BilerBiler

Økonomi biler - vejen til selvstændighed, eller de flerårige problemer?

I hver mands liv kommer der et tidspunkt, hvor udgifterne 2-3 timer om dagen i en overfyldt offentlig transport er ikke bare kedelig og uudholdelig. Så, og kommer til tanken om at købe din egen bil. Men for at vænne en eller anden måde ikke rigtig vil, og det næste ikke altid har penge. Med dette formål, bilproducenter verden over og producere billige biler designet på en eller anden person til at give komfort for relativt få penge.

Fabrikanter af personbiler, hvilket skaber et segment af biler til rådighed, har tyet til forskellige metoder: kopi tidligere skabt af andre, ved hjælp af billige materialer fremstillet af genvundne råvarer, reducere det grundlæggende udstyr til et minimum. Nogle gange sådanne foranstaltninger påvirker ikke kun det niveau af komfort, men også om sikkerhed, men helt ærligt, de fleste af dem, der dagligt rejser i metroen, trolleybus eller bus, med glæde foretrækker billige biler betingelser for bytransport. Hvor berettiget et sådant skridt?

Vi ser på nogle billige maskiner, som i dag ledes af de tilsvarende ratings derfor populær i sin klasse.

daewoo Matiz

Den ubestridte leder af et citat på hjemmemarkedet. Enkel at betjene, kompakt, uhøjtidelige bil har længe været fast fanget i CIS. På grund af den lille størrelse og bekvemmeligheden ved at parkere den med succes kan tilskrives "billig bil til pigernes kategori. Af den måde, på en mere retfærdig køn, han oftest en efterspurgt første bil. Afhængigt af konfigurationen Matiz vil koste sin fremtidige ejer fra 7 til 10 tusind. $. Billigere vil koste analog af kinesisk fremstillede QQ - $ 8 tusind ..

renault Logan

Europæisk bil, der er helt almindeligt på indenlandske veje. Det er den fælles udtænkt af franske og rumænske kunstnere; maskine udformet som et budget bil med et moderne design. Med nogle strækning af fantasi, denne idé var en succes, og biler kan meget vel dele skæbne med sin populære forgænger - Renault Clio. Taler om tilgængeligheden af denne bil, vi har først og fremmest i tankerne sin grundlæggende pakke. Europæisk bil priori tiltrækningskraft den kinesiske, men for de samme penge mestre fra Kina er klar til at installere i bilen klimaanlægget, elruder, og anden funktionalitet. Bliver nødt til at vælge, hvad de skal ofre.

Chevrolet Lanos

Resultatet af et samarbejde mellem specialister "AvtoZAZ" og bekymring Chevrolet - en bil, der kombinerer komfort og elegance til en overkommelig pris. Selvfølgelig, alle de samme Lanos nedotyagivaet til kategorien "overkommelige sportsvogn", men med hensyn til kvaliteten af vejbelægningen, han er klar til at vise en anstændig dynamik acceleration og manøvredygtighed. For god funktionalitet, forbedret sikkerhed og stilfulde ydre købere "Chevrolet Lanos" bliver nødt til at betale 10-11 tusind $ -. Relativt lidt for sådan en kombination. Ligesom andre billige bil, Chevrolet Lanos har et forbrug relativt lavt brændstofforbrug, hvilket er det afgørende kendetegn ved en bybil. Hertil kommer, det er nok den bedste løsning kombination af pris og kvalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.