HjemlighedGør det selv

Hvordan man laver en sandkasse med deres hænder i landet

Vi har alle spillet som et barn i en sandkasse, fordi denne struktur er en iboende del af enhver legeplads. Det tiltrækker børn som en magnet, og endda spille med sand udvikler rumlig fantasi og finmotorik af børn hænder.

I sommeren du ganske ofte gå med deres børn i landet, skal du sørge for at konstruere en sandkasse, og derefter fidgets være noget at gøre, vil de ikke distrahere dig fra mere vigtige ting.

Hvordan man laver en sandkasse med deres hænder?

Udstyr legeområdet ved deres sommerhus for dine børn bare nok. I denne artikel vil du læse den nødvendige vejledning om, hvordan du får sandkassen med hænderne uden meget besvær.

For at gøre et sted for sjov, skal du vælge sin placering korrekt. Anbring ikke strukturen helt under træerne - nedfaldne blade vil konstant falde ind i det, og efter regnen sandet vil være en lang tid til at tørre ud. Det er bedst at have sandkassen på en solrig position eller i delvis skygge. Men vi må ikke glemme, at barnet ikke er ønskeligt for lang tid at være i solen, så hvis stedet er solrigt, så vil det være nødvendigt at bygge et skur eller installere en sol paraply. Barnet vil være behageligt at spille, og det ikke overophedes.

Du kan købe færdige model af plastik i supermarkedet, men vi anbefaler at bygge et sted for dit barns egne spil. Hvordan man laver en sandkasse med deres hænder? Ja, alt er meget enkel. Når du har valgt en placering til installation, skal du bestemme størrelsen af sandkassen og forberede brættet til længden. For at barnet ikke har modtaget nogen skader, bestyrelsen skal behandle - præ-pare, og derefter gå sandpapir. Efter at de behandles med antiseptisk og anvende en lag primer.

Sted, som vil blive placeret sandkasse, ren og fjerne laget af jord 35 til en dybde på 50 cm. Ved hjørnerne af området er det nødvendigt at grave en grav kolonner. sandkasse ramme for at indsamle høstede brædder: fire barer at forbinde skinnerne på ydersiden, da den ene af dem vil blive begravet. Efter montering skal konstruktionen være malet med maling, der er sikkert for børn. Det skal bemærkes, at det ikke er nødvendigt at male brættet i gult, da det vil have til at blive opdateret jævnligt.

Når malingen er tørret, skal stængerne være installeret i den forberedte pit for dem. Når du har installeret den struktur, du har brug for til at nagle planker til siddepladserne at være behageligt for børn at lege.

Sand til sandkassen, kan du enten købe (med køb, bemærk farve og konsistens), eller tage en flod, hvor den findes i nærheden af din have. I det andet tilfælde, før hælde det i sandkassen, skal du finkæmme sandet for at der ikke var nogen cigaretskodder, ingen traumatiske ting. Det bliver nødt til at fylde op hvert år.

Glem ikke at købe legetøj til sandkassen, så dit barn vil være i stand til at skabe deres eget spil verden. Jo flere tilbehør i forskellige farver, til den sjovere dit barn lege med dem. Nu hvor du ved, hvordan man laver en sandkasse med deres hænder hurtigt og nemt. Du og dit barn vil være begejstret for det nye byggeri på deres sommerhus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.