Mad og drikkevarerOpskrifter

Den nemmeste cheesecake: hjemmelavet opskrift

Enkel cheesecake opskrift , som vi nu overveje, kan du lave mad næsten hver dag. Efter alt, behøver for sådan en lækker, søde og delikate emner ikke behøver at købe en stor mængde dyre og hårde ingredienser.

Lækker ost kage: opskrift med et foto

Nødvendige produkter til dessert:

  • Soda spisestue - 1 dessertske uden lysbilleder;
  • æble eddike (for at standse bagepulver) - 1,5 dessertskeer;
  • fint ost sour - 1 helt glas;
  • frisk mælk 2% - ½ kop;
  • rosiner sorte eller brune, udstenede - 2/3 kop;
  • store æg - 3 stk;.
  • sukker - 170-180 g;
  • semulje - ½ kop;
  • Hvedemel - ½ kop.

proces dej

En simpel ost kage opskrift , som er særlig let, begynder at lave mad med blanding baser. Til dette formål æggene korrekt brug piskeriset Corolla, tilsæt derefter sukker og bland indtil det er helt opløst. Så, i en anden skål, vi nødt til at kombinere fint sure ostemasse med frisk mælk og semulje. Efter som den skal afsætte dem til side for en stund til krydset lidt vzbuhla.

Processen med behandling af tørrede frugter

En simpel ost kage, opskriften som indebærer anvendelse af billige og tilgængelige produkter vil være mere sød og velsmagende, hvis dejen er yderligere tilføje uden kerner rosiner. Det er nødvendigt at gå igennem, fjerne snavs og derefter skoldet med kogende vand og lad stå i denne tilstand i ca. en halv time. I løbet af denne tid, tørret frugt vzbuhnet godt og tabe alt vedhængende snavs på ham.

Det endelige trin i fremstillingen af dejen og forme fødevarer

For at gøre en lækker og nem cheesecake er nødvendig for at forbinde i en stor skål med søde æg masse, hytteost med semulje, hvedemel og dampede rosiner. Som et resultat, bør du få dejen konsistens af creme fraiche.

At bage denne dessert vil du også brug for en dyb form hvis overflade anbefales at bane madlavning papir. Hvis et sådant produkt i hjemmet ikke var der, så er det ønskeligt retter generøst smurt (vegetabilsk). Efter denne blanket kræves i en fuldt flisebelagt hytteost base og tilpasse sin overflade under anvendelse af en våd spoon.

dessert varmebehandling

Bag en sød og hjertelig tærte i duhovochnom kabinet cirka 35-45 minutter. Temperaturen bør ikke overstige 190 grader. Efter desserten vil være klar, skal det tages ud af ovnen og køle lidt i form af chat. Dernæst skal du tilslutte kage spatel, forsigtigt flytte den til et skærebræt og skæres i små portioner.

Hvordan til at præsentere til bordet

Enkel cheesecake opskrift, som er blevet diskuteret ovenfor, serveres til morgenmad eller frokost i den varme eller kolde med varm og sød te. Top portioner kan hælde kirsebær marmelade, honning eller kondenseret mælk. Så få dessert selv lækrere og sødere. Hvis det ønskes, kan du anvende cremen. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.