ComputereNetværk

Hvad er LinkedIn? Anmeldelser af det professionelle sociale netværk LinkedIn.

Det er svært at finde nogen, der ikke er registreret i nogen sociale netværk. Det er klart, i dag er en af de vigtigste komponenter i konstant kommunikation med venner, bekendte, venner med samme interesser. Men mest af alt er tale om det sociale liv, men hvad en professionel? Det er ikke mindre vigtigt at være opmærksom på, hvad der sker i dit faglige område, til at kommunikere med kolleger, dele deres viden og erfaring til at opbygge forretningsforbindelser. For nogle vil det være en reel opdagelse, at der er et netværk oprettet specielt til dette formål. Det kaldes LinkedIn. I Rusland, få mennesker kender til det, ja, den, der kender, ikke helt forstår, hvad det kan være nyttigt. Derfor, i denne artikel vil vi udfylde dette hul og beskrive , hvad LinkedIn, hvordan man bruger det og hvorfor.

Hvorfor du har brug for LinkedIn?

Sig mig, hvad gør du for at finde en gammel ven eller klassekammerat? Det er klart, du går ind på din konto i et af de sociale netværk - i "Klassekammerater", "VKontakte" eller "Feysbuke". Hvad tror du, hvad gør personalekonsulenter i USA (og mange er allerede i Europa) med henblik på at finde en god professionel i den åbnede stilling i virksomheden? Nej, ikke gå til beskæftigelse hjemmesider, og direkte sendt på LinkedIn. Hvorfor? Fordi de ved - hvor de kan finde den rigtige person, modtages på dens detaljerede oplysninger og anbefalinger for at sikre fagligheden i kandidaten. Du ønsker at arbejde sig ledte efter dig, og du ikke gør det? Så har du brug for en professionel netværk LinkedIn - ikke spilder tid og registrere snart!

Adfærdsregler på LinkedIn

Hvordan denne ressource? Dens betydning er at etablere professionelle kontakter, få erfaring og deler viden med kolleger og, selvfølgelig, at finde et job. Men ikke alle er så simpelt. Lad os ordre.

Oprettelse og udfyldning Profile

Det første, du gør - registrere og udfylde din profil på netværket. Dette er analogt til at genoptage, men mere detaljeret og nyttig. Prøv at udfylde den så fuldstændigt som muligt (ikke 20-30%, og 100%). Hvilke oplysninger har du brug for at give? Til en start ville det være rart at bringe følgende oplysninger:

1. Fulde navn og titel på deres specialisering / erhverv.

2. Uddannelse, erfaring, arbejde færdigheder kurser. Skriv kun om, hvad de skal gøre med din profession: hvis du er en webdesigner, er det ikke nødvendigt at nævne de syning klasser, eller evnen til at sidde på sejlgarn.

3. Anbefalinger. Dette er et meget vigtigt punkt, som vil hjælpe dig med at bekræfte dine professionelle (spørg kolleger eller ledere, har vi arbejdet med, skriver du breve af anbefaling).

4. baggrunde. Det er noget i retning af et følgebrev. Skriv under her deres ønsker og mål. Fortæl os, hvad du kan lide dit erhverv, og hvad bliver det næste for dig der.

5. Kontakter. Og jo mere der er, jo bedre. Denne mobile kommunikation og e-mails, og Skype.

6. Awards, attester, afprøvninger og så videre. Hvis noget af det du har, så glem ikke at skrive om det.

Alle disse oplysninger skal udfyldes omhyggeligt og bevidst, fordi det LinkedIn-profil? Dette er din professionelle person, hvilket betyder, at du nødt til at behandle det i overensstemmelse hermed.

Professionel Aktivitet: første skridt

Efter at have afsluttet profilen, genoptage dit arbejde er ikke slut, men kun begynder. Nu er vi nødt til at få de første kontakter. Tilføj dine venner og kolleger. Når en af dem kan hjælpe dig med at opfylde den rette person. Deltag i en gruppe af faglige interesser, det maksimale beløb - 50 (bedre at bruge al den maksimalt tilladte). Hvad gør man i grupper? Tilegne sig ny viden, at overvåge udviklingen og nyheder inden for deres arbejde, tilegne sig nye nyttige kontakter.

Apropos færdigheder. Besøg de sider af deres kolleger og sætte bekræftelse af deres færdigheder, vil de fortælle dig det samme. Dette vil gøre dem mere kraftfulde, fordi de er bekræftet af andre.

Kapacitet professionel networking og kommunikation

Nu er du nødt til aktivt at opbygge deres kontakter og hævde sig. Hvad er LinkedIn? Dette er stedet, hvor du kan finde professionel. Recruiters placere her interessant job, samt selvstændige søger kandidater, ser på gruppen og evaluere deltagere. Det er derfor meget vigtigt at være proaktiv - ikke forsømme deltagelse i drøftelserne, give råd og svare på spørgsmål i de fora (selvfølgelig, hvis du kender svaret med sikkerhed). Dette vil gøre dig mærkbar. Tro mig, vil du snart begynde at modtage tilbud om arbejde fra, som ikke vil have tid til at børste ud (og måske finde en måde at håndtere deres drømme).

Hertil kommer, tilføje kontakter til deres chefer og ledere af virksomheder, der interesserer dig, personalekonsulenter og fagfolk, der arbejder i din professionelle felt. Jo flere links du vil have, jo hurtigere de vokser, jo flere chancer for at finde interessante tilbud, til at udvikle deres karriere.

Kontaktpersoner: omhyggelig udvælgelse

Dog være selektiv i kontakter - tilføje personer, der forbinder dig til de faglige og forretningsmæssige interesser, kolleger og bare nyttige personligheder. Men en nabo på landing, for eksempel, eller kender af hvile er det ikke nødvendigt at tilføje i Tyrkiet. Dette kan nogle gange spille mod dig. Hvis du allerede har en liste i profsvyazey nogen ubehagelig, vil du være nyttigt at vide, hvordan man sletter en kontakt på LinkedIn. Gør det enkelt: i menuen "Netværk", vælg "Adressebog" i fanen "Kontakter", finde linket "Slet kontakt", vælge de personer, du vil slette, og tryk derefter på den relevante knap. De brugere, der er blevet fjernet fra din kontaktliste vil modtage denne meddelelse.

LinkedIn - et vigtigt skridt i din professionelle karriere

Selv hvis det på dette tidspunkt er du ikke på udkig efter et job, opdateres jævnligt oplysninger om din erhvervserfaring, erhvervede færdigheder, til at holde kontakten. En dag, når du ønsker at skifte job, er det ikke svært.

I Rusland, ressourcen er stadig ikke meget populære. Kun få ved, hvad LinkedIn. Anmeldelser på dette faglige netværk der er forskellige, og alle, fordi folk ikke forstår dens betydning og fordele for deres faglige udvikling. Men denne ydelse er, er ikke i tvivl. Tænk over det - i dag er registreret mere end 200 millioner brugere, omkring halvdelen af dem - i Amerika. Populær netværk i Europa, og selv i Indien. Så hvis du planlægger i fremtiden at opbygge en karriere i udlandet, tilmelde dig LinkedIn et must - og jo før, jo bedre.

Sletning af din konto i LinkedIn: instruktion

På trods af at den professionelle sociale netværk er meget nyttigt, kan der være grunde til, at du måske ønsker at slette din konto. Tja, det er tilfældet, og højre for hvert. Hvis du har foretaget denne beslutning, så læs hvordan du fjerner fra LinkedIn. Her er trin for trin instruktioner:

1. Gå til din profil og klik på knappen med dit navn, i øverste højre hjørne.

2. rullelisten , hvor du skal vælge "Indstillinger" element. Under fanebladet "Konto" vil du se "Slet konto".

3. Klik på den og vælg hvorfor du ønsker at forlade netværket.

4. Bekræft din konto ved at klikke på 'Kontobekræftelse. "

5. gøre en endelige handling på næste side - klik på "Slet konto". Vil den blive lukket inden for 72 timer.

Ligesom det, kan du slette din profil i faglige netværk, for ikke at nævne åbne og fylde. Hvis du allerede har et stort netværk af kontakter, og du er en aktiv bruger, deltager grupper, tror godt, før du siger farvel til LinkedIn. Anmeldelser af mange fagfolk og personalekonsulenter taler om det faktum, at denne ressource før eller senere vil være meget nyttigt for alle. Derfor, hvis du ikke har følt nytten af netværket, skal du ikke opgive sine evner. Bestemt skruet op tilfældet, når det vil hjælpe dig med at bevæge sig op ad karrierestigen og gøre nyttige kontakter.

Baseret på alt det, vi fik at vide, hvad LinkedIn i en nøddeskal? Denne "VKontakte", ikke kun for den venlige og professionelle kommunikation og vækst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.