FormationVidenskab

Hvordan gjorde international tid

Vi er vant til tidens gang, det faktum, at verdens folk i forskellige lande og byer lever i henhold til deres egen lokale ur. Hvem kom op med denne adskillelse, når staten kom til enighed om dette spørgsmål, og nogle interessante fakta i forbindelse med fænomenet globalt plan, hvad er standard tid?

Hvordan til at komme op med tiden?

Overvej sådan en stor en ting som tid i sin sande betydning vil ikke, men nævner kun hans "bælte" del. Nogle generelle oplysninger: universelt anses for at være ur til dage, som Jorden kredser om sin egen akse. Dette så - kaldet sol dag, den gennemsnitlige længde er lidt mindre end 24 timer.

Varigheden af dagen ændrer ikke afhængigt af det geografiske område. Den eneste ændring er den aktuelle tid i forskellige dele af verden. Hvor det tidligere folk ikke tænke på dette faktum, har udviklingen af transportforbindelser, erhvervslivet og økonomiske bånd ført til, at forskellen i tiden blev levere nogle ulemper.

Initiativtager til synkronisering og tildeling af forskellige tidszoner er blevet en canadisk Sandford Fleming. Selvfølgelig, at Sir Fleming ikke var almindelige mennesker i landet. Han var en talentfuld ingeniør, hvis oprettelse var jernbanen i Canada, og en entusiastisk rejsende. Det var i den tid af den forvirring i løbet af rejser, og derefter jernbanetrafikken, har ført til hvad, der er blevet indført normaltid. Udgangspunktet for den globale tid systemet blev 1885 (nogle kilder - 1883) år.

Grundlæggende principper for systemet

På hvilket princip gjort opdeling i tidszoner? Ideen er enkel nok: divisionen løber langs meridianer, som betegnes ved numre fra 0 til 23. I hver efterfølgende eller tidligere tid er forskellig fra nulpunktet i 1 time. Som udgangspunkt blev det besluttet i løbet af det primære meridian, der passerer gennem den britiske by Greenwich. Hver 15 0 kører en ny meridian og er en ændring af tidszone. Således normaltid - det er et fælles system , produceret af de 24 meridianer.

Interessante fakta

Som forventet, at indførelsen af en sådan et globalt system er ikke uden sine mærkværdigheder og interessante fakta. Først fortæller vi dig om dem, der er berørt zone tid i Rusland

  • System af Sir Fleming, der blev vedtaget i 1919 (kun et år efter USA) foreslået i vores land.
  • I 1930 blev det indført "Maternity" (1 time til normaltid), der eksisterede indtil 1981. Hans indgang var berettiget at spare på energien.
  • Indtastning af tidszoner førte til det faktum, at tiden for beboerne i forskellig bred af Ob i Novosibirsk afveg på timen. Skillelinjen løber langs floden, men i dag, dog ure i Novosibirsk vise en og samme tid.
  • Under sovjettiden korrektion af tidszoner og den tid, de fandt sted cirka 40 gange (årlige oversættelse pile på vinter og sommer - tæller ikke).

Globale faktiske omstændigheder i tid

  • Dato Line. Den passerer gennem de 12 meridianer. Vest for sin tidsforskydning for dagen forude i forhold til den østlige side. En tid, hvor hele verden, der er én og samme dag (dato) er kun i det øjeblik, hvor linjen ændrer dato ved midnat, og på meridianen 0 - middag.
  • Linje i Stillehavsøerne tidsforskellen med nogle geografiske punkter er 25 timer.
  • Tidsforskellen mellem UTC og Nepal er 5 timer og 45 minutter.
  • Passage af grænsen mellem Afghanistan og Kina gør at oversætte pilene på 3,5 timer.
  • Englænderen vil sige, at hvis du slår uret på hovedet, kan man se, hvad klokken er nu i Indien. Alle takket være det faktum, at Indien valgte en forskel på 5 ½ time i forhold til "nul" tid.

Her er det, standard tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.