SundhedOp med at ryge

Sådan stoppe med at ryge uden piller og patches? Hvilket er med til at stoppe med at ryge?

Rygning - er skadeligt nikotinafhængighed. Hver købte en pakke cigaretter er at tvinge en person til at tænke over deres helbred og økonomi.

Tobak brug i den moderne verden - er en af de globale problemer. Det cigaret ført til øget dødelighed og reduceret forventet levetid. De daglige skadelige virkninger på sundheden hos rygeren stopper ikke heller Ministeriet for Sundhedsfare eller sociale reklamer. Men den, der har besluttet at smide en cigaret ud af sit liv, først og fremmest, du skal vide, hvordan man kan gå gennem denne vanskelige vej, der fører til livet uden nikotin skyer.

Hvorfor gør folk ryger?

Trang til cigaretter forekommer hos mennesker på grund af de virkninger af nikotin. Dette stof er spændende og giver en kort følelse af eufori. Ryger får slags gys. Han løftede stemningen og en følelse af styrke tidevand. Men den konstante tilførsel af nikotin fører til alvorlig afhængighed. Som et resultat, en person leve uden en cigaret bliver uudholdelig. Habit fører til fejlfunktioner i kroppen.

Hun reflekterede på nervesystemet. En cigaret bliver irritabel og for voldsom. Sommetider rygning forårsager den modsatte reaktion. Manden bremset hele dagen. Han ikke passerer døsighed. Ikke ualmindeligt bliver overdreven sveden, smertefuld tørst, appetit, nedsat fordøjelses funktioner, hopper i blodtryk og mange andre problemer.

Hvad sker der, når du holder op med at ryge?

En mand, der tog en beslutning om at slippe af nikotinafhængighed, nødt til at gå igennem abstinenssymptomer (en slags bryde). Denne tilstand varer inden for to-tre uger.

At abstinenser tillader ikke storrygere straks slippe af vane. Lettere tilstand er observeret i mennesker, der oplever nikotin er stadig lille og ikke overstiger et år.

Midler til at bekæmpe rygning

Der er forskellige måder, der kan afhjælpe nikotin "break-up". Disse omfatter:

- farmaceutiske præparater (tabletter, patches, etc.);

- Folkets Råd og midlerne;

- kodning og selvhypnose.

Særlige medicin sikkert indeholder nikotin. Kroppen får dette stof fra kroppen limet til gips eller af position i munden tyggegummi. Selvfølgelig, i dette tilfælde hånden vil ikke være at nå til en cigaret. Men der er et "men". Farmaceutiske produkter er af høj værdi. For eksempel, i én pakke nikotin plaster bliver nødt til at betale så mange penge som du har brug for at købe kartoner cigaretter. For dem, der ikke er tilfredse med denne mulighed, der er psykologiske og folkemusik retsmidler til at slippe af nikotinafhængighed.

selvsuggestion

Sådan stoppe med at ryge uden piller og patches, som det ofte er tilfældet, at resultatet af deres anvendelse er tvivlsom? Den manglende skylden nesolidarnoe din underbevidsthed beslutning. Tilsyneladende har det ikke modnet til enden, er ikke klar over den skade, der bringer kroppen til en cigaret. Afslut på egen hånd, kan du bruge den automatiske forslag. Dette vil kræve en del arbejde for at ændre din underbevidsthed.

Først og fremmest, anbefales det at stifte bekendtskab med bogen "Nem måde at stoppe med at ryge." Den blev skrevet af Alan Kar. Rygestop nemt efter at have læst dette arbejde, fordi det sætter personen på den ønskede måde. Bogen er meget præcist bemærket de mangler, der karakteriserede dette forhold, og dens indvirkning på den psyko-emotionelle adfærd. Forfatteren af de markerede symptomer plager inkarnerede nikotin elskere. Det er en konstant irritabilitet, frustration, etc.

Nogle gange sker det, at en person har rejst en fatal diagnose, der udkom på grund af rygning. Men for at patienten slippe af med en dårlig vane stadig ikke ønsker at. Hertil kommer, føler han en følelse af stolthed i deres modstand, hvilket er forståeligt kun til ham. I så fald, hvis du ikke anser dig selv for at være så fans nikotin, begynder at følge den vej at give op cigaretter. I den indledende fase det bliver nødt til at træne i en vis betinget refleks. Og for at hjælpe dig i denne selvhypnose.

Sådan stoppe med at ryge uden piller og patches til at være helt fri for nikotin? Til dette har vi brug kun femten minutter om dagen til at bruge sessioner af selvhypnose. Ændringerne vil ikke holde dig vente. Du vil helt sikkert være en helt anden holdning til rygning. Hovedformålet i disse sessioner er at finde en forbindelse mellem cigaretten og de mest ubehagelige følelser og minder i livet. For eksempel kan du inspirere dig selv, at:

- cigaretter forårsage hovedpine;

- røg virker som en irriterende;

- lugten af nikotin kan forårsage kvalme.

En sådan ubehag af mange forbundet med misbrug af tobak og alkohol. Dyrk dem derhjemme. Og gør det ikke kun under selv-hypnose sessioner, men også under røgningen. Bør være opmærksomme på selv den mindste tegn på ubehag, som kommer fra den vane.

Afslut på egen hånd kan kun være i tilfælde, tage en cigaret, behøver du ikke forbinder det med et flot selskab for dig eller evnen til at lindre spændinger. Sådanne tanker opstår i det ubevidste som en kompensation for den skade, som nikotin forårsager sundhed. Cigaretten bør blive genstand pinligt for kroppen. Self-hypnose lærer efterhånden rygeren oplever ikke glæde af nikotin, og afsky. I dette tilfælde en dårlig vane bliver uudholdelig på et fysisk niveau. Allerede lugten af tobak i mennesker opstår kvalme.

Denne metode - det er det, er med til at stoppe med at ryge uden væsentlige omkostninger. Dets vigtigste ulempe er afhængigheden af den succes, det engagement og tro på sig selv. Men de fleste mennesker er vant til det faktum, at for at slippe af med dette eller hint problem tilbudt forskellige mirakel midler, der angiveligt magiske kræfter. Drømmer om sådanne præparater rygere vil blive skuffet. Sådanne midler i at komme af nikotinafhængighed findes ikke. Og er der nogen mening i deres ansøgning, hvis personen forsøger at ekskludere sig selv? Selvfølgelig, denne holdning er meget bekvemt. Hvis det ikke er løst problemet, vil de skyldige være en anden "kvaksalver".

Men hvis, som et middel til at stoppe med at ryge selvhypnose, du vælger, skal du starte, uden at miste et øjeblik, at gå på stien til succes, kæmper med sig selv. Det ønskede resultat vil mislykkes. En vises sammen med det en ære i, at hans styrke vil ske for at opnå dette længe søgte mål.

Tips til Kvinder

Sådan stoppe med at ryge uden piller og patches til de damer, der har nikotinafhængighed? Alen Kar giver råd og ham. Nem måde at stoppe rygning kvinde anses også for forfatteren. I dette tilfælde Allen Kar hjælper sine læsere til at overvinde vanskelighederne på deres vej.

I sin søgen efter at stoppe med at ryge kvinder står over for særlige forhindringer. For dem, en cigaret er et vigtigt element i støttesystemet, samt en del af livet, kombineret med tanken om hans personlighed. Mange kvinder er bekymret over, at stoppe med at ryge, vil de helt sikkert få vægten, ødelægge figuren. Men forfatteren dygtigt gør læsningen en bog i en personlig konsultation. Han giver råd og anbefalinger, og bor i et enkelt sprog. Alen Kar forsøger ikke at prædike for kvinder og demonstrere konsekvenserne af afhængighed.

Formålet med hans arbejde, er en anden. Forfatteren opfordrer sine læsere til meningsløshed af rygning, hvilket ikke er afslappende, betyder det ikke at bringe det ønskede glæde og lader dig fokusere. Denne måde at stoppe med at ryge for kvinder er det første skridt til sundhed og skønhed. Som at læse indholdet af damerne sikkert gennemsyret af den overbevisning, at deres nikotinafhængighed er simpelthen meningsløs. Læsning bøger fjerner meget lyst til at afhente en cigaret. Denne overbevisning gør det muligt ikke at spilde indsatsen i perioden med "breaking", og bestanden op på tålmodighed denne gang.

Alen Kar udviklet en metode, der tyder på en nem måde at stoppe med at ryge. Anmeldelser af mange læsere talt om umuligheden af at bruge denne metode. Enkelheden i metoden er så overrasket over, at folk tænkte: det kan ikke arbejde. Imidlertid har den teknik vist sig at være yderst effektiv og er blevet for mange kvinder, vejen til en fuld og harmonisk liv.

hypnose

Sådan stoppe med at ryge uden piller og patches, bruger et minimum af indsats? Du kan bruge hypnose. En god specialist vil fortælle din underbevidsthed om de fordele, som er anført et liv uden nikotin. Fire til fem sessioner af hypnose vil tillade en person til at blive en ikke-ryger for livet, til en pris på at give op cigaretter et minimum af indsats. Denne metode er enkel, men samtidig meget effektiv. Derudover giver det dig at undgå stressede situationer, som ofte opstår, når afvisningen af cigaretter. For nogle er det den eneste måde at stoppe med at ryge, og en chance for at evigt opgive den vane. Healing sessioner er ikke kun løse problemet med nikotinafhængighed. De rejser vitalitet og humør.

åndedrætsøvelser

Hvilket er med til at stoppe med at ryge ved dig selv? Fremgangsmåden af åndedrætsøvelser. Han optrådte langt tidligere end fremkomsten af moderne medicin. Korrekt vejrtrækning er en af de vigtigste komponenter i yoga.

I vores land, åndedrætsøvelser, giver nem og hurtig at stoppe med at ryge, udviklede AN Strelnikova. Det er et helt sæt af forskellige øvelser, hvilket fører til problemet med nikotinafhængighed.

Denne teknik er enkel. Den vigtigste ting, der skal overvejes i forbindelse med gennemførelsen, - ordentlig vejrtrækning. Må ikke forårsage problemer motion. Indånding gennem næsen er lavet ved hjælp af denne metode. I så fald skal det være dyb og skarp. Udånder - langsom og langvarig, gennem munden. Øvelser Strelnikova metode anbefales at udføre hver dag, tre gange i tredive minutter.

Men det komplekse - ikke den eneste. I dag er der mange andre teknikker. Den enkleste af disse involverer en cyklus af tredive passive vejrtrækninger gennem næsen og ånde ud gennem munden aktiv. Udfør disse øvelser anbefales, hver gang hånden rækker ud efter en cigaret, og om aftenen og morgenen. Vejrtrækning øvelser giver dig mulighed for at flygte fra tanken om rygning, rydder luftvejene akkumuleret deri tobak tjære.

akupunktur

Hvad er med til at stoppe med at ryge let, uden at gøre noget motion og arbejde med din egen underbevidsthed? Denne metode til akupunktur, som kom til os fra den østlige medicin. Under sessionen faglærte virker på de aktive punkter, hver er knyttet til en bestemt del af hjernen.

Denne teknik har store muligheder. Hun er i stand til at løse problemet med nikotinafhængighed.

Psevdosigarety

Rygere, der beslutter at slippe af nikotinafhængighed, lider ikke kun fra det faktum, at deres kroppe ikke længere flyde tobaksrøg. Mangler dem, og det meste af ritual forbundet med at trække en cigaret, Booster etc. Alle disse tiltag medføre den slags brummer, der giver mennesket de positive følelser. Denne kendsgerning tages i betragtning ved fremgangsmåden til at holde op ved hjælp cigareterstatninger, nemlig:

- elektroniske cigaretter;

- urtecigaretter.

Som for den elektroniske cigaret, de har form af rør af plast. Inden for et sådant tilfælde er en patron med nikotin opløst i vand. Modsætning almindeligt analogt elektronisk cigaret usunde komponent oprenset fra alle urenheder, og så kroppen gør mindre skade. Men finalen i nikotin og den psykologiske afhængighed af den person, hjælp til at slippe af vanskelige.

Naturlægemidler cigaretter i stedet for tobak tørres plante blanding. Sådant indhold kan være sammensat af oregano og salvie, timian og mynte, nard og rejnfan, søde kløver og mjødurt. Når ryge sådanne cigaretter er dannet af sin behagelige duft af røg. Han er i stand til at lindre og give en bronkodilatator effekter. Brug urtecigaretter i perioden for tilbagetrækning fra dette, tobak.

folkemusik måder

Er det muligt at stoppe med at ryge uden at have konsulteret officielle medicin? Selvfølgelig, alle har ret til at vælge den metode, der vil være lettest for ham. Alle de metoder, der tilbydes til rygere, kan traditionel medicin opdeles i to kategorier:

- forårsager afsky;

- ved hjælp af distraktion.

Til tobaksrøg er blevet ubehageligt for den person healere foreslår at bruge vegetabilske ingredienser som jordstængler spole, brune havre, samt eucalyptus blade. Fra denne naturlige råvarer produceret teer, der bør tages dagligt.

Rygning kan medføre en afvisning af en cigaret, fyldt med rester af søm synk. Ønsket om at hente en cigaret rammer et modbydeligt lugt kommer fra hendes røg. Det er meget simpelt, men samtidig en pålidelig måde at slippe af med en dårlig vane. Fjendtlighed årsag cigaret dyppet i mælk og derefter tørret. Når ryge det følte kvalme smag, hvilket vil forårsage en aversion mod tobak.

Som et middel til distraherende folkemusik healere anbefale nødder og frø, slik og ost pinde. Disse produkter bør bruges hver gang der er en trang til at ryge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.