TravelingRetninger

Waterpark i Serpukhov - det bedste sted for en familieferie i byen!

Serpukhov - et distrikt center i Moskva, i dag er stort nok og diversificeret byen. I de seneste år væsentligt forbedret infrastrukturen i landsbyen. Er forbedrede parker og rekreative områder, nye offentlige og underholdning faciliteter. Det ikke så længe siden åbnede et stort udvalg af vandsport. Hvad er et vandland i Serpukhov og værd at bruge tid på sit besøg? Især for dig - den detaljerede beskrivelse af den komplekse og nyttige oplysninger om det, samt tilbagemeldinger fra de besøgende kun i vores artikel.

Serpukhov badeland - Discovery of the Year

Vand puljer og dias - er en gave til beboere og gæster i byen fra "SU-155". December 14, 2014 i handel og underholdning komplekse "B-klasse" åbne vandland og skøjtebane. Ved arrangementet var sangeren Tatyana Bulanov og musikalsk gruppe "Summer Garden". Også en velkomsttale til gæsterne på festivalen nærmede Viceborgmester Ekaterina Ogneva og derefter stedfortræder for Moskva Dumaen Mikhail Leontiev gav formanden, "SU-155" bestyrelsen for den murske, der blev lagt den første sten i den anden bolig indkøbscenter. Efter en højtidelig og formel del af vandland i Serpukhov glade gæster en farverig præsentation. Men det underholdningsprogram for gæster af begivenheden og julegave Fair også vare et par timer.

Vand sjovt for alle

Det samlede areal af vand parken er 2100 m2. Dette område omfatter en børns og voksne swimmingpools, boblebad, fire forskellige dias og tiltrækning "Slow River". Også i vandland har et tyrkisk bad og sauna, brusere, omklædningsrum, depotrum, strandbar og restaurant. Samtidig komplekset kan rumme op til 300 personer. Hvad er især rart - det vandland ligger i Serpukhov, og ikke på nogen udvej by, så det vil arbejde hele året rundt.

Priser og nyttige oplysninger for besøgende

Vandland er åben hver dag uden pauser og weekender 10,00-22,00. Indgangen billet er købt i to timer og giver ret til at anvende alle rides og puljer uden restriktioner. Der er to midlertidige tarif: dag og aften. På de første billetter til voksne koster 350 rubler, og for børn - 200 rubler, den anden: voksne - 450 rubler, børn - 300 rubler. På fredag, weekender og helligdage dyrere på $ 100 for alle aldre. Badeanstalt i Serpukhov findes på: Moscow highway, 55, SEC "B-klasse" (4 etage). I året rundt vedligeholdt puljer behagelig varmt vand temperatur. For at sikre sikkerheden for de besøgende til badeland er altid en livredder.

Den nye vandland (Serpukhov): Begejstring af mennesker, der har besøgt den komplekse

Et område med vand underholdning i SEC "B-klasse" er langt den første og eneste i byen og omkring de sydlige forstæder. I Serpukhov badeland kommer ikke kun beboerne i det omkringliggende område, men også gæster fra de omkringliggende regioner og andre områder i Moskva-regionen. Hvis du mener udtalelse fra dem, der allerede har formået at slappe af i denne unikke kompleks, et sted meget interessant og underholdende. Der er ingen ekstremt høje og farlige bakker, som de vandlande beliggende i udvej byer. Måske fans af spænding lokale attraktioner synes ganske kedelig eller endda "barnlig". Men rækken af tiltalende velholdt og moderne. Det er meget ren, og infrastrukturen område designet til bagateller. Separat behager de lave omkostninger af billetter, desuden på hverdage i vandland er ikke alt for mange besøgende. Kommer her i løbet af ugen, kan du fuldt ud nyde svømning og nedstigningen fra bakkerne uden nogen køer og masser af nysgerrige øjne. Passende badeland og til ferien: du kan altid bestille bord på restauranten på forhånd, de fødselsdag gæster rabatter og behagelige overraskelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.