Kunst og underholdningFilm

Yury Bykovs film: en liste over berømte malerier

I 1981 i den lille by Novomichurinsk blev en russisk skuespiller, direktør, komponist og manusforfatter Yury Bykov født . I dag studerer han på VGIK, arbejder på Moskva Kunstteater og spiller en masse roller og billeder. I vest er russisk biograf værdsat for den strålende overførte atmosfære af almindelig depressivitet, det er netop det, Yury Bykovs film er fulde af. Listen over hans malerier er ikke imponerende, men fortjener stadig opmærksomhed.

"Levende"

En film kaldet "Live" var det første fulde arbejde i "Filmen af Yuri Bykov". Hans filmografi som instruktør før dette var begrænset til kortfilmen "The Chief". Filmen blev skudt i det oprindelige område af Bykov - Ryazan.

Det overgivne landskab i det centrale Rusland gav en særlig atmosfære, som den lokale jæger Michael løb ind i Andrei Denis Shvedov, som løb væk fra jagten. Banal kriminel demontering, hvor Michael skæbne var bundet, radikalt ændret sit liv. Nu skal han vælge, hvad der er vigtigere for ham: sit eget liv eller sine egne moralske principper. På billedet er der få dialoger, og de der er, er fyldt med en kompleks filosofisk forstand. Men disse er alle filmene fra Yuri Bykov. Listen blev ikke mindre dramatisk.

"Major"

Filmen "Major" har en mere udviklet historie og et skuespil af aktører i forhold til det foregående billede. Hovedrollen blev spillet af den samme Denis Shvedov, og hans partner var Yuri Bykov selv. Film, hvis liste giver instruktøren, vises normalt i lukkede shows på grund af tilstedeværelsen af forbudte scener. På billedet kan du se scener af grusomhed, vold. Major, en medarbejder i de interne anliggender agenturer, skyndte sig til hospitalet i hans barsel, slår en dreng på sin udenlandske bil. Hele scenen foregår i barnets moder, som straks dør. I fuldstændig forvirring kalder han sine kolleger, og de hjælper ham med at skjule forbrydelsen.

Alt dette ville ende, ikke start en stor for at plage din samvittighed. Det ser ud til, at alt er simpelt, det er nok at gå og overgive, kun kolleger, der hjalp ham til at dække spor, vil ikke sidde med ham i fængslet. Igen møder helterne et valg, en nøgle detalje, der gør Yury Bykovs film usædvanlig. Listen over de mest lærerige film "Borgmester" har muligvis ikke fyldt, men en hård virkelighed er stadig værdsat af nogle af publikum.

"Foolen"

Senere så verden et nyt billede af en filmregissør kaldet "Fool". Denis Shvedov, seeren overholdt det ikke, men en ny skuespiller syntes - Artem Bystrov. En almindelig blikkenslager, ærlig og samvittighedsfuld, en ægte russisk fjols. På en anden almindelig arbejdsdag bemærker han, at den gamle hostel i udkanten af byen ikke længere er forfalsket, den er klar til at falde på et sekund. Tjenestemænd ønsker ikke at lægge mærke til problemet, så vi skal redde helt alene.

Intet godt billede slutter, efter at have evakueret alle på egen hånd, på gaden, ser blikkenslager, at huset ikke kollapsede til sidst. Og igen den triste ende slog rasende beboere deres frelser. Kunne lide at afslutte de samme film Yuri Bykov. Den komplette filmografi af ham som en uafhængig direktør i dag slutter i denne film. Derefter deltog han i andre malerier, men ikke alene.

Som skuespiller

Udover rollen som en politimand i sin egen film spillede Bykov et par stykker. Filmer af Yuri Bykov, hvis liste ikke er få, findes i forskellige genre kategorier. For eksempel spillede han i 2015 en detektiv på tv-serien "Metode". Detective mednavnet Thin er ikke engang hovedpersonen, men husket for flere lyse scener.

Men det er relateret til Bykovs seneste værker. Han begyndte med spillet af kriminelle elementer. I 2007 var i serien "The Sea Soul" en bandit, en patient med psykopati, i 2008 - en narkotikaforhandler i "Ranetki" og en morder i "SDD". I 2009 spillede han en bandit i anden del af filmen "Two Sisters" uden at ændre klassikerne i sin genre. Sandsynligvis direktørerne, når han så ham i virksomheden, forstår at de ikke kan finde en bedre negativ karakter end Yuri Bykov. Filmer, som han tilføjede til sit skuespil, blev for det meste ikke husket på grund af ham, for han fik kun et par episodiske scener.

I øjeblikket arbejder direktøren på filmen "First of Time" sammen med Dmitry Kiselyov. Uanset om den nye film vil være fuld af den samme Bykov-depressivitet, vil seeren kun kunne lære ved udgangen af 2016. Det er stadig håbet på, at hans karakteristiske håndskrift ikke vil blive slettet af hans kolleges arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.