ComputereNetværk

WAN

I et computernetværk for at sikre kompatibilitet niveauer af specifikke standarder, der anvendes af netværket arkitektur, kaldet protokoller. De kommer i hardware og software. Hardware-enheder (interfaces) er understøttet på det fysiske lag standarder, og de opererer på data med særlig software support.

LAN og WAN er defineret af hvilke protokoller de bruger. De netværkets computere er hovedsageligt bruges til et enkelt sæt standarder alle deltagere netværk og forbinde computere lokaler, bygninger, gulve.

WAN dækker som regel, store områder. De kombinerer både individuelle computere og lokale netværk ved hjælp af forskellige protokoller.

Aktiviteterne i et civiliseret samfund i moderne forhold er umuligt uden hjælp af hurtig kommunikation og hurtig udveksling af oplysninger. WAN er designet til at løse dette problem. Den grundlæggende forudsætning for driften af disse netværk er den øjeblikkelige videregivelse af oplysninger , uanset hvordan computere fjernet fra hinanden.

Globalt netværk - det er sådan et netværk, som omfatter computere, som ligger i de store områder til et ubegrænset antal af edb-systemer, der er tilsluttet netværket. Den datahastighed i netværket er lavere end den lokale.

Computer netværksprotokoller

Globalt netværk understøtter et TCP / IP, ATM, MPLS, og andre. Den mest almindelige protokol - et TCP / IP, herunder en sub-protokol. Det - subprotocol ansøgning, transport, netværk, link og fysisk.

De fleste programmer fungerer på applikationsniveau og har deres egne protokoller. Det - HTTP, WWW, mv Protokoller er ansvarlige for rendering og visning af de krævede oplysninger.

Transport-protokollen sikrer data levering af specifikke applikationer, der kan håndtere dem. TCP kaldes.

Netværksprotokol IP er ansvarlig for at modtage og sende anmodninger til det lavere niveau for at få alle de nødvendige oplysninger.

Kanal og fysiske lag er ansvarlig for fastlæggelsen af metoder og data transmissionsforhold.

Kendte globale netværk: for eksempel WWW (World Wide Web). Netværket består af servere, der lagrer de nødvendige oplysninger til brugere og individuelle computere, der modtager oplysninger fra serveren og indlæse det til dem. WWW netværk - praktisk og nem at bruge.

Globale net omfatter undernet bestående af separate komponenter såsom kommunikationslinjer og omskifterelementer. Linjer for kommunikation ellers kendt som kanaler eller motorveje, over dem, der data flyttes fra maskine til maskine.

Koblingselementer, der bruges til at forbinde kommunikationslinjer, tjene som routere. Det - specialiserede computere.

WAN indeholder generelt et stort antal telefonlinier og kabler, der forbinder et par af routere.

En anden mulighed for at forbinde mellem routerne er en radioforbindelse, ved hjælp af satellit eller jordbaseret repeatere. Hver router har sin egen antenne, hvorved det er i stand til at modtage og sende signal. Netværk routere kan let tages fra satellitsignaler, og i nogle tilfælde, de har mulighed for at høre den transmitterede information i de omkringliggende routere, der sender data til en satellit. I nogle WAN, alle routere forbundet almindelig to-point subnet, en satellit forsynet med kun nogle af dem. Satellit-netværk udsendes og er mest efterspurgt hvor det er nødvendigt for at sikre udsendelsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.