælle, hvordan det skal gøres. Dette gøres under hensyntagen til hældning kanter fremspringende ringer på væggene. Når ryddet for alle størrelser, er det nødvendigt at beregne de særlige kendetegn ved fremtidige rammer. Standard af produktets bredde - omkring 30 centimeter.

Næste du nødt til at vælge en glat rulle tapet til at gøre af det udskårne trim på vinduet med hænderne (skabeloner, naturligvis). Når prøven billedet er valgt, bliver du nødt til at lave mad tre "mønster". En af dem vil være længere, er det nødvendigt for de laterale symmetriske stykker, andet og tredje henholdsvis - kort sagt, for top og bund.

Oprettelse af en skabelon

Udskårne striber skal foldes på midten, og så når tegne et skitse på det mønster svarer til midten af folden. Denne manipulation vil spare tid og reducere sandsynligheden for fejl, når du opretter en skabelon.

Faktum er, at under opskæring af mønstret begge halvdele af skabelonen vil blive dannet i det øjeblik, med andre ord, det vil skabe perfekt afstemt og retten udskårne trim på vinduet med sine hænder. Figures mønstre således ikke anvendes så ofte som når plotte hver særskilt del af præformen.

Arbejdsplads og materialer

For at skabe den ideelle arbejdsplads for det videre arbejde, du har brug for at stå sammen to tabeller, hvis højde vil være den samme. Mellem bordene, du har brug for at efterlade et tomrum, som ville være omkring 8 centimeter. Denne afstand er nødvendig for driften af den elektriske puslespil. Til fremstilling metalhuse kræver to farver. Denne kombination er den enkleste udførelsesform. Denne indstilling kan ændres, hvis det ønskes. Overlejret den øverste farve, for eksempel, vælge hvid. At det vil blive skåret mønstre. Det andet materialelag kan vælge en farve, da det vil stadig ikke ses, fordi den kun bruges som en foring for det ydre lag af genstanden, som kaldes trim udskåret på vinduet. Skabeloner egne hænder producerer, husker igen.

Opret metalplader tarme

Vi nødt til at tage et stykke fladjern og skære det i strimler for at skabe den ønskede bredde af tarmene. Det flip forsiden nedad arbejdsemnet øvre bill del og også gøre en revolution i den modsatte retning efter fastgørelse skabelonen via hæfteklammer. Derefter mesh-mønstret overføres til materialet.

Efter tegningen vises, du har brug for elektrisk boremaskine med et bor diameter på 8 millimeter. For at bore gennem huller og begynde at skære kabinet og savning puslespil. Næste du nødt til at sætte jernstang på bordet, og det er vigtigt, at det er placeret nøjagtigt i midten af bordet. Det vil klart og præcist skære en figur, uden at det berører det samlede billede.

Oprettelse bund blank

Når den øverste del er blevet skåret, kan du gå videre til næste trin, som er ansvarlig for at skabe bunden, der skal tjene som baggrund. For dette materiale skal også skæres i strimler med de nødvendige egenskaber med bredde og længde. Vi må ikke glemme, at detaljerne vil bezel, der er bredden af dette mønster må overstige udførelsen af eksterne præparater. Den ideelle mål i dette tilfælde vil øge bredden af omkring fem centimeter. Tilbage til revolutionere arket - så forsiden er den øverste. Yderligere er det nødvendigt at sætte elementet på en øvre kappe blank, som er anbragt nedad og skæres omkring den ydre kant af kanten mønster med fordybningen, og derefter kan begynde at skære den del.

Afslutning af emnerne

Efter de to billets er udarbejdet, skal de fjernes fra den beskyttende film oven på hinanden på hinanden. Efter dette, skal oplysningerne registreres ved hjælp af hæfteklammer. Herefter skal tages en eller flere boringer med en diameter på fire millimeter. Ved hjælp af hånd-nittet maskine til at gøre en test koblingsdele, hvilket forhindrer deres divergens. Ved at gennemføre denne handling, kan du begynde at bore og nitte hele strukturen. Alle - produktet er klar til brug. Du kan gå videre til næste fase - for at indstille udskårne trim på vinduet med sine hænder. Skabeloner til dem vi har gjort tidligere.

installation tarme

For at udføre installationen af tarme, skal du først nødt til at finde en stige eller trappestige, hvor det vil være muligt at komme til vinduet. For at udføre installationen af artikler om den trævæg vil kræve:

 • Hammer.
 • Små søm, som ikke er længere end seks centimeter.
 • Sprøjteanordningen.
 • Flydende silikone til montering. I dette tilfælde bør det matcher farven på kabinettet eller være helt farveløs. Han bliver nødt til at tilsløre revnerne dukket.
 • En lille kunst pensel og maling, matche farven på produktet, med hjælp af disse værktøjer vil blive udført maleri søm hoveder, så de ikke ødelægger udseendet af tarme.

At bruge tarme monteret på væggen, som er lavet af sten, har brug for:

 • Elektrisk boremaskine.
 • Boret med en diameter på 4 millimeter pobeditovym tip.
 • Plugs til skruerne. Hvis de ikke er tilgængelige, kan du ejer til flyet træ og hammer dem ind i hullerne.
 • Montering sprøjte.
 • Flydende silikone montering, farven på hvilket vil enten matche farven på produktet, eller det vil være transparent, så for ikke at ødelægge udseendet af designet.
 • Lidt Art Pensel og maling farver tilsvarende produkter. Ved hjælp af disse værktøjer vil blive malet søm hoveder, så de ikke ødelægger udseendet af produktet, som kaldes "udskåret trim på vinduerne." Mønstre lavet med deres egne hænder, kan udskydes til næste begivenhed.

Den sidste fase af arbejdet

Vi er nødt til at justere trim mod kanterne af vinduet skråninger, der fungerer, og at rette dem til væggen. Så er det nødvendigt at fjerne alle revner og uregelmæssigheder, ved hjælp af silikone. Efter at bringe produktet til det æstetiske udseende af arbejdet kan roligt betragtes som fuldstændig.

På baggrund af ovenstående oplysninger, kan man se, at det virkelig er at skabe udskåret trim på vinduet med sine hænder. Skabeloner - simple eller komplekse - som kan findes eller gøre det selv. Derfor bruger selv de mindstekrav til færdigheder og fantasi, er det muligt at forfine udseendet af bygningen, uden at bruge en masse penge og tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.