Af teknologiLink

Udviklingen af kommunikationsmidler, fra telegrafen til det globale netværk

Kommunikation - er et væsentligt element i eksistensen af det moderne menneskelige samfund. I vores teknologisk avancerede alder, vi simpelthen ikke kan forestille sig sit liv uden håndsæt. Men for hundrede år siden folk selv kunne ikke drømme om sådanne luksus.

Indtil midten af det nittende århundrede mellem Europa, Storbritannien og USA har etableret med hjælp fra dampskibet post. Men da det er et middel til kommunikation ikke tillader dig hurtigt at få nyheden, at det menneskelige sind begyndte at tænke på en mere perfekt løsning.

Udviklingen af kommunikationsmidler har fået ny fremdrift med opdagelsen af Volta i 1800, det elektriske batteri. Den første blev opfundet elektrokemisk telegraf, netop fordi det er blevet muligt at sende beskeder fra to forskellige ender af et par timer, eller endda minutter.

Opfinderen telegraf Semmering for transmission af information anvendes gas, der udviklet sig som følge af strøm gennem vand (syrnet). Men designet var for kompliceret, forenkle det Schweiger, men ikke desto mindre, messaging var for kedelig proces.

Udover, ak, en telegraf kunne kun overføre skriftlige meddelelser, så opfinderne begyndte at reflektere over en mere forfinet version af enheden. Nogle forsøg er blevet gjort af den amerikanske fysiker Pedzhem i 1837, men hans opfindelse kun vagt minder om telefonen.

En ny runde af udvikling af kommunikationen, der modtages via telefonen Reis. Han gjorde omkring ti enheder, der er allerede er delvist i stand til at transmittere menneskelig tale og musik, men den nuværende er for høj støjniveau. Signal er ofte druknede ud, og nogle gange var det meget vanskeligt at gøre ud af præcis, hvad de siger på den anden ende.

Bidrage til udvikling af kommunikation har gjort Aleksandr Bell, der begyndte opførelsen af en ny telefon. Sammen med sin assistent opfinder har nået sit mål og var i stand til at gøre en enhed, der er mere eller mindre tydeligt begyndte at passere den. Desværre er lydkvaliteten af sådanne anordninger er afhængige af afstand, jo længere væk - jo værre høringen.

Over tid, blev telefonen forbedret. Om udvikling af denne enhed arbejdede russiske Baron Schilling, englænderen Uilyam Kuk, opfinder Steingel fra Tyskland og mange andre. Før telefonen har fået sin nuværende form, har det været igennem mange prøvelser. Enogtyvende århundrede oplevede fremkomsten af trådløse kommunikationsenheder, nemlig mobiltelefoner, som perfekt fange alle lyde uden forsinkelse.

Ikke mindre vigtig rolle i udviklingen af kommunikation indtager opfindelsen af fjernsynet og kommunikation phototelegraphy. Det begyndte med en video sendt af disse midler. I starten var disse primitive lyd og video-sendere, som derefter udviklede sig til farve-tv. I den oprindelige udbud af programmer og kanaler det var lille, men deres antal stiger flere gange hvert år.

Men klassificeringen af kommunikationskanaler vil være ufuldstændig, hvis ikke til at huske den mest globale kommunikationssystem, nemlig internettet. Nu kan vi ikke forestille os et liv uden det. Efter alt, det er takket være ham, kan du nemt lære alle de nyheder, for at holde sig ajour med arrangementer, betale for ydelser, styre næsten alle aspekter af deres liv.

Men den afgørende rolle globale netværk spiller i lette kommunikationen mellem mennesker. Efter alt, er tusindvis af kilometer fra hinanden, folk kan nemt dele billeder, videoer og lydoptagelser. Se hinanden on-line, kommunikere i realtid, uden forsinkelse og forsinkelse.

En mand kommer op med hvert år, der går flere og flere nye enheder, modernisering af eksisterende og skabe en helt unik. Fremskridt står ikke stille, og dermed udvikling af kommunikations stopper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.