HobbyHåndarbejde

Hæklet Panasonic for Girls: Diagram, Beskrivelse, Nyttige Tips

I sommeren klædeskab af barnet skal være til stede panamki. Da kiddierne er aktive mennesker, er det ikke overraskende, at deres tøj og hatte hurtigt ødelægges. Derfor kan du ikke komme forbi med kun en panama for hele den varme periode af året. Men ikke haste for at købe mange af disse genstande på en gang. Til alle mødre, der har håndværk, at have døtre, foreslår vi at udføre dette sommer tilbehør med egne hænder. Hækling panama for piger er emnet i vores artikel. Det præsenterer en mesterklasse, som beskriver i detaljer hele processen med at skabe en hovedkjole til en lille prinsesse. Modellen foreslået i artiklen er enkel at udføre, så selv en begynder i denne slags håndarbejde kan forbinde det.

Værktøj og materialer

Hækling panama for piger begynder med forberedelsen af de nødvendige forsyninger til arbejde. Vi har brug for en 50 gram pakke af bomuldsgarn af lyserød farve og et lille hvidt garn af samme sammensætning, krog nummer 1.3. For at dekorere hovedbeklædningen, lav små perler, en bue med satinbånd.

Mesterklasse "Strikket Panama til en pige hæklet". Vi udfører bunden af hovedbeklædningen

En tråd med lyserød farve, skriv en kæde på 5 luftløjfer. Fastgør dem til ringen med et forbindelsessted. Dernæst strikkes rækkerne. Deres nummerering i den følgende beskrivelse er angivet med tal.

  1. Strik alle sløjferne med en ring. 3 løftestropper (hver række starter fra hver række), 11 kolonner med en hækling. Derefter forbinder du de første og sidste sløjfer. Lad os fortsætte med at strikke den anden række.
  2. Løftesløjfer, 1 kolonne med hækle på samme sted. Derefter udfør 2 af de samme kolonner i hver efterfølgende loop. Som følge heraf har du 24 løkker i slutningen af serien, det vil sige, deres nummer vil fordoble. Du vil bemærke, hvordan cirklen øges.
  3. H luftløkker. Dette har du opnået opstigningen. I den næste sløjfe til højre forbinder du 2 stænger med hæklet. Dette er for at sikre, at cirklen fortsætter med at udvides. Følg den samme kolonne i de næste 3 sløjfer. Og så alternativ til slutningen af serien.

Følgende serier strikkes efter samme princip med ensartede trin. Billedet viser Panamas skema for pigen, som udføres af dette mønster, med kolonner med en enkelt hækling. Det viser tydeligt, hvor man skal tilføje sløjfer.

Du kan hækle panama til piger for at fortsætte denne vej til slutningen, men så vil produktet se enkelt og kedeligt ud. Vi foreslår at arrangere flere hvide striber på den. Dette kan gøres i den femte og hver efterfølgende fjerde række.

De sidste tilføjelser er lavet i 10. række. Bunden af sommeren hovedtøj er klar til pigen.

Strikning Panama: hoveddelen af produktet

Følg rækkerne med kolonner med en hækling. Da stigningen ikke længere er lavet, vil lærredet ikke udvides. Når du har rodet 3-4 rækker, vil du se, hvordan produktet har form af en hætte. Gør dette arbejde, indtil hovedbeklædningen når den ønskede dybde. For ikke at tabe med størrelsen er det ønskeligt at prøve på datterens hoved hele tiden. I slutningen af sidste række skæres tråden, fastgøres den, og dens spids skjuler fra indersiden af tilbehøret.

Hæklet panama til piger: scene dekoration

Sy i den sidste række af perler. Sæt en bue på siden af produktet. Du kan dekorere hovedbeklædningen og andre elementer: en kunstig blomst, broderi, striket applikation. Som følge heraf vil din baby elskede modtage en smuk og original panama. Nyd dine kreative øjeblikke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.