Selv-dyrkningPsykologi

Jeg er bange for at flyve med fly! Hvad skal man gøre?

Alle mennesker er forskellige. Og frygter alt for forskellige. Nogle af os er bange for ensomhed, eller mørke rum, mens andre - atmosfæren af kirkegården, den tredje - højden ... Listen bliver ved og ved. For eksempel, jeg er bange for at flyve. Hvad skal jeg gøre i dette tilfælde? For at gå til en psykolog? Eller en gang for alle glemme alt om rejse? Venner, da folk, der lider aerophobia (eller bange) - kæmpe sæt, besluttede jeg at skrive en artikel om det. Som de siger, lad os se på hans egen frygt i hans øjne.

Jeg er bange for at flyve med fly! Hvad skal man gøre?

Nogen oplever noget ubehag, når du først sidder i kabinen. I princippet er det for første gang - er ret almindeligt. Men hvis personen fortsætter med at være bange igen og igen - det er en afvigelse fra normen. Hvis du spørger en psykolog, hvordan man kan stoppe med at være bange for at flyve, så først og fremmest, at han råder til at slappe af, tage et kig på flyet vinduet og beundre den guddommelige himmelske skønhed. Men det er alt - specielt psihopriemy. Vi er med jer, mine venner, forstå det! Efter alt, at en mand, der ved stigningen af flyet i luften starten ryste hænder og springe ud af brystet hjerte, vil det ikke hjælpe! I øjeblikket, vil han sandsynligvis ikke huske psykolog anbefalinger, han vil bare skrige, løbe og gemme sig væk fra dette mareridt. Husk hvor bange flyvninger helten i en af Stephen Kings noveller. Han bare ikke bo i ét sted! Som et resultat, bragte han sig lige før galskaben: han blev chuditsya behåret djævel sidder på vingen af et fly skrog og demontere det! Efter min mening, det er bare forfærdeligt, og skylden - aerophobia!

Hvordan manifesterer sig aerophobia?

forudsætninger

Forskere siger, at problemet er ikke så meget i aerophobia i sygdommen, men i frygten, som forårsager følelsen søgning, fordi dette miljø er ikke naturligt for mennesker. Det faktum, at vores vestibulære system er meget følsom, så følsomme over for mangel på jord under fødderne, og endda ledsaget af en ændring af højde og hastighed. Dette er allerede en betydelig belastning for kroppen er suppleret med en frygt for døden. En person i et plan, hård (og i de fleste tilfælde - falsk) forudanelse af fare, fordi de indser, at i tilfælde af nedbrud vil være helt magtesløs og er tilbøjelige til at dø.

manifestationer

  1. Denne sygdom kan begynde når som helst (før plantning), for eksempel, så snart du ankom til lufthavnen.
  2. På selve tanken om den kommende menneskelig flyvning er begyndt at omfavne den virkelige rædsel og vilde frygt: begyndt at ryste hænder og knæ, er der et overvældende ønske om at vende tilbage billetten til kassereren, vælge en alternativ måde at rejse (tog, bus).
  3. En person kan langsomt begynde at gå amok. Det vil være en feber i en kold sved. Ikke udelukket hallucinationer. I dette tilfælde, du har brug for en læge.

Jeg er bange for at flyve på et fly ... Hvad gør jeg, hvis jeg Aerophobia?

Glem alt om TV!

Letpåvirkelig mennesker, behøver psykologer anbefaler ikke at blive involveret i at se film-katastrofer, tv-shows og nyheder på en lignende tema. Dette har en skadelig virkning på det følelsesmæssige element i mennesket og hans ønske om at gøre flyvningen.

Fly og vær ikke bange for højder!

Venner, jeg personligt første råd er ikke helt hjulpet. Jeg er stadig bange for at flyve med fly. Hvad skal man gøre i denne sag? Jeg forsøgte at finde svar på dit eget spørgsmål er. Det viser sig, et presserende behov for at bruge den såkaldte flysimulator! Dette er en unik fremgangsmåde til behandling aerophobia. Du vil placere i en interessant rum, fuldt replikere kabinen. Men det er ikke gratis. Hvis du sætter pris på din økonomi, så psykologer anbefale at gøre selvmedicinering: arrangere hjemme i et af værelserne i kabinen, og resultatet så i nogen tid. Nå, jeg prøver på din fritid! Du held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.