Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Sådan samles den perfekte ost plade?

Ost plade kan antage mange former. Det kan bare være på bordet under en stor fest, kan det være en lille snack eller et helt måltid. At anvende det, behøver du ikke at lave mad noget, men for at skabe en afbalanceret og harmonisk perfekte ost plade er ikke så nemt som det måske ser ud. Og for at opnå et godt resultat, er du nødt til at overveje nøje. Du kan nemt overdrive det som ost, og med tilføjelser til det, men hvis du vil have et groft billede af, hvad slags ost plade, du ønsker at se i den sidste ende, vil du være i stand til at holde kursen. Og den første ting du skal gøre - er at beslutte, hvor meget ost du ønsker at se på din tallerken.

Fokus på én type ost

Der er to måder at præsentationen af en bestemt ost. Du kan vælge den ost, som er behagelig for alle, for eksempel skarpe cheddar eller brie perfekt hoved, eller du kan vælge en mere raffineret og usædvanlige varianter, såsom Taleju eller blå ost. Under alle omstændigheder, skal du bruge et system til levering af kulhydrater og en ekstra bonus. Du kan finde en lang række muligheder, men du behøver ikke engang at bruge tid på det, fordi der i denne artikel er et par måder at gøre en bestemt ost til at skinne.

Dubliner, æble skiver og skiver af grillet baguette

Dubliner - det er svært lagret ost af komælk, som er en krydret, sød og nøddeagtig smag. Da det har sådan en kompliceret tærte smag, er det bedst at bruge almindeligt brød, og tilbyde sprød frugt, der ville tillade rene smagsløg. Grøn æble perfekt tillade dig at undgå overmætning af smagen af munden, det vil sige, med hjælp af disse frugter du kan spise mere ost til en længere periode.

Cambozola, kiks med tørret frugt og honning

Denne kombination fransk krydret blød flødeost med italiensk Gorgonzola udformning er blot en fremragende smag med en mild blåskimmel og cremet konsistens. Det er bedst at spise denne ost med kiks, der indeholder tørret frugt, såsom figner, oliven og en tranebær. Også mange mennesker gerne tilføje honning til ost med blåskimmel, og sorten er ingen undtagelse.

Parmesan og en god balsamico

Dette er en rigtig god idé, der vil gøre dig glemme alt om kulhydrat delivery system. Du skal bare finde en virkelig høj kvalitet, tyk, alderen balsamico, som du kan drys ost eller ost til dyppes i det.

Fordobling (eller tredobling) fornøjelsen

Hvis du vil søge om to typer ost plade af ost, så skal du vælge dem, så man var hårdt, og den anden - blød. Men meget mere interessant stadig, giver tre slags ost, da det vil give dig mulighed for at tilføje på en tallerken noget uventet og endda skøre. Her er et par muligheder for hver af de tre kategorier.

noget hårdt

Hvis du vil søge om en ost plade af tre oste, skal en af dem være fast. Du bør vælge til dette formål, cheddar, gouda vedholdende, Dubliner eller virkelig høj kvalitet af Edam (du skal vælge den, der er i hovedet forseglet i rødt voks). Du kan også vælge ost, men det er værd at være opmærksom på, at osten var så tæt som muligt på skorpen, samt spanske machengo.

noget blødt

Den anden type ost, serveret på en ost plade skal være bløde, og til denne kategori er der også nogle meget gode muligheder. Dette kan være en burrata (cremet mozzarella søster), Camembert med champignon smag, kødfulde, men Taleju frugt, frisk gedeost, hjemmelavet ricotta og, selvfølgelig, brie. Alle disse muligheder vil være en perfekt måde at nyde den bløde side af ost.

noget usædvanligt

I dette tilfælde er den bedste fremgangsmåde - er at tale med handelsskibe oste og fortælle ham, at du vil have noget, som du kan overraske og behage dine gæster. Traders ost i denne sag er de mest nyttige mennesker i verden, og de er glade for at hjælpe dig med at vælge. Hvis vi taler om konkrete muligheder for denne kategori, er det muligt at være opmærksom på pomadoobrazny norsk brun ost, en usædvanlig chokolade ost, ost med lavendel og krydderurter, aromatiseret havarti eller samme blød ost med skarp lugt, som du kan finde. Denne kategori vil også give dig mulighed for at tilføje noget, som du altid har ønsket, for eksempel, sød peber ost, som ikke er særlig sofistikeret, men stadig utrolig velsmagende og altid vil være en fantastisk tilføjelse til en ost plade.

en anden mulighed

At levere en bred vifte af aroma og smag, kan du ændre ordningen og indsende tre typer af ost fra de andre kategorier. For eksempel kan det være oste fra mælk af forskellige dyr: køer, får og geder. Men ordningen med "hård, blød og usædvanlige" arbejder ofte langt mere effektivt.

tilsætningsstoffer

Nu hvor du har valgt til deres oste en ost plade, er det tid til at tænke over, hvad du vil blive tilføjet til dem. På dette punkt kan du frigøre fantasien, men ikke overdrive det. Det er bedst at sætte dig selv en grænse, for eksempel, en sød sted, et point salt, en sød og et point sousny krydret sousny punkt. Du skal også bruge brød eller kiks.

  • Frisk frugt: æbler, druer, pærer, blåbær, jordbær eller andre bær, figner, og så videre vil være et glimrende middel til at rense mundhulen, som modsat brakvand mejeriprodukt med en rig smag.
  • Tørrede frugter: søde og sure tørrede kirsebær og tranebær er perfekt kombineret med ost med blå ost og tørrede frugt med frø, såsom abrikoser, tilføje en særlig bemærkning og kombineret med rige oste. Datoer er også et godt valg og kombination af begge med en meget skarp og bløde cremede oste.
  • Oliven: I stedet for at købe en krukke hver type oliven, kan du besøge butikken, hvor de sælges i løs vægt, og købe lidt oliven af enhver form, af enhver størrelse og farve. Hvis du køber oliven, så glem ikke at tilbyde gæsterne en skål, hvor de vil være i stand til at forlade pitten.
  • Pickles: der er ét punkt, der skal være til stede på din ost plade, og det er pickles. Disse små agurker bære en meget stærk syre angreb på dine smagsløg, men de ser også meget sød.
  • Kød: med dette emne, du har brug for at være forsigtig, da din ost plade hurtigt kan blive til en plade af charcuteri. Vælg en virkelig høj kvalitet type kød og lad det være stjernen i showet. Hvis du sender et stort antal stærke, krydrede tærte eller ost, bør du vælge en mindre aggressiv udgave, såsom mortadella, men oftere valget er truffet til fordel for de rige og krydret salami, og du kan vælge pate eller lever mousse.
  • Nødder: i dette tilfælde kan du anvende en blanding af valnød, men du kan vælge, hvad du bedst kan lide, for eksempel karamelliserede pekannødder, pistacienødder eller mandler markonovy.
  • Honning og marmelade, når du først hælde honning, ost, kunne man tro, at du har opfundet noget utroligt. Det fremgår imidlertid, at denne kombination blev opfundet for mange år siden. Men denne opdagelse, en eller anden måde, vil fuldstændig ændre din holdning til osten. Syltetøj og bevarer kan også give dine ostetallerken søde noter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.