SundhedSygdomme og betingelser

Risiko MTR 4 grader - hvad er det? Hypertensiv hjertesygdom. Hjerte-kar-komplikationer

Denne artikel vil overveje risikoen for MTR 4 grader. Hvad det er, vil det blive klart.

Graden af essentiel hypertension

MTR betragtes som komplikationer i det kardiovaskulære system. Heriblandt og hypertension. Krølle hypertonisk (dramatisk forøget blodtryk), kan patienter udvikle uanset den fase af hypertension. Ofte hypertensiv krise ledsaget af fluer i øjnene, kvalme, svær hovedpine dunkende, skarp svimmelhed. Når manifestation af en hypertensiv krise bør kalde en ambulance med det samme. Der er flere grader af sygdommens sværhedsgrad. Lad os betragte dem nærmere.

Grad 1 (mild)

Den første fase er kendetegnet ved konstante tryk spring, det først stiger og derefter kommer tilbage til normal på egen hånd. Den første etape af hypertension ofte forekommer som et resultat af stærk bevægelse, med nervøs spænding, der forårsages af en stress hormon. Hypertension 1 grad tryk ofte stiger til 140-159 / 90-99 mm Hg.

Der er risiko for grad 4 MTR. At det vil blive diskuteret nedenfor.

Grad 2 (moderat)

For klasse 2 hypertension kendetegnet ved en trykstigning til 160-179 / 100-109 mmHg. Art. Denne fase af sygdommen er karakteriseret ved, at blodtrykket er langt mindre tilbøjelige til at komme tilbage til normal på egen hånd. Desuden perioder med normale værdier for tryk er ekstremt langtidsholdbare. Denne fase begynder som regel med hypertension hovedpine. Herunder muligheden for forekomst af tryk- eller jagende smerter i hjertet, som er givet i den venstre hånd.

Grad 3 (alvorlig)

I trin 3 har hypertension tryk på 180 til 110 mm Hg. Art. og ovenfor. Det er kendetegnet ved konsekvent højt blodtryk og nedgang i en person føler sig svag. Typisk er denne fase karakteriseret ved lidelser i hjerte, hjerne eller nyre. Det er også muligt fremkomsten af hukommelsessvækkelse, brystsmerter, dårlig koncentration og andre symptomer.

Det er, hvad er forhøjet blodtryk. Symptomer og behandling revision ved udgangen af artiklen.

Hypertension: Risici

Hvem kan være udvikling af sygdomme i det kardiovaskulære system? Følgende faktorer øger risikoen for forhøjet blodtryk: genetisk disposition, kronisk træthed, en stillesiddende livsstil. Behandling af det kardiovaskulære system er 3 gange større sandsynlighed for at kræve folk til stillesiddende end aktiv. Hvad er risikoen for hypertension eksisterer?

 • Stress. I de fleste tilfælde, højt blodtryk forårsager en stigning i niveauet af stresshormonet - adrenalin. Dette hormon under aktionen på kroppen indsnævrer lumen af blodkar. Resultatet er en stigning i belastningen på hjertet, da hjertemusklen udsender mere blod og øger presset på karvæggene.
 • Rygning. Læger ofte behandle hypertension rygning. Hos patienter med hypertension, som er ude af stand til at stoppe med at ryge, slagtilfælde og myokardieinfarkt med 50-70% mere almindelige.
 • Diabetes mellitus. MTR risiko af interesse for mange. Med utilstrækkelig sekretion af insulin hormon, metabolisk lidelse opstår i kroppen. Dette i sidste ende kan forårsage arterievæggen til aflejring af fedt-lignende stoffer, kolesterol, hvilket fører til dannelsen af aterosklerotisk plakdannelse og aterosklerose.
 • Fedme. MTR risiko for grad 4 (hvad det er, vi betragter nedenfor) opstår oftest på grund af overvægt. Inde i skibet og på overfladen af organerne kan lagre fedt. Disse ophobninger indsnævre arterie, hvilket resulterer i blodgennemstrømningen forstyrrelse bliver deri. På det kardiovaskulære system er som følge af øget belastning, rager, tyndere og kan briste blodkar, hvilket kan føre til slagtilfælde eller hjerteanfald.
 • Piller. Dette omfatter brug af lægemidler, der reducerer appetit, oral svangerskabsforebyggende vysokogormonalnyh, anti-inflammatoriske midler og andre lægemidler. Hypertension optræder ofte hos kvinder alder, rygning og overvægt, tager p-piller. Når manifestation af hjerte-kar-sygdomssymptomer bør konsultere en kardiolog eller gynækolog om behovet for at stoppe med at modtage hormoner.
 • Meget salt indtag. Vandbalancen i kroppen reguleres af natrium. Efter optagelse af store mængder af salt mad, eller salt, overskydende natrium og overskydende væske tilbageholdes i kroppen, øge trykket og skabe hævelse. Ved høje doser saltet kan føre til øget tryk. Så diagnosticeret med "hypertension".
 • Forhøjet kolesterol. Øget blodniveauer af kolesterol forårsage aflejringer på væggene af blodkarrene i aterosklerotiske plaques. Med tiden bliver smallere arterien, og mængden af plak vokser, hvilket resulterer i en udvikling af aterosklerose. Under indflydelse af denne sygdom påvirker Kar store og små cirkulation.
 • Climax. Hormoner for seksuelle kirtler med alderen have en betydelig indvirkning. Dette kaldes climacteric hypertension. I kan tildeles hormonbehandling i overgangsalderen kvinder udskiftning i tilfælde, hvis COC var hypertension. Det betyder dog ikke ophæve behovet for at overvåge dit blodtryk.
 • Age. Mennesker med alderen er der risiko MTR 4 grader. Hvad det er det vil fortsætte. Ældre mennesker fra 50 år med behov for terapi, blodtryk oftere end yngre, som er forbundet med en forringelse af det kardiovaskulære system og dets hyppig eksponering for åreforkalkning og andre vaskulære sygdomme.
 • Forstyrrelse af hormonsystemet og nervesystem. I blodtryk justering en af de vigtigste roller af hormoner spilles. Har den største effekt af hypofysehormoner, bugspytkirtel, skjoldbruskkirtel og binyrer. Gøre hormonal analyse nødvendig i det tilfælde, hvor en blodprøve viste normale kolesterolniveauer. Hypertensiv hjertesygdom kan være forårsaget af hormoner, hvis CAS havde ingen pårørende sygdomme. I forbindelse med godkendelsen diagnosen hypertension, eksperten peger også på de næste 10 år, graden af risiko for slagtilfælde eller hjerteanfald. Der er fire grader af risiko, afhængigt af den fase af hypertension og muligheden for dens udvikling.

Lav (1st) risikoniveau

Komplikationer hos patienter med hypertension risiko 1 gruppe forekommer hos mindre end 15% af tilfældene. Denne gruppe omfatter patienter uden de ovennævnte risikofaktorer.

Gennemsnitlig (2.) grad af risiko

2. niveau af risiko indikerer hypertension klasse 2 og komplikationer hos disse patienter forekommer i 15-20% af tilfældene. Hvis der er en eller to ovenfor beskrevne foranstaltninger, til patienter de 2nd risiko også indbefatte det første trin.

Høj (tredje) grad af risiko

hvorvidt handicap og hypertension gøre ud? Vi vil forstå.

Denne gruppe omfattede patienter med svær fase af sygdommen. Selv hvis risikofaktorer såsom diabetes, fedme og andre mangler hos patienter med grad 3 hypertension, de falder i den tredje gruppe af risiko. Dette indikerer, at et slagtilfælde eller et hjerteanfald kan forekomme med en sandsynlighed på 20-30%. Grad 3 hypertension hos patienter kan være det første eller andet udviklingstrin sygdom i nærværelse af store mængder af de ovennævnte risikofaktorer. Ofte kan tilstedeværelsen af hypertension med risiko niveau 3 tegn på udvikling af patientens nyre- eller hjertesvigt.

Meget høj (4.) grad af risiko

Sandsynligheden for hjerteanfald eller slagtilfælde i løbet af de næste 10 år, mere end 30% hos patienter med hypertension grad 4. 4 i sygdomsrisiko niveau hypertension grad 3 udsatte patienter med diabetes, rygere eller til andre faktorer fra listen ovenfor. Jo større antal indikatorer, slagtilfælde eller hjerteanfald sandsynlighed. Handicap alvorlig hypertension i trin kan udføres.

Klinisk associeret status

 • Øjengrunden vaskulær læsion (ødem af synsnerven, blødning).
 • Forstyrrelse af hjertet (åndenød, brystsmerter).
 • Vaskulær sygdom (udbuling af karvæggene, delaminering aorta).
 • Hjernesygdomme (hukommelsessvækkelse, svimmelhed, hovedpine, kredsløbslidelser).
 • Nyre fiaskoer (lemmer ødem, lav urin produktion).

Meget farlig hypertension. Symptomer og behandling er ofte indbyrdes forbundne.

behandling af hypertension

Hvad er de vigtigste principper i terapi? Tildelte modtagelse permanent præparater reducerer tryk. Også de lægemidler med forlænget virkning, hvilket er nok til at drikke en gang om dagen.

Behandling af hjertekarsygdomme med succes i følgende tilfælde:

 • Ved justering af strømmen. Hvis alle stadier af forhøjet blodtryk, bør patienten følge en diæt. Det er nødvendigt at nedsætte forbruget af sukkerholdige, stivelsesholdige fødevarer, og fed mad, for ifølge statistikken oftest kardiovaskulære system lider overvægtige mennesker. For at bevare sundheden for blodkar også nødt til at begrænse saltindtag. De retter, som du kan tilføje krydderier og urter til at gøre dem mindre frisk. Strøm til hypertension (forhøjet tryk) skal udformes.
 • Afslag på cigaretter. For sunde blodkar temmelig frit bevægelige blodlegemer, røde blodlegemer, fordi det er temmelig bred. Hos rygere lumen vene eller arterie indsnævres, hvilket fører til adhæsion af røde blodlegemer, hvilket resulterer i dannelse af klumper deponeret på væggene i arterier eller vener og forhindre blodcirkulation. Med tilstoppet, hvilket vil resultere i dødsfald arterie og blodkar over tid. I tilfælde af overtrædelse af blodcirkulationen i kranspulsårerne, der sætter hjertets blodkar, hjertesvigt udvikler sig. Statistikkerne viser, at hypertension er langt mere effektiv til rygestop behandling medicin.
 • Formindsk uro. Kardiovaskulære komplikationer opstår, og på grund af stress. Vi har allerede nævnt, at adrenalinsus, der er effekten af hormoner er helt almindeligt som en årsag vasospasme. For et velfungerende hjerte-kar-system, skal du ikke være nervøs på bagateller. Som chef for risikoen for forhøjet blodtryk er meget højere, da der er en masse stress, som er en videnskabeligt baseret kendsgerning.
 • Fysisk træning. Hvis arbejdet er stillesiddende, under behandlingen er det nødvendigt at gradvist at øge den fysiske aktivitet. Hjertemusklen til at hjælpe med at uddanne den konstante motion. De mennesker uforberedt åndenød og puls levendegøre ved den mindste belastning, hvilket resulterer i øget blodtryk. For at forbedre effektiviteten af behandlingen af forhøjet blodtryk skal gives dagligt i 10-15 minutters motion.
 • Kaliumniveauet. Trace element Kalium fremmer normale funktion af hjertet, men snarere regulerer sammentrækning af hjertemusklen. Navnlig er han involveret i dannelsen af de elektriske impulser i at opretholde hjerterytme. Den normale rytme af en sund voksen 60-75 slag / min. Hvis kroppen ikke er nok kalium, der er en arytmi, hjertearytmi sats. Det er nødvendigt at øge forbruget af tørrede frugter: abrikos, fersken tørrede abrikoser, tørrede kirsebær, svesker, rosiner for et sundt hjerte og øge effektiviteten af behandlingen CCC.
 • Anvendelsen af vitamin C og E. C. - Vitamin at styrke væggene i arterier og andre blodkar, og E hjælper med at forbedre deres elasticitet. Til behandling af karsystemet og bevarelse af vaskulær sundhed, du har brug for at spise rå frugt og grøntsager. Antioxidanter hjælper med at bevare og en kort varmebehandling. Ernæring for hypertension (forhøjet tryk) spiller en vigtig rolle.

Hypertensiv krise: førstehjælp

Hvis en person har nogen af symptomerne på en hypertensiv krise, er det nødvendigt at:

 • Tag det roligt og afbryde øvelsen. Læg dig ned eller sidde ned med hovedet højt, for at måle blodtryk.
 • Ved højt tryk, eller hvis det er første gang, forekomsten af hypertensiv krise, vi må straks ringe efter en ambulance.
 • For at måle blodtryk hver 20-30 minutter, hvilket gør dagbogsnotater.
 • Hvis dette re hypertensiv krise, og du er allerede kendte stoffer, der hjælper, er du nødt til at forsøge at sænke deres eget blodtryk, læge tager den anbefalede medicin i tilfælde af blodtrykket stiger kraftigt.

Hvad er førstehjælp til hypertensiv krise?

 • Du kan bruge narkotika fra hjemmet kits, der er hurtige handler, "clonidin" 0,075mg, "Nifedepin" 10 mg "Captopril" 25 mg.
 • Det er bedre, hvis trykket gradvis vil falde og normaliseret i 2-6 timer, afhængigt af det oprindelige niveau. En time senere, når trykket er fortsat høj, mere end 180/100 mm Hg, er det nødvendigt igen at drikke medicinen.
 • Når angina (brystsmerter) tage nitroglycerin sublingualt (tablet eller spray). Hvis det er nødvendigt, er udnævnelsen gentages flere gange, indtil ophør af smerte. Angina varer mere end en time efter administration af nitroglycerin kan være en indikation af myokardieinfarkt.

Førstehjælp til en hypertensiv krise bør gives straks.

 • Når det er nødvendigt at frygt eller neurale stimulation til en krise eller på dets baggrund for at tage et beroligende middel ( "Valocordin", "baldrian tinktur" eller "Corvalol").
 • Forældede eller ineffektive midler, såsom "Dibazol" "Men-spa", "Papazol", "Drotaverinum", "baralgin", "spazmalgona", og andre ikke behøver at bruge de midler ved hånden. Det vil kun forværre tilstanden og forlænge hypertensiv krise.
 • Ældre patienter blodtryk kan ikke være klart lavere i en kort periode. Svimmelhed, søvnighed og svaghed kan være tegn på utilstrækkelig blodtilførsel til hjernen, hvilket kan forårsage et slagtilfælde.
 • En ambulance skal kaldes det samme, hvis dette er den første forekomst af hypertensiv krise; viste symptomer på smerter i brystet, svimmelhed, svær åndenød, uregelmæssig hjerterytme, svaghed, lemmer bevægelsesforstyrrelser; hypertensiv krise forsinket efter at have taget medicin.

Når det lykkes dig at klare med hjælp fra ambulancen eller uafhængigt med hypertensiv krise, er det nødvendigt at konsultere en kardiolog eller læge.

Det er meget farligt hypertension. Risiko 4 - i særdeleshed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.