TravelingHoteller

Muine Resort 2 * (Vietnam). Anmeldelser, fotos

Det er ingen hemmelighed, at den udvej området af Phan Thiet er en af de mest populære turistmål i Vietnam. Selvfølgelig er her der er et tilstrækkeligt antal hoteller i forskellige kategorier - hver rejsende vil være i stand til at finde noget egnet. Og en ganske god købstad er et lille hotel Muine Resort 2 *. Så præcis hvor er hotellet? På hvad der kan forventes betingelser? Hvad gør andre rejsende om dette sted?

Muine Resort 2 * hotel på kortet: Beliggenhed

Umiddelbart er det værd at bemærke, at dette hotel har en førsteklasses beliggenhed beliggenhed. Muine Resort Hotel 2 * ligger på stranden kun få meter fra stranden i den nordlige del af den udvej Mui Ne-området. Byens centrum af Phan Thiet med alle dens seværdigheder kan nås inden for femten minutter. Den internationale lufthavn ligger i Ho Chi Minh-byen omkring 200 km. Men du behøver ikke bekymre dig om afstanden, som hotellet samt de fleste turistvirksomheder, tilbyder direkte kørsel.

Kort beskrivelse af området og infrastruktur

Hotelkomplekset Muine Resort 2 * har en lille eget område. På trods af den relativt beskedne størrelse, er det godt vedligeholdt, beplantet med blomster, buske, palmer og andre eksotiske planter - kort sagt, de omkringliggende naturlige skønhed behager øjet.

Omkring centrum er en multi-etagers bygning, hvor restaurant, bar, og andre kontorer. På hele hotellet er placeret små hyggelige ét-etages bungalower og to-etagers villaer. Således fred og personlige rum, du vil blive fremlagt.

Beskrivelse af værelser til gæster

Dette hotel anses for at være relativt små - der er 58 standard værelser. Single-etagers bungalow designet til 2-3 personer, der bor sammen. Villas-etagers og har flere værelser, de er gode til folk ferierende stor virksomhed eller familie.

Værelserne er hyggelige og lyse, med store vinduer. Gulvet er dækket med laminat kvalitet. Nogle af værelserne har adgang til en privat balkon med udsigt over haven eller stranden, afhængig af bygningens placering. Selvfølgelig er det rum fuldt møbleret - en seng, et bord, stole, sengeborde, spejl, kort sagt, alt hvad du behøver.

Som for husholdningsapparater, er gæsterne også forsynet med alt nødvendigt. Hvert værelse er udstyret med moderne klimaanlæg, som hjælper med at undslippe varmen. Derudover er der et tv, hvor du kan se kabel- og satellitkanaler (populærmusik, samt engelsktalende). Der er en telefon. Minibar på værelset genopfyldes på anmodning, men denne service er ikke inkluderet i prisen. Der tilbydes roomservice døgnet rundt, men igen betales separat.

Badeværelset har en rummelig bruser, håndvask, toilet og spejl. Hver lejer får et sæt håndklæder, hygiejne og kosmetik, bestanden af som genopfyldes regelmæssigt. Værelserne rengøres meget omhyggeligt - maids kommer hver dag og gør et fremragende stykke arbejde med deres arbejde.

magt Kørsel

Umiddelbart skal det siges, at hotellet Muine Resort 2 * tilbyder sine gæster én måltid på BB type (bed and breakfast). Hver morgen i den store restaurant serverer en overdådig buffet, hvor alle er fri til at vælge maden til din smag. Det skal bemærkes, at valget af fødevarer her er virkelig stor. For eksempel kan du nyde de reelle vietnamesiske kulinariske lækkerier, eller foretrækker mere velkendt internationalt køkken. Hertil kommer, at hotellet har en dejlig bar, der serverer forfriskende drinks og eksotiske cocktails samt et udendørs grillplads.

Under alle omstændigheder, skal du ikke bekymre dig om mad. På kysten er der masser af cafeer og restauranter, hvor du kan spise godt for en meget overkommelig pris. Du kan også købe produkterne i supermarkedet, eller besøge byens centrum.

Strand og fritidsaktiviteter i det område af kysten

Selvfølgelig, de fleste turister er interesseret i, er kvaliteten ferie på havet. Og dette hotel tilbyder en privat strand, som kan nås til fods på 2-3 minutter. Kysten her er ren, godt vedligeholdt, dækket med blødt sand. Log ind på havet og sandet og let. Strandet egnet til badning børn.

På bredden af rækkerne er arrangeret parasoller og træ liggestole med madrasser - deres gæster kan bruge gratis. Det er værd at bemærke, at stranden er helt aflukket, så andre er usandsynligt, at forstyrre dig.

Hvis du er interesseret i mere aktiv ferie på havet, på kysten har du mulighed for at ride på en katamaran, yacht, båd, sejlsport, vandski og så videre D. Af den måde, denne del af Vietnam -. Et paradis for windsurfere, da bølgerne er awesome .

yderligere tjenester

Trods det faktum, at hotellet Muine Resort 2 * ofte kaldes den almindelige pensionatet, her er alt hvad du behøver at gøre turist ferie uforglemmelig. Du behøver ikke at bekymre sig om rent tøj - på hotellet altid giver et vaskeri og renseri. Selvfølgelig er disse tjenester betales separat, men de er mere end tilgængelige.

Der er også en lille gratis parkering for dem, der rejser med egen transport. Af den måde, hvis du elsker at udforske stedet på egen hånd, kan hotellet leje en bil, motorcykel eller en hvilken som helst anden form for transport, som i væsentlig grad vil fremskynde dine bevægelser.

Unødvendig mens opholder sig her ting kan lægges på lager. Hotellet har et vekselkontor, så problemerne med lokale penge, vil du ikke. En lige så vigtig fordel er tilstedeværelsen af en konstant adgang til internettet, hvilket i vor tid er meget vigtig. Af den måde, denne service er helt gratis, og du kan endda leje en computer for et stykke tid, hvis det er nødvendigt.

Fritid og underholdning af gæster

Hvad underholdning tilbyder hotellet Muine Resort 2 *? Phan Thiet - en by, som er berømt for sin gæstfrihed, rig kultur og gammel historie. Derfor får du keder bare ikke har.

Til en start er det værd at bemærke, at der er en vidunderlig swimmingpool, hvor du kan svømme og køle af i gården. Her er placeret liggestole og parasoller. Hvis det ønskes, kan du besøge billardrum - denne service betales særskilt.

Glem ikke, at på det område af den udvej området er der masser af fitness-centre og spa, hvor der for et mindre gebyr kan du slappe af og komme til hægterne. Hvad andet kan tilbyde Phan Thiet? Udflugter - foretrukne måde tidsfordriv af mange turister. Og, selvfølgelig, er der virkelig noget at se i det omkringliggende område. For eksempel, blot et par kilometer væk er den gamle magiske magt Suoi Tien. Under alle omstændigheder, de ansatte i hotellet udflugtsskranke er glade for at hjælpe dig med at finde og købe en tur eller lave en rute til uafhængige rejse.

Hotel Muine Resort 2 *, Vietnam: anmeldelser

Et af de vigtigste aspekter for mennesker, der går på en rejse, er visningen af turister, der allerede bruger sig af et hotel. Det er værd at bemærke, at om dette hotel vurderinger er særdeles positive. Faktisk er dette kompleks indsamlet alt, Phan Thiet har at byde på: havet, stranden er rene, interessante udflugter, ægte gæstfrihed og lækker mad og den betagende skønhed i naturen.

Først og fremmest bemærke den bekvemmelighed af de rejsende værelser - på trods af, at rummet ikke er for stor, de er meget komfortable og rene. Ernæring er også fremragende - et stort udvalg af retter vil ikke efterlade nogen sulten. Den utvivlsomme fordel er den korte afstand til stranden og selvfølgelig egen pool. Personalet er altid villige til at hjælpe - ved den måde, de er helt flydende i engelsk. Hertil kommer, at hastigheden på hotellet er forholdsvis overkommelig, især når man tænker på de leverede ydelser. Ferie i en bungalow virkelig vil appellere til fans af stille tidsfordriv i naturen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.