TravelingHoteller

Hotel Club La Playa 3 * (Hammamet, Tunesien) fotos og anmeldelser

Tunesien er et af de førende lande, der tilbyder turister badeferie. Хаммамет подойдет для путешественников, предпочитающих спокойное времяпрепровождение. Hammamet resort er egnet til rejsende, der foretrækker en rolig atmosfære. Beliggende på de smukke sandstrande. Ofte kommer her til behandling, fordi her kan du finde mange sundhedscentre i thalassoterapi. Hvis du er på udkig efter en billig sted at bo, derefter betale din opmærksomhed på La Playa Hotel Club 3 * (Tunesien). Men er det værd at spare på ferie i dette land?

Vigtig information og placering

Moderne og billige hotel blev åbnet i 2013 efter en lang renovering af bygningen. Under reparationer er blevet opdateret og boliger og offentlige områder, såvel som helt erstattet alle VVS, og møbler på værelserne. Snehvide to-etagers kompleks består af 2 etager, der huser 90 hyggelige lejligheder, der er designet til at holde mere end 2-3 personer. Хаммамет ) - это отель для взрослых, поэтому семьям с детьми здесь может быть неуютно. Det er værd at vide, at La Playa Hotel Club 3 * (Hammamet) - Dette hotel kun for voksne, så familier med børn her kan være ubehageligt. Self-registrering er mulig kun 18 år. Komplekset accepterer ikke rejsende med kæledyr. Personalet vil altid blive spurgt af turister i foto bekræfter deres identitet og kreditkort eller kontanter som sikkerhed.

Den lille hotel er beliggende på den første linje og har sin egen strækning af stranden. Desværre, du er ikke nær udviklet turist infrastruktur. Хаммамета , который находится в 6 км от отеля. For at gå shopping eller til at besøge restauranten, vil gæsterne nødt til at ringe efter en taxa og gå til centrum af Hammamet, som ligger 6 km derfra. Lufthavnen ligger også ikke tæt. Энфиды , которая удалена на 44 км. Oftest, her kommer fra Enfidha, som fjernes ved 44 km. Capital Lufthavn ligger 66 km væk. Således vil den anslåede rejsetid til hotellet være omkring en time.

Værelser

Vi kan ikke sige, at værelserne i Hotel Club La Playa har luksuriøse interiør og masser af faciliteter. Stjerne kompleks tilbyder en økonomisk mulighed for indkvartering. Standard værelser består af et lille værelse og et badeværelse, som har et brusebad, toilet, håndvask og spejl. Soveværelset er en stor dobbeltseng, skrivebord, skabe og sengeborde til tøj.

Nogle lejligheder er desuden udstyret med en lille balkon eller terrasse. De satte et bord og stole. Udsigt over haven eller den udendørs swimmingpool. Det område af rummet er 24 sq. m. Alle gæster er garanteret en daglig husstand rengøring og skift af håndklæder i badeværelset. белье обновляют два раза в неделю. Bedding opdateres to gange om ugen.

Lær mere om bekvemmeligheder på værelset

другие отели, La Playa Hotel Club 3* предлагает своим гостям стандартный перечень удобств, которые необходимы для комфортного проживания. Ligesom andre hoteller, La Playa Hotel Club 3 * tilbyder en standard liste af faciliteter, der er nødvendige for et behageligt ophold. For eksempel, hvert værelse har en moderne TV. Satellit-tv-kanaler udsendes primært på fransk og engelsk, men kan findes her og et par af kanaler i russisk. For eksempel er den første eller "Rusland". I højsæsonen i værelserne har aircondition. De arbejder indtil slutningen af september. For et ekstra gebyr kan du leje en lille sikkert hvor du kan efterlade værdigenstande.

Badeværelset helt sikkert have hårtørrer og håndklæder. Kosmetiske produkter er ikke tilgængelige, så de kan medbringe deres egen eller købe i Tunesien. Ved din anmodning nummer er også forpligtet til at give en mini-bar, hvor drikkevarer kan køles. Men dens indhold jævnligt bliver nødt til at betale hver for sig. Der er i rummet og telefonen, der er almindeligt anvendt til at kommunikere med lederen.

Hotelfaciliteter

En opdateret sæt af La Playa Hotel Club (Tunesien) tilbyder sine gæster et bredt udvalg af tjenester og tjenesteudbydere, der kan have brug for dem i løbet af ferien. For turister, der er vant til at rejse ved at leje bil, der er gratis parkering ved hotellet. Lad bilen her til enhver tid uden forudgående reservation. Wi-Fi , который бесплатно работает во всех общественных местах. Kontakt med pårørende eller blot tjekke det sociale netværk ved hjælp af Wi-Fi, som er friløb på alle offentlige steder. For folk, der ryger inden for det udpegede område for brug af tobaksvarer. Desuden er rygning tilladt på værelserne.

Forretningsmænd inviteret til et lille mødelokale udstyret med computer og projektor. Du kan også bruge fax og fotokopiering. Receptionen i lobbyen døgnet rundt. Ved receptionen turisterne kan tage tingene i kamera Bagageopbevaring, bruge betalt sikker, valutaveksling. Gæsterne får hjælp i at vælge og købe udflugter billetter, samt i udformningen af overførsel til lufthavnen.

underholdningsprogram

Turister kommer til Tunesien på jagt efter en klassisk badeferie. Hotel Club La Playa tilbyder dem sin egen strækning af stranden, der er udstyret med brusere, skiftende kabiner, toilet og musik. Gæsterne kan også frit kan tage en liggestol og en parasol. Et godt alternativ til havet vil være en udendørs swimmingpool med ferskvand, som ligger meget tæt til kroppen. Hotellet har animatorer som organiserer dag og aften viser. Men de er kun udføres i engelsk og fransk. På stranden kan du også gratis at spille volleyball eller vandpolo med andre gæster. Unge mennesker kan besøge en lokal natklub, som er placeret på stedet.

En masse af hotellet og betalt underholdning. For eksempel, spa, som byder på massage, et sundhedscenter og frisør. Om vinteren kan du besøge den indendørs pool med havvand. пейнтбола . Ikke langt fra hotellet er feltet for spillet golf eller paintball felt. о водной аэробике. For et gebyr kan du også bruge gymnastiksalen og klasser n af vand aerobic.

Lær mere om ernæring

Om så ofte reagere negativt magten i Tunesien. Retter er ofte stærkt krydret med peber, og deres valg er ikke så stor som i Tyrkiet eller Egypten. Хаммамет ) включает в себя питание по системе "все включено". Leveomkostninger i La Playa Hotel Club (Hammamet) omfatter måltider på systemet "all inclusive". Dette inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad samt snacks, desserter, og lokale drikkevarer. Alkohol er tilgængelige dagligt, men kun indtil midnat. Importeret spiritus kan købes i baren, men for et gebyr.

Hotellet har flere cateringvirksomheder. Chief blandt dem er den største restaurant, der serverer morgenmad, frokost og middag. De serveres som buffet med varme og kolde snacks. лобби-баре , где подают выпечку, мороженое, фрукты, снеки , бутерброды и многое другое. Du kan også have en snack og pizza restaurant eller lobby bar, der serverer kager, is, frugt, snacks, sandwich og meget mere. лаунж-бар . For et ekstra gebyr kan du besøge en restaurant, der serverer a la carte, samt en loungebar. Ud over drinks og cocktails, kan du bestille en rigtig østlige vandpibe. På terrassen ved poolen er en anden bar, der har specialiseret sig i sodavand og snacks.

positive anmeldelser

Vi kan ikke sige, at La Playa Hotel Club får kun positive anmeldelser. Men mange turister sige hotellet fordele. Vi lister de vigtigste:

 • Det venlige personale, der byder sine gæster velkommen med et smil. Nogle af dem har allerede lært et par russiske ord, men problemer med at kommunikere er der stadig.
 • De rengøringsassistenter gør et godt stykke arbejde. убирают комнаты и меняют полотенца . Uden deponering dem dagligt grundigt rent værelse og ændre håndklæder.
 • Et godt udvalg af lokale alkohol. Han er temmelig god kvalitet, selvom ringere end importeret alkohol.
 • Restauranten er ingen kø, er der altid et ledigt bord.
 • Liggestole på den nye strand. En masse af dem, så gæsterne ikke behøver at holde dem på forhånd i de tidlige morgentimer.

negative anmeldelser

På trods af en god beskrivelse, er Hotel Club La Playa ofte kritiseret. Turister taler om de mange mangler, som forkælet deres ferie. De er også rådes til aldrig komme til dette hotel. Som argumenter, de kalder følgende ulemper:

 • Kompleks personale taler kun fransk. Derfor russiske turister har ofte svært ved at forstå, når der beskæftiger sig med administratoren.
 • Meget beskidt strand. Sandet er konstant fyldt cigaretskod, plast kopper og poser. Camel ekskrementer rengøres ofte, så duften er værd passende.
 • På sitet er konstant spiller højt musik. Om aftenen, ikke spare endnu de lukkede vinduer.
 • I hotellet er der næsten ingen russiske turister, men en masse af lokale turister, der kraftigt rasler og ofte opfører sig uanstændigt.
 • Værelserne er forfærdelige tilstand og behov for reparation. VVS i badeværelset kører, og kører ud af vandhanen er salt. Derudover kan det være slukket for hele dagen uden varsel.
 • Krydret mad, som ikke er egnet for turister, der har sygdomme i maven. Frokost og middag serveres fra drikken kulsyreholdig kun vand.

konklusion

Hotel Club La Playa har en god beskrivelse, men de anmeldelser her på ferie oftere negativ. Russiske turister, der ikke kender fransk, er det bedre at vælge et andet hotel, hvor der er mindst en engelsk-talende personale. Komplekset er ideelt for unge, der ikke er bange for høj musik og støjende gæster.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.