TravelingHoteller

Hotel Gelidonya Park Magic Dream Hotel - ferie og udflugter på det område af det gamle Lykien

Virtuel rejse, fremhæver de aktuelle pensioner, tager dig til den udvej byen Kemer (Tyrkiet), der ligger i en afstand af 50 km fra Antalya.

Overvej en fire-stjernet hotel i den anden linje Gelidonya Park Magic Dream Hotel. Udvendige single fire-shell dekoreret mezzanin institutioner. Dens karakteristiske glatte konturer og brede panoramavinduer ligne fortøjet båd med kaptajnens bro. Reparation med modernisering afholdt her i 2013. Pensionatet har 80 værelser niveau "standard", udstyret med badeværelse og TV. Lobby område har Wi-Fi. Der er udstyret med det nødvendige kontorudstyr moderne konferencesal.

Hotel-komplekset ligger 20 minutters gang fra byens centrum. For at komme til stranden fra Magic Dream Hotel, er nødvendig for at krydse vejen, og derefter flytte 7 minutter med flere hoteller til kysten. Beach ferie her er i overensstemmelse med den 4-5-stjernede kategori: klart vand, småsten og sand. Dog går barfodet vil ikke arbejde,: aktiv sydens sol varmer overfladen. Lounges er udstyret med liggestole, parasoller.

Et godt område for afslapning er rummelige, med et harmonisk glatte konturer af skålen af hotellets pool. Der er afsat et særligt område for badning børn. I nærheden ligger en bar med juice, cocktails, frugt på systemet "all inclusive".

Når pensionen opererer gym. Fans bade kan vælge mellem sauna og dampbad. Gæsterne benytte sig af erfarne massører.

Måltider hotellets restaurant og to barer. Men ofte det fungerer kun én af dem, der er ved poolen. Det bør anerkendes, at den omfattende menu. Køkkenet holdet Gelidonya Park Magic Dream Hotel gør sit arbejde professionelt. Det byder på en overflod af kød, vegetabilske retter, frugt kendskab hertil.

Ud over passiv rekreation på stranden, den dag hans ophold i Kemer, er det tilrådeligt at diversificere udflugter. Et unikt stykke natur kan ses, gik til canyon Goynuk på en tur. Af den måde, kan fans af de maleriske landskaber tilbyde placeret på samme sted med canyon hotel i Greenwood Resort Kemer * 4. Du vil se to 14 kilometer lange højderyg trehsotmetrovoy spektakulære klipper overhængende den smalle dal, hvorigennem løber en lavvandet bæk. Med hot roll gennemsigtige vandfald vandstråler, påfyldning et køligt miljø. Men glem ikke at medbringe komfortable sko: nødt til at gå på et lavvandet bæk.

De fleste ture - historisk. Dette land har spillet en fremtrædende rolle i den antikke verden, som kaldes rige Lykien. Sidstnævnte er nævnt i annalerne som en sand strategisk allieret fantastisk kriger Aleksandra Makedonskogo, i 33 leveår erobrede riger, 30, der grundlagde de 30 byer. Efter at have passeret kun 15 km fra hotellet Gelidonya Park Magic Dream Hotel, vil du se den ødelagte by Phaselis, hvor den begravede kriger, kaldet East Iskander Zulkarnaynom.

Vil være uforglemmelig udflugt til det arkæologiske juvel af Tyrkiet (øde by Xanthos, hvor kongen er begravet Sarpedon). Hans soldater kæmpede skulder ved skulder, for at beskytte Troja. Ifølge de krøniker, den legendariske guvernør i Lykien, der er nævnt som søn af Zeus og Europa, blev den øverste gud målt med en tredobbelt levealder. Han døde ved sværdet Petrokla på Troy.

Slap af i hotellets Gelidonya Park Magic Dream Hotel tiltrækker helbredende klima, krystalklart vand, lyse indtryk, høflighed tjenere, en positiv holdning af personale: kokke, entertainere, sport instruktører.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.