FormationHistorie

Den våbenskjold den provisoriske regering - et symbol på overgangsperioden

Den våbenskjold staten er ikke bare et smukt billede - i hans billede, som regel baseret på alle de symboler på den interne struktur af prioriteterne landets, politikker og endda forsigtighed.

Russiske stat våbenskjold

Historien om russiske våbenskjold går tilbage selv til de dage af regeringstid af Ivan III. Det var dengang, i 1497, billedet af en ørn med to hoveder for første gang optrådte på den kongelige segl. Efter det undergik forskellige ændringer, og i sidste ende til 1917 russiske våbenskjold har erhvervet figurer, som hver havde sin egen betydning:

  • Den Dobbeltørn, haste dine øjne i forskellige retninger, sagde, at den russiske kombinerer alle de bedste funktioner fra Vesten og Østen, som en mellemvej mellem de to kulturer.
  • En kriger med et spyd sidder på en hest - Georgiy Pobedonosets - et symbol på det faktum, at Fædrelandet er beskyttet, og vil altid vinde over den indtrængende onde.
  • Three Crowns uafhængigt Rusland.
  • Sceptre og ORB - enhed mekanisk drevet regering.

Det er alt symbolik inkluderet i våbenskjoldet, siger, at det land, som den tilhører, er en multinational, kraftfuld, suveræne, stand til at beskytte sine folk magt.

Men det var ikke før 1917, endnu ikke har haft en tur i historien om den russiske stat.

Den nye regering - de andre karakterer

Som et resultat af Februarrevolutionen i Rusland i 1917, ophørte den regel af monarkiet. Power over hele landet i hænderne på den såkaldte provisoriske regering, hvis arbejde ledet af prins G. E. Lvov. Fra nu af, skæbne Rusland og stien var at bestemme den grundlovgivende forsamling. Power har ændret sig, og derfor de gamle symboler har været på sin plads i en foranderlig land. Ikke desto mindre bør alle vigtige dokumenter knyttes til staten segl. I marts fra de forskellige organer og tjenester i landet faldt anmodninger den provisoriske regering med en anmodning om at forklare, hvad slags bør være en reel tilstand. trykning, hvilket bekræfter ægtheden af dokumenterne.

I den forbindelse blev et særligt møde indkaldt, og når det oprettet en særlig kommission på Arts, ledet af Maxim Gorky. Gorky, til gengæld tiltrukket af værker af kunstnere fra "World of Art" og den berømte heraldik.

Resultatet af deres samarbejde var skitsen lavet I. Ya. Bilibinym, der, efter nogen diskussion, blev vedtaget som en midlertidig emblem til staten segl. Prøven repræsenterer alle den samme to-ørn, men blottet for alle egenskaber, der anses symboler iboende tsarismen og upassende for moderne tider.

Dette logo, dekoreret staten. Udskrivning i virkeligheden var et symbol på den provisoriske regering, men spørgsmålet om indrømmelse af status som en tilstand, den er stadig åben.

Ny tid - nye våbenskjold

Efter en prøve af den nye trykkeri blev offentligt præsenteret for offentligheden, på en bølge af protester, at stille krav for at udrydde den gamle "kongelig" remedier, der stadig bruges i hverdagen. Landet har brug for var en national emblem.

Spørgsmål om det nye symbol gentagne gange rejst på juridiske møder, går under den provisoriske regering. I sidste ende blev billedet af en ørn i den nye version anses for muligt for brugen af det nationale flag. Men den endelige beslutning om, hvordan det vil se ud som våbenskjold den provisoriske regering, blev udsat til et kommende grundlovgivende forsamling. Ikke desto mindre er den nye ledelse af landet allerede betragtes som "nøgen" Eagle "hans" nye symbol. Hans billede dukkede op på de nye sedler.

En midlertidig våbenskjold på midlertidig penge

Papir penge udstedt under den nye regering, så ganske interessant.

De afbildede våbenskjold af den provisoriske regering - de to-ørn på en baggrund af hagekorset, som på det tidspunkt ikke var blevet betragtet som et tegn på fascisme. Den hagekors ( "Kører korset") blev betragtet som en sol (sol) tegn, der symboliserer evigheden, vejen til velstand og fremgang. Måske er det derfor det blev brugt af den provisoriske regering i samarbejde med ørnen som et symbol på sejr i Rusland over åg monarki. Men den officielle forklaring, der betyder en ny stat symbol, ikke ske. 1917 prøve, den våbenskjold den provisoriske regering, i virkeligheden, og der var kun et emblem.

I sommeren 1918 har dannet den sovjetiske regering besluttet helt at udrydde de gamle symboler. Vedtaget mens den nye forfatning angiver, at våbenskjoldet i staten nu vil repræsentere kun politiske symboler i det nye regeringsparti. Provisoriske regering våbenskjold blev erstattet af våbenskjold RSFSR.

Hvorfor penge våbenskjold den provisoriske regering

I 1991 var der et sammenbrud i Sovjetunionen. Igen i historien for vores land er vi kommet tider med overgang, når de gamle sovjetiske symboler allerede var forældede, og den nye er endnu ikke dukket op.

I 1992, Bank of Rusland begyndte at præge mønter med emblem, meget lig våbenskjoldet i 1917 den provisoriske regering af prøven år.

Og det skete, fordi på det tidspunkt landets statslige symboler godkendt af regeringen simpelthen ikke eksisterede. Derfor Bank of Rusland at benytte deres logo på penge, som ifølge Aleksandra Yurova, der er direktør for Institut for kontanter cirkulation af penge Centralbanken har til den provisoriske regering og dens symbolik irrelevant. En lighed mellem de to logoer forklares ved det faktum, at de rent faktisk blev foretaget af den samme kunstner - I. Bilibin. Kun emblem Centralbank lånt fra russiske eventyr, hvor udformningen af bøger og kunstneren involveret.

2016 var præget af det faktum, at de indenlandske sedler returneret fuld våbenskjold Rusland.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.