BilerBiler

Lineup "Lifan": beskrivelse og priser

Lifan - kinesisk bilproducent fast besætte den niche af budgetmæssige biler på det russiske marked. Lineup "Lifan" omfatter i dag 5 lastbiler. Små by- sedans, hatchbacks og endda off-road bil - valget er ganske bredt. Artiklen beskæftiger sig med hele spektret af biler "Lifan", fra den billigste til den dyreste modeller.

smily Ny

Lineup "Lifan" åbner en lille hatchback Smily i den nye generation. Stilfulde udseende efter restyling har ikke mistet charmen af den forrige generation. Bilen er meget praktisk i byen brug hver dag. Smily Ny langt trådte frem fra den første generation. Væsentligt forbedre kvaliteten af dataindsamlingen og indvendige materialer. Designet ser mere færdigt og komplet. Det eneste, der skræmmer off købere - det er emblem af den kinesiske producent. Men efter prøvekøre alle tvivl og stereotyper om kvaliteten af kinesiske produkter kollapser.

motoren line er kun én enhed - en 1,3-liters benzinmotor med en effekt på 88 hk. Ikke meget, men nok til at stå i spidsen for den lille urbane hatchback. For Smily Nye funktioner 3 komplet: Komfort, Luksus og luksus CVT. Deres værdi er 370 000, 434 000 og 484 000 hhv.

Celliya

Opdater Celliya javjaletsja kompakt 5-dørs sedan. En ny generation af varme opfattes offentligheden: flot design og gode faciliteter for budget omkostninger tog deres vejafgift. Modellen har en 1,5 liters motor og en effekt på 96 heste. Bundling den samme som for den Smily. Celliya omkostningerne er 500 000 - 560 000 rubler.

Solano Ny

Den mest længe ventede opdatering til selskabets kunder. Lineup "Lifan" genopfyldes med denne model i 2015. Udseende blev lidt ændret, og teknisk udstyr, desværre nej. 1,5 liter motor producerer kun 100 hestekræfter. Ligesom det eller ej, de kinesiske biler kan stadig ikke prale af gode enheder under kølerhjelmen. Komplette sæt og 3: komfort, luksus og luksus CVT 500 000 524 000 og 580 000 hhv.

Sebrium

Denne maskine er den mest stilfulde og repræsentative bil "Lifan". Model nummer og prisen på bilen følgende. Komfort til det komplette sæt bliver nødt til at betale 615 tusind rubler. Luksus toppen af rækken vil koste 660 000 rubler. Motoren er kun én - på 1,8 liter og 128 hestekræfter. Dynamikken i spredning er ikke imponerende - så meget som 14 sekunder op til et hundrede.

X50

Lineup "Lifan" har for nylig tiltrådte den kompakte byområder crossover X50. Køretøj udstyret med en motor med et volumen på 1,5 liter og 103 hestekræfter. Ifølge arrangementet af kroppen maskine det er en hybrid mellem en generalist og et fuldgyldigt crossover. X50 på vejene er for dårligt, fordi forsiden af drevet. Ved crossover er 5-trins gearkasse.

Komplette sæt igen så meget som 3, velkendte fra tidligere modeller. Udgifterne til den billigste udgave - 530 000 rubler. Luksus Anskaffelsessum 620 000 rubler.

X60 Ny

Indtil for nylig, X60 var den første og eneste crossover. Model er en stor procentdel af virksomhedens salg i Rusland. crossover popularitet skyldes den lave pris og gode køreegenskaber i ujævnt terræn. Hertil kommer, en behagelig udseende er ikke giver det kineserne, og ser ganske europæisk.

Køretøj udstyret med en motor med et volumen på 1,8 liter og 128 hestekræfter. På en lige vej X60 er ikke en fighter - så meget som 15 sekunder op til et hundrede, og det går for langsomt. Men den store frihøjde tillade ham at rejse over ujævnt terræn, selvom forhjulstræk.

Et komplet sæt af auto bredt udvalg - så meget som 6 indstillinger (Basic, Standart, komfort, luksus , komfort CVT, Luksus CVT). Omkostninger X60 spænder fra 630 000 til 780 000 rubler.

Ældre modeller af Lifan

Ud over den opdaterede lineup i saloner nogle autoriserede forhandlere kan købe biler af den forrige generation. Disse omfatter Smily, Solano og X60 af det første nummer. Tilstedeværelsen af disse biler skal kontrolleres med en bestemt forhandler.

Lifan - kinesisk bilproducent fast besætte den niche af budgetmæssige biler på det russiske marked.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.