SundhedOp med at ryge

Conspiracy rygning

Rite. Dette ord sjældent sagt i det moderne samfund. Da det er oftest tilskrives nogle særlige ritual. Hver mand for sig selv vælger at tro på ritualer eller ej. Men ikke desto mindre stadig eksisterer, den kategori af mennesker, der har brugt deres liv selv nu dedikere magi, trolddom og udførelse af forskellige ceremonier. Selvfølgelig, blandt dem en stor række fælles svindel, der er på elendighed andre mennesker forsøger at blive rig og berømt. Det er a priori forkert. Under alle omstændigheder, der er særlige ritualer, der bruges til en person til at holde op med at drikke eller ryge, tage stoffer.

I vores land, der lever nogle tryllekunstnere og clairvoyante, der bekræftede tilstedeværelsen af deres viden om virkelige eksempler. Men selv folk med overnaturlige kræfter hævder, at en person ikke kan blive hjulpet, hvis han modstår og søger ikke bedring på egen hånd. Dette er meget vigtigt. Jeg er klar over, at du er syg og har behov for specialiseret behandling er vanskelig. Alle metoder baseret på ritualer, i modsætning til en vis grad af videnskab, og endda religion. Men konspirationer - det er et meget effektivt redskab i kampen for livet og deres helbred. Hvis en person ikke tror på dem, er det bedst at henvende sig til mere traditionelle metoder.

Sammensværgelse mod rygning kan bruge ryger eller hans kære, der bekymrer sig først helbred. Når plottet læser en ryger, kaldes det et personligt, i den anden situation - korrespondance plot. Under alle omstændigheder må det ritual skal udføres således, at alle svarede til anbefalingerne. Denne information er altid angivet enten i teksten til enhver sammensværgelse eller i de generelle regler.

Plottet kan ikke læses i nogle dage af året. Denne søndag, eller under større religiøse helligdage. Hertil kommer, her kan det tilskrives det tidspunkt, hvor talte syg. Bedste dage at læse en sammensværgelse af kvinderne betragter fredag, onsdag og lørdag. Hvis det siger manden - Torsdag Tirsdag eller mandag. Med hensyn til det tidspunkt på dagen, anbefales det at gøre det direkte ved daggry eller solnedgang. Det er værd at bemærke, at før du læser plottet af rygning, bør du sige bønnen "Fadervor". Enhver sammensværgelse kræver stilhed, læse det skulle hviske. Denne mand vender direkte mod øst eller til det åbne vindue og rude. Facial makeup bør ikke, hovedet er altid dækket med tøj af hver deltager i processen med simpelt farveskema og selv snittet. Smykker bør fjernes, så kun korset. Den væsentligste betingelse for at læse sammensværgelse mod rygning og anden sygdom er, at ordene i teksten under alle omstændigheder ikke kan bytte og ændre indhold. Dette er meget vigtigt. Plottet, som ikke angiver antallet af gentagelser læses kun én gang. Og igen, "Amen" i nogen sammensværgelse anvendes ikke. For at udtale ordet "sande".

Plottet af rygning rådes til at blive udført i det første trimester af den aftagende måne. Desuden er det ikke effektivt for denne type plot den tiende dag. Nedenfor er en af de mest berømte og effektiv praksis, som vil hjælpe med at lindre en ryger fra sin afhængighed.

Conspiracy rygning

Ved midnat, den dag den aftagende måne over sovende mand læser plottet af rygning. Enhver, der læser det bør stå ved at begynde at tale. Det er bedst egnet til ritus sted i spidsen for den sovende. Det er nødvendigt at vende mod øst. Rite ord er som følger: "På havet og havet, et eller andet sted på øen Buerane har et stort tårn, og djævelen bor i det. Han fyldte sin pibe med tobak. Hey, har du høre, chertyaga. Må ikke du bor her, du ikke er her og røg, og røgen ikke starter, er det ikke let at kuld dig!". Disse ord bør tale tre gange. Det skal bemærkes, at der efter hver af dem, er du nødt til at spytte over skulderen venstre. Hvis du læser denne særlige plot, stoppe med at ryge en person ville være meget simpelt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.