Hjem og familieTilbehør

Papir håndklæde Z-tillæg og rulle - hvad du skal vælge?

Vores bedstemødre og oldemødre kunne ikke forestille sig, at væsentlige i hverdagen kan være papirservietter, ikke stof. I gamle enkle tøjstykker forskellige funktioner (for opvask, bade for fødder, hænder) efter brug flittigt vasket, kogt i lang tid, omhyggeligt bleget. Men nogle forurening fast vedligeholdt og ihærdige friktion "rag" i riflet metal vaskebræt og udsættelse for klor, og ophold i vand opvarmet til 100 grader. Mistress forstyrret og taget håndklæder vaske igen. Det var ikke før, så længe butikkerne ikke vises forskellige engangs papirservietter, Z-bygget, i ruller, ark, Tork. Og det startede en helt anden liv!

Høj kvalitet for et godt helbred

Følsom, behagelig at røre ved, der har en høj hygroskopisk Papirhåndklæder Z-tillæg skeptiker bevist, at der er et alternativ væv, kan det ikke være. Artikler for udviklere №1 '(dette er sandt - ingen håndklæder eller endda en serviet i det moderne liv gør ikke) har sørget for, at vores papir' hjælpere "var miljøvenlige. Ved fremstillingen af høj kvalitet cellulose.

Tør hænder nyheder - en fornøjelse: papirservietter, Z-tillæg hygiejniske (engangsartikler har ikke tid til at "bestøve" bakterier) og give et fremragende resultat, fordi snavs er ikke et spor.

Ikke at have tid til at "komme ind" i private huse og lejligheder borgere, papirhåndklæder, Z-tillæg er blevet uundværlig. De anvendes i hoteller, caféer, kantiner, på flyet, toget, i landet og gøre et fremragende stykke arbejde med deres formål, ikke forurener miljøet, som for eksempel det er svært nedbrydeligt cellofan eller plast.

Z-tilføjelse - en vej ud af enhver situation

Tage håndklæder fra dispenseren (dispenser), mange værdsat hvor let udløsning af det ønskede stykke (dosering), hvilket er meget vigtigt i dag. Papir håndklæde Z-addition kan have en eller to lag, så velegnet til alle lejligheder.

Hvis hænderne er let fugtig, dræning helt klare de tynde håndklæder. Hvis du vil have større sugeevne og styrke, kan få hjælp fra to lag modstykker. Valget er altid attraktivt, men når det kommer til personlig hygiejne - i endnu højere grad. Papir håndklæde Z tilsætning til rådighed for en række forskellige formål.

For eksempel, papirhåndklæder fremstillet af høj kvalitet cellulose "lignende" biler, snarere bilister. Der er en hel række engangsklude. Håndklæder til biler har lav behåring, hvilket betyder, at under brug ikke forlader "neurotiske" villi på hætten, dør eller vindue. Og et stort plus er, at håndklæder forblive stærk i både tør og våd.

rulle

Papirhåndklæder i ruller - det er nok den mest kendte for brugere af moderne fænomen. Roll personlig pleje produkter adskiller sig fra de tidligere udgivet, forbedret blødhed, ikke irriterer huden, perfekt absorbere fugt. Papir jævnt perforeret rivelinier, ofte har den prægning, som giver en festlig kig utilitaristisk produkt.

Mange rør er opløselige i vand. Denne produktion ikke-affald i aktion. Priserne for papir håndklæde ruller er vist for hvert budget: en bred vifte af produkter til dem, der foretrækker håndklæder dyrere, ikke mindre rigt valg for dem, der gerne en billig måde for pleje.

Alle produkter er søde, har en eller to absorberende lag, let at transportere, i nogle situationer er simpelthen uerstattelige. Papir håndklæderuller findes ofte på steder, hvor strømmen af mennesker - et almindeligt fænomen.

ark håndklæder

Papir ark håndklæder bruges til at tørre hænder efter vask. Strengt taget er Z-tilføjelse - en form for bestilling ark håndklæder, den mest populære. Men der er også artikler V- og W-tilføjelser (W-bestilling giver kontrol over forbrug: hver efterfølgende del er umiddelbart klar til brug, hvilket er meget vigtigt på steder, hvor der er mange mennesker på en regelmæssig basis).

I Europa udbredte form for C-fold. Det er absolut nødvendigt, hvor hygiejnekravene er underlagt strenge standarder, og permeabilitet er lav eller gennemsnitlig. Papir "chistyuli" af forskellig længde, bredde og konfiguration er blevet en del af menneskers liv. De nyder og ansatte i forskellige offentlige institutioner, deres besøgende, og dem, der bruger dem derhjemme.

Håndklæder er meget populære hos den centrale udsugning. Disse ruller stramt fit, ser det ud til, for alt - selv for små rengøring, når du har brug for hurtigt og effektivt rengøre overfladen af den ene eller den anden. De får mange rengøringsselskaber, større business centre, og hoteller. Produktet sælges engros-og detail.

håndklæder Tork

Tork papirhåndklæder bruges til hænder. De er meget blød (betegnelsen "Soft" er på etiketten), med høje vandabsorption og tørring. Disse engangsartikler er patenteret, er lavet på TAD-teknologi (i hvilken papiret materiale tørres med varm luft, papiret bliver dunethed).

Meget blød og hovedparten substratet består af cellulose eller et blandet råmateriale. Papirhåndklæder Tork omfatte to eller tre lag, som holdes sammen ved hjælp af den dekorative prægning, hvilket reducerer brugen af lim.

Papirservietter Tork tildelt særlig anerkendelse. De har et certifikat, at de er meget miljøvenlige, der er ufarlig for forbrugeren og miljøet. Papirhåndklæder fås i plast beskyttende film, perfekt beskytte produktet mod forurening, der sælges i form af en to-lags ruller.

Flerfarvede og multifunktionalitet

Tork papirhåndklæder er den øgede længde, multi-farvede. Alle sorter er utallige. Priserne er forskellige alt - du kan altid afhente omkostninger, der er egnet til dig. Men uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at det rigtige valg er foretaget.

Det er forbløffende, hvor mange måder at bruge papirservietter eksisterer i verden. De vaskede tørrede frugter og bær, indpakket flasker vegetabilsk olie til kapaciteten har altid været ren ved tilberedning i en mikrobølgeovn med et fugtigt håndklæde indpakkede produkter for at undgå "gummi" effekt. Men det er et emne for en anden artikel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.