HobbyHåndarbejde

Broderi farve bånd - en underholdende aktivitet og en stor hobby

Mange mestre hørte om broderi bånd, men var bange for at prøve, tænker, at det er meget vanskeligt. Selvfølgelig overvejer de smukke værker af professionelle kunstnere, du begynder at tvivle deres evner. Men Moskva blev ikke bygget på, så du bør starte med elementære grundlæggende. Selv på dette tidlige tidspunkt i processen er det meget vanedannende.

I dag i butikkerne kan du finde færdige kits til syning bånd med detaljerede instruktioner i billeder, hvilket i høj grad letter indlæring. Den ideelle løsning ville være at købe kvoter i hvilken farve farvebånd broderi begynder med en beskrivelse af de rigtige nåle, for ikke at nævne den detaljerede beskrivelse af trin-for-trin. Så gå til det! Hvis du kun tør at prøve dig der også vil forsinke denne vidunderlige hobby - broderi bånd. Blomster, ordninger til dem - alle disse kan findes online eller købt i specialiserede afdelinger for håndarbejde.

Jeg vil gerne bo på de nuancer, som er kendt professionelle broderere.

I denne teknik, vil du være i stand til at bruge alle kendt for dig broderi teknikker, vil være i stand til at kombinere forskellige materialer. Mange mennesker bruger i deres arbejde penslen og male. Alt dette vil gøre arbejdet mere meningsfyldt og pladskrævende.

Lad os starte med retten til at arbejde materialet.

bånd

Bånd er satin, silke, organza (4 mm tyk). Her skal du være opmærksom på, at der er en forskel mellem de dekorative bånd og broderi. Først, kan du ikke vaske, de kan miste deres form og raspolztis. Hvis du lige er mestre teknikken, til at bestemme mønster og farver. Så broderi farve bånd vil være sjovt. Ud over båndet, kan du bruge båndet.

tekstiler

Broderi farve bånd til ethvert væv. Til at begynde, naturligvis bedre på måtter eller linned stof. De let passere nål, tråd og tape. Der er faglærte arbejdere, der brodere blonder, hvor der er en færdig blomstermønster.

Tambour

De blev udvalgt efter din smag. Til at begynde, købe nogle mellemstore skrue udvendige bånd.

nåle

Nåle brug for at bestanden op. Broderi farve bånd kræver en hel kollektion nåle. Den vigtigste ting at øret var lang, og båndet blev afholdt i det.

billede

Færdige billeder kan købes eller findes i manualerne. Hvis du har lyst og inspiration, kan du tegne sig selv. Der er mærkater er trykt på et specielt blankt papir, der skal anvendes på vævet. For at hjælpe kunsthåndværkere der og oversatte blyanter. Oftest mønster overføres gennem sporing.

Relaterede materialer

Multi-farvede tråde, floss, perler, stifter - hvad du har brug for, vil du forstå i forbindelse med arbejdet.

Efter at have mestret denne originale teknik, vil du være i stand til at udfærdige det indre, dekorere ting, for at gøre gaver til venner og familie. Hvor opløftende broderi bånd vilde blomster! For ikke at nævne det faktum, at processen med at fordybe dig i et eventyr. Ved arbejde på malerierne alle de bekymringer træde i baggrunden. Det er en form for terapi, der hjælper dig hele tiden blive i godt humør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.