Nyheder og SamfundØkonomi

Den gyldne regel af mekanik.

Selv i oldtiden, når de anvendes simple mekanismer (blok løftestang gate og så videre.), Er fundet En smuk træk ved disse maskiner. Det viste sig, at alle de bevægelser i simple mekanismer har en vis sammenhæng med de kræfter, der udvikler bilen. Det skal bemærkes, at bevægelsen af enderne 2 en simpel mekanisme, som en kraft er altid et omvendt forhold af kræfter, som påføres disse formål.

Styrken, påvirke retten af vægtstangsarmen er n gange mindre end den kraft, der virker på venstre skulder. Følgelig bevægelsen af højre arm (s2) til n gange større end bevægelsen af den venstre arm (s1).

For eksempel, hvis for at opretholde en balance løftestang, skal størrelsen af kraft F2 være n gange mindre end størrelsen af kraften F1. I dette tilfælde, når håndtaget drejes, vil bevægelsen af den anden ende s2 være n gange større end s1 bevægelse af den første ende. Hvis enheden er en dobbelt, så det faktisk er det samme forhold mellem de kræfter, der er knyttet til reb, der er viklet på både apparatet og holde det i en tilstand af ligevægt, og bevægelsen af rebet slutter, når enheden roterer. Som det er vigtigt at denne bestemmelse ikke kan overvurderes, det kaldte meget rart, "den gyldne regel om mekanik".

Brug af notation, der er indtastet, kan den gyldne regel mekanik udtrykkes ved en formel:

s1 / s2 = F2 / F1

eller s1 * F1 = s2 * F2.

Efterfølgende var der en gradvis komplikation af de typer af bevægelser, og arten af de maskiner, der blev brugt i mekanik. Det hændte, at den gyldne regel af mekanikere ikke altid bevarer sin relevans på en enkel måde. Men når det bliver svært at maskintyper og former for bevægelser, både sker og kompleksiteten af den gyldne regel om mekanik. Således under dens indvirkning sager begyndte at falde hårdere. Det skal bemærkes, at den gyldne regel af mekanikere blev grundlaget for fremkomsten af forskellige synspunkter om energi og arbejde. I dette tilfælde, er reglen den første, den simpleste formulering af loven om energiens bevarelse, den fortsatte relevans for alle naturfænomener.

Brugen af "den gyldne regel"

Denne regel gælder stadig kun i tilfælde af ensartet bevægelse af simple maskiner (eller med svag acceleration). For eksempel når den drejes dobbelt blok, der er bevægelse af enderne af rebene på afstandene s1 og s2, der er viklet i blokke radier r1 og r2 og også fastgjort til hinanden. Disse afstande er proportional med radier r1 / r2 = s1 / s2.

Således at den gyldne regel har presset på for en dobbelt blok, skal du opfylde følgende specifikke betingelser: F1 / F2 = r2 / r1.

I dette tilfælde sker det kraftligevægt F1 og F2. Derfor bør maskinen udføre, eller ensartet bevægelse, eller ophold i hvile. Men for at starte den dobbelte blok, for at være ude af balance. Med henblik herpå enhver kraft, for eksempel til F1, ønsker at tilføje en kraft f. Bevægelsen, der forekommer i kroppen, vil blive fremskyndet.

national valuta

Den nationale valuta er den monetære enhed, som udsender Nationalbanken eller regeringen med henblik på dets anvendelse i den pågældende stat eller i udlandet. Det bruges både i den globale økonomiske udveksling, såvel som i andre områder, som er baseret på kontant betaling.

Indsamling fra salg af valuta

Spørgsmål til indførelse af samlingen med denne type aktivitet som salg af fremmed valuta i kontanter, ved resonans, at det er i ethvert samfund, bortset fra at du kan sammenligne med valget af den øverste myndighed og begyndelsen af, hvordan det nyvalgte parlament. I betragtning af det store antal forskellige udtalelser fra eksperter med hensyn til denne nyskabelse, er National Bank forpligtet til aktivt at udføre informationskampagnen blandt befolkningen i staten. Således vil han forklare folk visse regler og begreber, der vil være nyttige i fremtiden til hvert medlem af samfundet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.