BilerBiler

Bil TagAZ "Shark": tekniske specifikationer, fotos, anmeldelser af ejerne

Denne bil, som mange kalder "TagAZ Shark" er en temmelig bemærkelsesværdigt fænomen i den hjemlige automotive marked. Russiske producenter ikke ødelægge deres landsmænd en overflod af sportsvogne. Og Mighty bil ikke produceres i væggene i den russiske gigant "AvtoVAZ" - og på en enestående begivenhed! Denne artikel vil blive givet fakta om historien af bilen "TagAZ Shark", de tekniske egenskaber ved maskinen, reelle ejere af denne sportsvogn.

Projekt historie

Projektet af en moderne sports konceptbil "TagAZ Shark", så at sige, som er født i smerte. Udviklere og ingeniører i Taganrog bilfabrik i to år brugt debugging koncepter og innovative teknologier. Som et resultat, den første kopi af den indenlandske sportsvogn så dagens lys i 2013.

I lang tid de parametre og karakteristika "TagAZ Aquila» holdes hemmeligt. Udseende af et nyt projekt ser ambitiøst. Men da det viste sig, aggressiv ydre skjuler ganske harmløse og venlige karakter.

Hvad skete der i sidste ende

Du skal foretage en reservation med det samme. Denne maskine kan kaldes en "sportsvogn" med en meget stor strækning. Sport kan kaldes kun udseendet af biler "TagAZ Shark", et foto, omkostning dækker alle indenlandske og nogle udenlandske specialiserede magasiner. Ifølge dens specifikationer, kan denne bil formentlig tilskrives kategorien "low-cost sedan". Som i øvrigt bekræftet af officielle internationale klassificeringen.

Tvister om navnet

Strengt taget det officielle navn på bilen lyder som "TagAZ Aquila", som oversat fra italiensk betyder "ørn". Men rodfæstet mere fortrolige med vores øre navnet "TagAZ Shark" blandt russiske bilister. Og så indgroet, at fabrikanterne passer til at tænke på at omdøbe mærket! Men seriøst, for hvert køretøj hovedstolen værdi har intet navn, og udseende og specifikationer. På dem vil blive diskuteret nedenfor.

Udseende "Bil TagAZ Aquila»

Udvendig bil virkelig kom ud meget mærkbar. Det blev legemliggjort de fleste af de funktioner og design beslutninger, der ligger i det en luksus sportsvogn. Ikke uden en vis lån. For eksempel er den generelle form af kroppen struktur helt klart ligner linjerne karakteristiske for nogle modeller af Lamborghini 10-15-årige. En typisk "skuldre" på forsiden vinger forårsage direkte hentydning til de berømte kreationer af designere Porsche eller Bugatti.

På trods af nogle "kopi" af kendte mærker, bilen "TagAZ Shark" i sin ydre er en helt selvstændig maskine. Unikke designløsninger til udtryk i udformningen af kroppen, kan du regne en masse. Bør fokusere på de vigtigste:

  • originale kofanger "sport" stil, med masser af elementer, afgørende forbedre den aerodynamiske ydeevne af maskinen;
  • bred og høj gitter, som giver køretøjet foran projektion karakteristisk genkendelig form;
  • den innovative layout af lygter, der starter og slutter hoved forlygter tågelygter;
  • glat og logisk "overløb" af sidevæggene af legemet ind i de bageste vinger, hvilket også reducerer luftmodstanden væsentligt under kørslen;
  • relief tærskler, som er designet, igen, for at give ikke kun komfort, men også høj aerodynamisk ydeevne.

Designere arbejder Resultatet blev en meget flot krop med sporty konturer og udtales "urolig" karakter. Måske ikke så forkert russiske bilister, der kalder ham kun som "haj".

Bil "TagAZ" - bil interiør

Det indre af bilen, efterbehandling materialer og det overordnede design af interiøret også opretholdt i de generelt accepterede kanonerne af sport stil. Selvfølgelig givet budget karakter af køretøjet, er der ingen mening i at kigge efter en overflod af naturligt læder, træpaneler og en overflod af krom dele. Ikke desto mindre er ergonomien og den overordnede atmosfære i kabinen fremkalde associationer til medlemskab bare til sport modeller.
Men lighederne med sportsvogne på "L'Aquila TagAZ" og slutter. Billedet ovenfor viser, at ingeniørerne har forsøgt at gøre salonen som en moderne sportsvogn (ligesom "Nissan GT-R"), men i resultatbaseret budgettering har sejret. Den cheapness af de materialer, en billig brændeovn og mærkelige form af forsiden af torpedoen - alt dette kan kaldes "TagAZ" rigtige sports-bil. Den form for kabinen var meget bedre end den tiende familie VAZ, som allerede kan betragtes som et plus.

Hvad er der under kølerhjelmen?

Selvfølgelig enhver potentiel køber er primært interesseret i de tekniske specifikationer for en bestemt bilmodel. Og det vigtigste udvælgelseskriterium er, selvfølgelig, parametre for kraftværket. Til dato er Aquila udstyret med kun én motor - en 1,6-liters benzinmotor, fremstillet i Kina, det japanske selskab Mitsubishi Motors Licens.

Parametrene for denne motor er udstyret med et elektronisk system for den distribuerede injektion tilstrækkeligt langt fra de standarder og krav til den "fulde" sportsvogn. I alt 1584 "terning" af arbejderklassen volumen, i stand til at levere 107 hestekræfter, er tydeligvis ikke i overensstemmelse med forventningerne, der opstår, når man først ser på den overordnede form af bilen. Intrigue, som i lang tid formået at holde udviklere og producenter om de vigtigste tekniske karakteristika for de "TagAZ Shark" bilejere anmeldelser bortvejret meget hurtigt.

Derfor bør ikke forventes ingen særlige teknologiske dikkedarer fra transmissionen og - en ganske almindelig 5-trins "mekanik", dog med nogle ganske avancerede teknologier og endda deres egen udvikling, der er designet til at forbedre bilens køreegenskaber.

I alt dette kravene til brændstof, der anvendes, hvis du mener, hvad de siger om bilen "TagAZ Shark" af ejerne, er næsten på niveau med dyre og prestigefyldte modeller af sport klasse. Dette, i særdeleshed, er forbundet med en nødvendig betingelse for anvendelsen af benzin, oktantal som ikke er mindre end niveauet for "95" og alle andre krav i miljøstandarder "Euro 4".

Andre tekniske karakteristika "TagAZ Aquila».

Hvis vi taler om andre karakteristika, "TagAZ Shark" har en ganske beskedne data. Fire-dørs sedan, designet til fem passagerer, er 468 cm lang, 182 - i bredden og 139 - i højden. Givet akselafstand, hvilket er rigelig 275 cm, geometriske parametre maskinen er velegnet til standarder klassificeringskriterier til sport.

dynamiske egenskaber

Ikke helt "sporty" look og funktioner i dynamikken i hjemlige "Eagle". Og det er ikke engang i beskedne forhold til hastighedsbegrænsningen især er et mærke på 185 km / t, og i en tilstrækkelig lang acceleration. At "hundrede" bil vejer "bare noget" 1400 kg, accelererer så meget som 12 sekunder. Man kan kun håbe, at når de nye motorer, udestående til 125 eller endda 150 "heste", vil blive installeret som planlagt, på produktionsresultaterne modellernes TagAZ Shark "(billeder af disse ændringer har allerede optrådt i medierne) indikatorerne for dynamikken i maskinen vil stige markant.

udsigter

Af den måde, om fremtiden for den indenlandske sportsvogn. Planerne for udviklere og ingeniører til at udvide antallet af værker er ikke kun et teknisk fyld, men kroppen af muligheder. Med alle selvom taganrogtsy, som sædvanlig, omgivet af alle, der er forbundet med deres produkter, en vis aura af mystik, er det kendt om planer om at frigive en to-dørs TagAZ plante modifikation "Aquila". At hun vil blive udstyret med 2-liters motor, der er i stand til at udvikle effekt på 150 hestekræfter.

Selvfølgelig afhænger meget af den kommercielle succes af denne model. Selv i betragtning af den meget overkommelig pris, må det antages, at bilen vil være i stand til at finde sin niche i markedet. Med mindre, selvfølgelig, betyder det ikke vise sig kritiske defekter eller kroniske problemer. I denne henseende ganske nysgerrige efter at se anmeldelser og vurderinger af de mennesker, som ikke er bange for at købe virkelig den første indenlandske sportsvogn eller noget for dig selv, hvad der er indkaldt som sådan.

Anmeldelser af ejerne af "TagAZe Aquila»

Hvis du opsummere alle de oplysninger, akkumuleret til dato, bør det anerkendes, at køretøjet "TagAZ Shark" ejere anmeldelser er normalt positiv eller i det mindste, velgørende karakter. Mange har bemærket en forholdsvis høj stabilitet af køretøjet, en høj modstand mod udskridning og aquaplaning effekt. Selvfølgelig, meget afhænger af gummi, hvor "skoet" maskine, men det faktum, at håndteringen af indenlandske biler ikke kritisere alt, er afslørende i sig selv.

Den mest almindelige plus, som blev isoleret ejere af "Shark" er en meget stærk præstation parametre som pris og kvalitet. Om den pris, det vil være en anelse lavere, men de relative kvaliteter af bilen (eller rettere, dens montering) visse klager. Vi taler om, er ikke nok tæt anlæg på kroppens bageste døre og bagklap, samt knirkende af plast i interiøret. Denne sidstnævnte aspekt - er særligt individ. Som med klager, for eksempel, at stedet for den forreste nummerplade er for høj.

Prisen af bilen "TagAZ Aquila»

I dag er prisen på "TagAZ Aquila» i bunden og i alle fire krop farvemuligheder (sort, hvid, rød og gul) er lidt over 400 tusind rubler, afhængigt af regionen og forhandler. Det er muligt, at, som det er tilfældet med produktionen af "AvtoVAZ", disse priser i de nuværende omstændigheder i den nærmeste fremtid være underlagt visse justeringer. Men prisen for sådan en bil - lad kaldes "TagAZ Shark" sportsvogn og kan ikke - det er helt acceptabelt. Den kan monteres på bilnøglen til en høj nok efterspørgsel.

i stedet for CV

Således langsigtede indsats af udviklere, designere og ingeniører i Taganrog bilfabrik var ikke forgæves. Som følge heraf har den bil "TagAZ Shark" viste sig ganske smuk form og ganske trygt inde i bilen. Selvom det ikke når niveauet af luksus sportsvogne, "Eagle" alligevel besidder alle nødvendige kit, som er helt nok for bymiljøet og for landeveje.

Denne maskine er ikke beregnet til at sætte hastighedsrekorder eller kræve en af de vigtigste roller i James Bond-film. Men i betragtning af den meget præsentabel og oprindelige udseende, overkommelig pris, og det er helt acceptabelt specifikationer, kan vi sige: bilen "TagAZ Aquila» er værdig til at indtage sin retmæssige niche på hjemmemarkedet. Især når man tænker på de stød, der oplever hele den globale bilindustri på nuværende tidspunkt.

Så vi fundet ud af, som er den indenlandske "Shark" (bil "TagAZ") specifikationer, pris, design og interiør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.