TravelingRetninger

Hadera, Israel: Historie og seværdigheder

Hadera (Israel) - en ferieby, som er beliggende i den centrale del af landet. Til Tel Aviv og Haifa, kan det nås på en halv time. Hadera er opdelt i to distrikter. West Region Givat Olga ligger ved Middelhavskysten, og den østlige, Beit Eliezer, der ligger i Sharonskoy Valley, som er berømt for rige appelsin plantager.

Historie Hadera og dens nuværende tilstand

Navnet på byen fra det arabiske oversættes til "grøn" og henviser til farven på sump, fordi den blev bygget på en sumpet område ved enden af det XIX århundrede. Formålet med opførelsen af Hadera var en tilbagevenden til det fædreland af Israel jøder, der slog sig ned i Rusland og Europa. Et interessant faktum er, at Baron Rothschild har afsat midler til køb og plantning af australsk eukalyptus - træ, intensivt trækker fugt fra jorden.

I Hadera (Israel) har en banegård. Derudover er der to motorveje, hovedvej nummer to og fire. I 1982, tæt på havet blev bygget kraftværk "Rabin Lights". by industri er koncentreret i de nordlige regioner. Hadera økonomi held støtter bus- og papirfabrikker. Blandt de uddannelsesinstitutioner i byen er der omkring hundrede børnehaver, 14 primær og 12 gymnasier og 2 College of Art. Her er Hillel-Yaffe Hospital og Military Health.

Hadera befolkning ifølge 2016 var 88 783 mennesker. Omkring 22% af befolkningen - det er dem, der kom her i 90'erne, hvoraf nogle er indfødte i Rusland, Kaukasus og SNG.

Hvad skal man se i Hadera?

Byen er unik Military Museum "Energi af mod." Her lagres slags uniformer og våben af mange hære i verden, for eksempel kaukasisk etnicitet tøj og antikke dolke. Historisk Museum "Khan" er dedikeret til hverdagen for de første bosættere i Hadera.

En rørende mindesmærke "Hand for Brothers" blev etableret i hukommelsen af mennesker, der har været ofre for krig og terrorangreb. Der er en hvid livets vej, bogen-plade af granit, på de "sider", som indeholder alle de tragiske begivenheder i byen, fandt sted fra 1991 til 2002 samt navnene på de døde. Otte søjler af rød marmor mindesmærke stearinlys symboliserer.

Hadera (Israel) har den største menneskeskabte skov i landet, som kaldes Yatir. Der vokser mere end en million træer: fyr, eukalyptus, cypres, akacie og tamarisktræer. Skoven er beboet af forskellige arter af skildpadder.

tilgængelige ture

Dagstur med en guide til Det Døde Hav, som omfatter et besøg på stranden "Mineral" termisk mineralske pools og mudderbade koster omkring 60 dollars. I udkanten af Hadera knælede stor park "Cæsarea i Palæstina." På sit område udgravede by i den romerske-byzantinske periode. I parken besøgende har mulighed for at beundre resterne af gamle gader, amfiteater Kong Herodes, byens mure med tårne og porte, samt havnefaciliteter Crusader.

Det er værd at besøge det private museum "Rally", som er beliggende i Cæsarea, tæt på Hadera (Israel). Her en gang om måneden arrangeret udstilling af malerier af kunstnere fra hele verden. Museet også holdt de originale værker af Salvador Dali og en samling af artefakter Caesarea historie. Alle ture foregår på russisk. For uafhængige rejser overkommelige biludlejning.

boligpriser for turister

Hadera - en fred i byen, som hvis skabt for en familie af økonomisk, og ikke mindre spændende, afslappende. Nu her bygger vi det første hotel. Derfor rejsende, der ønsker at besøge byen, der opholder sig i Tel Aviv. Lejligheder her koster fra 75 til 240 $. Den høje boligudgifter forudsætter eksistensen af værelserne har havudsigt. To-værelses lejlighed i Tel Aviv kan lejes for $ 60 per dag.

Med hensyn til den anden tæt på byen Hadera, Haifa, er der leje villa eller lejlighed vil koste et sted i 50 $. Omkostninger sommerhus, en dag er omkring $ 100, og et hotelværelse - fra $ 75.

Hadera på det område har mulighed for at leje et hus for $ 40-45. Christian pensionat tilbyder besøgende til byen senge til $ 20 per dag per person. Prisen inkluderer også et gæsteværelse med en mikrobølgeovn, køleskab, brusebad, toilet og aircondition. Afstand udstyret gæster til stranden - 5 km.

tidszone

i Israel i løbet af den samme overalt, som landet er i en tidszone UTC + 2. Hvert år bliver uret overført to gange: en time foran på den sidste fredag i marts, og en time tilbage i slutningen af oktober, før ferien af Yom Kippur.

Under eksistensen af landet inden for sommeren i Israel ændres hyppigt. Grunden oftest var religiøse helligdage. For eksempel, i årene 1951-1952 sommeren varede 7 måneder og i de næste to år - kun tre. Siden 2005 de religiøse partier krævede, at den tid konverteringen skete efter påsken indtil Tishrei. Almindelige mennesker ønsker, så sommeren så længe som muligt. På grund af denne forvirring, blev ejerne tvunget Microsoft til at frigive en enorm mængde af opdateringer til Windows. Mange israelske selskaber nægtede at overføre alle timer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.