Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Sådan lage hvidløg hurtig og velsmagende?

Krydrede grøntsager fra marinaden altid finde en masse fans. I koldt vejr, de er fremragende erstatning for frisk, virkelig velsmagende kun i foråret og sommeren. Og syltede hvidløg - om vinteren er det svært at præforme bedre. Fremragende smag, nem tilberedning, alsidighed anvendelse er visse fordele såsom præforme. Du ved ikke, hvordan man kan marinere hvidløg? Prøv en af følgende metoder.

Opskriften først

Før syltede hvidløg, skal du forberede det. Der må ikke skæres og ikke rense hovedet, bare skyl dem grundigt under rindende vand. Vælg høj kvalitet, fersk hvidløg uden pletter eller bløde områder. Forbered rene krukker til bejdsning. På deres bund lå lidt af nelliker og sorte peberkorn. På toppen af krydderier fremstillet ved de tætpakkede lederne af hvidløg. Hæld kogende vand, tæt dække og lad det marinere i fireogtyve timer ved stuetemperatur. En dag senere, dræne vandet uden at fjerne grøntsagerne fra dåser. Forbered en særlig marinade. For det behøver spiseskefuld sædvanlige 6% eddike, halvtreds gram sukker og den samme mængde salt. Bland det hele i en liter vand, kog, hæld i bankerne og rulle op deres hætter. I vintermånederne, behøver du ikke bare glæde sig, der har lært at lage hvidløg. Spicy sprøde snack vil bidrage til at diversificere menuen, og styrke immunforsvaret, fordi selv i denne form, det bevarer ikke kun aroma og smag, men næringsstoffer også.

opskrift sekund

Skyl tidligere flåede hvidløgsfed, stramt placere dem i en forud fremstillet glaskrukke. Før syltede hvidløg, bør bankerne være forpligtet til at vaske og sterilisere. Lav marinaden. Til dette mix et glas bord 6% eddike og tre kopper vand, bring det i kog, vsypte spiseskefuld salt, halv spsk melis. Opnået nok mængde pr en liter volumen af en krukke. Før hælde marinaden til at sætte hvidløg på et blad af peberrod, laurbær, nelliker og lidt kanel, peber, dild eller persille. Hæld den fremstillede blanding og stramt oprulle dækslet. Høsten foregår om vinteren! Forberedt til denne opskrift hvidløg er lidt sød, men lidt krydret, og vigtigst af alt, meget duftende takket være kombinationen af krydderier. Men du kan eksperimentere og tilføje til bankernes krydderier til din smag.

opskrift til en tredje

Rens forsigtigt tænderne fra huden og vask grundigt med rindende vand. Overførsel til en steriliseret kvart krukke, placere stramt nok, men ikke klemme. Forbered aromatiseret marinade. For at gøre dette, blande to spiseskefulde almindelig eddike, en spiseskefuld en skefuld sukker og en tsk - salt. Tilsæt vand i kog, fylde modtaget marinade hvidløg. For at sterilisere krukken før krympning, holde det i kogende vand i omkring fem minutter, hvorefter låget og stramt ruller op. Nu hvor du ved, hvordan man lage hvidløg, og kan nemt lave en lækker bestand til vinteren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.