Kunst og underholdningLitteratur

Bøger om krig: listen, resumé

Meget er blevet skrevet vidunderlig, spændende, patriotisk, ikke forlader ligeglade bøger om krigen. Den mest populære var og er dem, hvor forfatterne selv har oplevet rædslerne i begivenheden. Blandt dem er særligt Boris Vasilyev, Vasil Bykov og Konstantin Simonov. Denne artikel viser de bedste bøger om krigen i 1941-1945.

Liste over de bedste bøger om krig

I værkerne på militære emner beskrev store slag på grund af de historiske kendsgerninger, oplyses alle strabadserne på den tid, talte om heltemod af forsvarerne af moderlandet. Især nyttigt at læse deres elever.

Liste over bøger om krig, der er blandt de bedste:

 • "De Dawns Her er stille" - B.Vasilev.
 • "Star" - E.Kazakevich.
 • "De kæmpede for deres fædreland" - Sholokhov.
 • "Levende og Remember" - V. Rasputin.
 • "Sytten Moments of Spring" - Yu.Semonov.
 • "Krig er ikke en kvindes ansigt" - S.Alekseevich.
 • "Unge Guard" - A.Fadeev.
 • "I morgen Var War" - B.Vasilev.
 • "De bataljoner bliver bedt om at fyre" - Yu.Bondarev.
 • "Vasily Terkin" - Tvardovsky.
 • "Fyrtøjet" - V.Kataev.
 • "Brest Fortress" - S.Smirnov.
 • "Listen betyder ikke" - B.Vasilev.
 • "Straffelovens Battalion" - E.Volodarsky.
 • "Hot sne" - Yu.Bondarev.
 • "Officerer" - B.Vasilev.
 • "Historien om en rigtig mand" - B.Polevoy.
 • "Log af Ulykken" - Bykov.

Og andre. Det følgende er et sammendrag af flere bøger.

"De Dawns Her er stille"

Der er nogle bøger om krigen, der fortæller om de udnytter af vores kvinder. Den mest berømte af dem - "De Dawns Her er stille" B.Vasileva. Handlingen foregår på landet i maj 1942. Team placeret her en del af arbejdslederen Vaskov. Soldater hans eneste drink, så gå. Arbejdslederen spurgte sine overordnede til sine mænd sendt "ikke-drikke". Snart hans anmodning opfyldt. Han sendte pigerne. En dag en af dem lagde mærke til i skoven to tyskere og informerer sergent. Han er instrueret om at fange fjender. Ved opgave tager Vaskov med fem piger: Zhenyu Komelkovu, Sonia Gurvich, Rita Osyanin, Galju Chetvertak og Lisa Brichkin. Tyskerne er 16. I en ulige kamp alle piger bliver dræbt, men tyskerne, og der er kun 4, og dem sårede Vaskov tager til fange.

"Ikke på listen"

Mange bøger om krigen afsat til dets top. For eksempel B.Vasileva roman "ikke er på listen." Den Brest Fortress i de sidste dage af fred i tjenesten kommer Nikolay Pluzhnikov. Tyskerne stormede fæstningen krig starter. Da løjtnanten netop var ankommet i den del, der stadig er det ikke lykkedes at gøre til listen: han kunne forlade scenen af slaget, og han ville ikke blive betragtet som en desertør. Men Pluzhnikov venstre for at forsvare slottet. Her finder han sin kærlighed - en Jøde Mirra. Hun døde, men Pluzhnikov det ikke længere anerkendt. Løjtnant kæmpede selv når alene tilbage. Tyskerne har stadig Pluzhnikova døende fange, de gav ham æren som en hyldest til hans mod.

"Star"

Nogle af de bøger om krigen fortælle om de udnytter af vore tapre spejdere. Produktet af "Star" E.Kazakevicha blot en af dem. Hovedpersonen - en leder af spejdere løjtnant. Hans gruppe, du vil sende til den bageste del af fjenden, for at finde ud af, hvordan han er bevæbnet. "Star" - et opkald Travkina, der blev brugt under transmissionen af radio- meddelelser. Den øverstbefalende fører sine mænd bag fjendens linjer. Stort set alle slå dem i fare. Spejdere ved, at uanset hvor de er, tyskerne koncentreret panserdivision. Nu drengene har brug for at passere en radiogram til hovedkvarteret. Reconnaissance på grund af overdreven tapperhed fighter Mamochkin befandt mig, tyskerne iscenesat en razzia på dem. Spejdere lykkedes at sende et telegram, men komme ud i live fra bagsiden af fjenden, de ikke kunne.

"De bataljoner bliver bedt om at fyre"

Bøger om krigen, som beskriver det berømte slag, det er meget værdifuldt, ikke kun i kunsten, men også historisk set. En af disse værker - historien Yu.Bondareva "De bataljoner bliver bedt om at fyre". Vore tropper måtte bryde igennem forsvarsværkerne omkring Dneprova. Denne opgave er overdraget til to bataljoner af oberst Iverzeva division. Fire støtte til dem burde have været en artilleri regiment. Men på grund af de konstante angreb af tyskerne havde til at overføre til en anden placering. De bataljoner blev efterladt uden støtte, men gav ikke op, de kæmpede til det sidste kugle, og næsten alle de soldater blev dræbt.

Kan blive kaldt et monument over heltemod af det russiske folk er bøger om krigen. En gennemgang af næsten enhver læser af denne litteratur kalder at huske de udnytter af disse dedikerede mennesker. Faktisk takket være dem, vi lever nu.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.