SundhedOp med at ryge

Egyptisk vandpibe: funktioner produktion

Egyptisk vandpibe - perfekt erstatning røg og en stor tidsfordriv. Efter alt, for dem er det muligt at slappe af med venner eller forretningsforbindelser. Mange er kommet til at elske den rygning ceremoni, der giver dig mulighed for at slappe af og tilbringe tid behageligt.

række vandpiberne

Til dato, den egyptiske vandpibe - den mest populære. Dette land er en anerkendt producent af holdbare, høj kvalitet og pålidelige kopier.

Udover Egypten, beskæftiger sig med produktion af mange lande, såsom Tyrkiet, Kina, Syrien.

Tyrkisk vandrør er lavet af glas og metal. Deres vigtigste forskel - en beskyttelseshætte, som bliver smallere mod toppen. Nogle gange, tyrkerne anvendes til deres produktion af metal i stedet for træ.

Små syriske modeller har et stift rør, der erstatter den fleksible slange.

Kinesiske prøver kan ofte findes i butikkerne. De ligner flad metal kolbe med et skaft og mundstykke. Også afviger lidt kop til tobak, med en diameter på højst en centimeter. Højden på 10-30 cm.

producenter

Med modeller af de mest berømte virksomheder af egyptiske Hookah Khalil Mamoon forbrugere er bekendt med. Først og fremmest egyptiske vandpiber forbinder det med hende. I virkeligheden er dette ikke den eneste producent. Der er flere mærker, såsom: Magdy Zidan, Al Khawanky og Sherif Fawzy.

De har også deres åbenlyse fordele, de er ikke mindre kvalitet og holdbare. Bare deres mærker er ikke så populære, selv om de er standard.

Forskelle Egyptiske vandpiber

Anordningen består af flere dele, som er i harmoni:

 • Kolb egyptisk vandpibe har en klokke form.
 • Slange med en buet port.
 • Ekstern vandpibe skål.

Fra den anden opfattelse er store åbninger, der giver god trækkraft og høj kvalitet materiale, der anvendes til fabrikation.

udseende

Alle vandpiber ligne. Kun nogle detaljer varierer afhængig af mærke af producenten, for eksempel:

 • Udfør.
 • Valve.
 • slange port.
 • Saucer, stå under det og mere.

Ifølge fremstillingsmetoden kan opdeles på alle egyptiske vandpiber Solid og pressede. Den første type er sjældne, men sådanne indretninger afviger mere vægt, godt afkølet røg og ser mere præsentabel. Stemplet miner ofte fremstillet af rustfrit stål, så de er let genkendelige med sølv farve. At skelne disse arter kan også være vægten og formen af de dekorative elementer.

Gør vandpiber

Produktion værktøjer til rygning ceremonien sker i to trin:

1. Elementer af minerne producere specialudstyr.

2. Hver brik er sikker på at indsamle manuelt.

Som materiale brugt bronze, rustfrit stål, tin eller kobber. Egyptisk vandpibe er eksternt coatet præget eller graveret. Dekorationer er forskellige inskriptioner i arabisk skrift.

I modeller af egyptiske producenter har særkende - den længste del af røret, der er nedsænket i vand. Det er grunden til, at kolben til egyptiske vandpiber skal være i form af en klokke.

Modeller Khalil Mamoon

Egyptisk vandpibe mærkenavn "Khalil Mamoun" bedst kendt i forbrugernes kredse. Men hvis du kommer til landet, er markedet sandsynligvis vil være i stand til at købe håndlavede produkter, som ikke hører til dette mærke, men kvaliteten er ikke ringere. Ikke desto mindre hookah egyptiske Khalil Mamoon, nemlig "Farao" betragtes som den bedste.

At fremstille det, brug tre forskellige metal: stål, kobber og messing. For mine er det centrale element i form af en cylinder, der ligner en pen. Deraf navnet (håndtag symboliserer scepter af den gamle egyptiske farao).

Højden af et sådant produkt er lille, omkring 75 cm og vægt - omkring to kg. Dette kan leveres som en vandpibe på gulvet og på bordet.

Forskellige produkter af dette mærke følgende karakteristika:

 • Har gevindforbindelser.
 • Alle tilslutninger er loddet i hånden, det er stramt.
 • Mine er diameteren større end modparter, kan ikke gøres til genstand for oxidation og rust.
 • Smukke udseende.

"Khalil Mamoun" producerer produkter af høj kvalitet fra tunge gauge rustfri stål, med en elegant finish af kobber, messing og bronze. Den største fordel af produkter - en høj tæthed leveres provarivaniya hver søm. Når ryge det er af stor betydning. Lige så vigtigt er højden af vandrør, som bør være mere end halvtreds centimeter. Højden afhængig af længden af den bane, som passerer røgen, under afkøling.

Et andet karakteristisk træk ved producenten - vægt. Det er langt højere end for jævnaldrende. Årsagen til dette - akslen, som hældes fra et metal og loddet ind i den i røret. Samlet giver de en fremragende tætning. Modeller hookahs "Khalil Mamoun" meget modstandsdygtig og smuk at se på.

Da disse modeller er blevet produceret i mange år af den klassiske teknologi, har de holdt alle de traditionelle funktioner og egenskaber af gamle prøver. Ceremonien, takket være denne vandpibe, kaster alle deltagere i den mystiske verden af Østen.

Tobak til vandrør

For vandpibe ceremoni brug for en særlig tobak, som er forskellig fra andre arter. Som regel han og klistret konsistens, der ligner en frugt marmelade.

Egyptiske tobak vandrør er produceret af særlig teknologi. Men han gennemblødt et par gange. Dette gøres for at reducere indholdet af nikotin i det, samt skadelige for menneskers sundhed harpiks.

Ud over Egypten, han udførte i De Forenede Arabiske Emirater, Jordan og selv i Rusland. Gennemføre vandpibe tobak med nikotin indhold og bestabachnuyu blanding.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.