Intellektuelle udviklingAstrologi

Dakar - Senegal kapital

Den mest vestlige by det afrikanske kontinent - hovedstaden Dakar Senegal. Byen ligger på halvøen Green Cape, Atlanterhavet. Til dette sted er kendetegnet ved en ganske gunstigt klima, som havbrise hele året rundt har det sin forfriskende effekt. Port of Dakar, grundlagt i 1857 af franske kolonister på den vestlige kyst af Afrika, er ved at gennemføre en imponerende mængde af international transport.

Hovedstaden i Senegal - det vigtigste politiske centrum af landet. Her er placeret residens for præsidenten og de forskellige institutioner magtstrukturer. Som i enhver anden kapital i Dakar fokuseret industrivirksomheder, finansielle institutioner, uddannelsesinstitutioner og kulturelle centre. Af Befolkning Senegal kapital, som har mere end 1 million mennesker (byområdet - mere end 2 millioner), etnisk heterogene og omfatter mere end 20 etniske grupper: wolof, Fulani, Serer osv europæere (overvejende fransk) udgør omkring 1% af det samlede beløb. befolkning. Hovedstaden i Senegal - et sted, hvor finishen er en af de vigtigste rally-raids planeten tidligere kendt som "Paris - Dakar", og nu - bare en "Dakar".

Den religiøse centrum af den lille afrikanske stat er også dens hovedstad - Dakar. Senegal - muslimsk land, hvor 90% af befolkningen er muslimer. En af de vigtigste moskeer i Senegal er dens hovedstad. Udkast Dakar moské, åbnede i 1964, er tegnet af arkitekterne fra Frankrig og Marokko. Den arkitektoniske stil af bygninger på mange måder gentager stil af muslimske templer Marokko og andre lignende monumenter af islamisk arkitektur. Højden af pladsen i tværsnit af tårnet -. 67 m minaret overflade dekoreret enkle geometrisk mønster (i overensstemmelse med traditioner Islam). Siden 1974, da moskeen en islamisk institut for Dakar, som er engageret i forskning og fremme af religionen.

De vigtigste attraktioner i hovedstaden rang Ifan museet for Afrikansk Kunst. Museets samling er mangfoldig og omfatter omkring 9 tusind. Stykker, hvilket indikerer en høj grad af kunstnerisk udvikling for befolkningerne i Vestafrika. Besøgende kan se en række ceremonielle masker (sanger, en kriger, en dommer, en tigger, en jæger), trommer, hellige statuer, religiøse og andre rituelle genstande. Museet er bredt repræsenteret objekter af hverdagen: landbrugsredskaber, flettede kurve, græskar fartøjer.

Hovedstaden i Senegal er stolt over, at det er i det er den højeste statue i Afrika - African Renaissance Monument, som ligger på den højeste bakke i det vestligste punkt af kontinentet. Højden af monumentet åbnes på 50-årsdagen for underskrivelsen af aftalen om at give staten Senegals selvstændighed fra Frankrig er det 49 meter. Ifølge formanden for de meget fattige afrikanske land, monument, herunder en bronzestatue af en mand, kvinde og barn, bliver et symbol på en genoplivning af befolkningerne i den "sorte kontinent".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.