TravelingHoteller

Golden Lotus Hotel Nha Trang 2 *: Los anmeldelser

Golden Lotus Hotel Nha Trang 2 * - hotel af den tredje linje i det berømte feriested Nha Trang Vietnamesisk. Denne by er geografisk hører til provinsen Han Hoa. Gennem den passerer den trans-Vietnam motorvejen. Fra den udvej til hovedstaden i landet - omkring tusind kilometer. Selve hotellet - en høj og smal ti-etagers bygning med en klar rød og gul facade. Fra ham til at gå til den nærliggende strand kun 5 minutters Nogle rimelig afstand fra havet har sine fordele (i Vietnam alle strande er i den kommunale ejendom.): Værelse hotelkompleks mindre støjende og mere afslappet. Hotel-komplekset har et godt ry blandt turister og rejsebureauer, som et godt budget hotel.

anbefalinger til turister

Der er dog nogle generelle anbefalinger fra os fra gæster anmeldelser Golden Lotus Hotel Nha Trang (Vietnam) at nå frem til hotellet ikke ud af sted:

- Undgå at rejse i regntiden (dec-FEB).

- Hold en solcreme med beskyttelsesfaktor på mindst 30.

- Gåture i gaderne, ikke bære dine tasker, kufferter mv Bedre - .. Rygsæk. Vietnamesiske snedige tyve på flugt, eller endda på en motorcykel snappede ud af hænderne på alt, der kan vælges.

- Rejsende, der ønsker at nyde nuancerne vietnamesisk mad, er det ønskeligt at bringe de sædvanlige medicin, der hjælper fordøjelsesbesvær (aktivt kul, smectit, etc ...).

hotellet

Samlet hotelkompleks præcis halvtreds værelser. De er inddelt i Standard, Superior, Deluxe, Twin, Familie.

Værelserne på Golden Lotus Hotel Nha Trang møbleret og renoveret i klassiker for økonomiklasse minimalistisk design. Før universet gæster, hvor skal betale et depositum. Der er en nødvendig sæt af møbler: en seng, garderobe, natborde, to stole, et sofabord. Den er udstyret med et husholdningsapparater: aircondition, hårtørrer. Betalt yderligere tilgængelige sikker og mini-bar.

Hotel-komplekset tilbyder gratis trådløs internetadgang.

Hotelfaciliteter

Indkøb tur og efter at have fyldt rummet, kan gæsten bruge hotellets infrastruktur. Ernæring giver gæsterne en restaurant opererer på Golden Lotus Hotel Nha Trang, hvor hotellets gæster har mulighed for at vælge mellem bestyrelsen, halvpension og morgenmad. Udover restauranten kan gæsterne få et måltid i hotellets bar. Når pensionen hviler en række relaterede og supplerende tjenester: brugen af bagageopbevaring, renseri, vaskeri, strygning, bil og cykeludlejning, udflugtsskranke.

Turister til at udforske feriestedets omgivelser ofte tager et par dage til at ansætte scootere.

spa terapi

Resort Nha Trang har fremragende terapeutisk potentiale. De fuldt delt med Golden Lotus Hotel Nha Trang. Anmeldelser strand elskere ekstremt positive med hensyn vandet i den nærliggende strand: sandede nem vej ind i vand, varme, kærtegne Det Sydkinesiske Hav, osv, osv .... Den anden faktor ozdoravlivayuschim Trang er terapeutisk mudder og mineralvand, mere præcist, terapier under anvendelse af dem. De har endda behandle mennesker med kroniske sygdomme i bevægeapparatet.

Nha Trang er berømte massageklinikker. Ifølge beboere, den bedste af dem - "Vores Rusland". De lokale massører og Niina Fo simpelthen gøre underværker.

infrastruktur af den udvej

Gæsterne på hotellet Golden Lotus Hotel Nha Trang bevidst vælger at købe en tur med morgenmad. Den overflod af billige restauranter i nærheden gør Nha Trang i real gastronomisk paradis. Jo tættere på havet, jo dyrere mad. Derfor er vi stærkt anbefale dig at spise på den tredje - fire linjer. Det er billigere med samme kvalitet af fødevarer. Den gennemsnitlige japansk restaurant regningen er $ 15, italiensk køkken restaurant - $ 18, middag frisk fisk og skaldyr - $ 24.

Næsten alle gæsterne finde deres spisemuligheder, og jeg kan forsikre dig, de sjældent sammenfaldende. Ikke desto mindre, startende fra anmeldelser fra gæster, kan vi anbefale, ikke faldt i den lange rejse for at købe halvfabrikata eksotiske retter, bringe dem til hotellets restaurant og bede dem enkeltvis for at forberede sig. Således til en pris på $ 10, kan gæsterne spise masser af deres valg marineret fisk og skaldyr: rejer, blæksprutte, østers, muslinger, skaller, krabber, alle slags fisk.

Billige, lækre og stor kogte i en restaurant "Sailor", der ejes af de tidligere russerne.

Shopping i Nha Trang

shopping formel i Nhatrang reduceret til markedet dollar / dong, afgøres på grundlag af en andel: omkring $ 100 millioner dong 2,1 ækvivalent. Priserne på varer på resort er forholdsvis lav.

Gæsterne på Golden Lotus Hotel Nha Trang 2 * rådes til at købe tøj her: silke, læder, bambus, bomuld. Prisen er tre gange billigere end den, som vi er vant. Wonderful ting du kan købe for $ 40-50. Lædervarer - endda en penny: wallet - $ 10, en taske - $ 15!

Billige souvenirs sælges på Cho Dam markedet. Og der bør være et godt køb, banke prisen mindst tre gange. Meget smukke træprodukter, alle former for kasser. Kan være relativt billigt at købe produkter fra krokodillovoy hud. (Heldigvis er disse dyr her er ikke ualmindelige, og selv meget udbredt i fødevarer).

Dem, der ønsker at gøre en dyrere køb kan købes fra juvelerer varer af perler.

Også, giver det mening at købe kaffe, te. De i Vietnam høj kvalitet og billige. Taxier i Vietnam billigt. Betaling sker ved skranken. Den gennemsnitlige pris for en tur fra 1 til $ 5.

Selv billigere, kan du flytte rundt i byen med bus 4 (billetprisen -. 7 tusind VND).

seværdigheder

Traditionelle attraktioner, som gøre turisterne bekendt guider i Vietnam er Tyam Cham pagoden og broen af San Bong, unikt formet bjerg Tiong, Yangbey Falls, en enestående natur kompleks Yen ø, byen Dalat.

Turist, jeg vil bo på hotellet Golden Lotus Hotel Nha Trang, hver gang han ser ud af vinduet, tiltrækker en chic udvej "Vinpearl", som ligger på offshore øer. Der er også det kraftigt opfordret til at turistguider, overbevisende reklamere for deres ydelser. Endelig turist samtykker, med en guide og en gruppe overvinder afstanden, og derefter fortryde. Det handler ikke om "Vinpearl": det er virkelig stor. Sagen - i planlægning af udflugter.

Ofte en gruppe af guider vinder og bringe det til øen kun tættere på middag. Og de objektivt ikke har tid til at binde middag med attraktioner. Som et resultat, kun turister aftensmad men erkender samtidig, at Vinperl mødtes med kun 15%. Døm selv. Til deres tjenester:

- en masse af attraktioner;

- en kæmpe, en af de bedste i Asien, et vandland;

- behagelig strand med hvidt sand i stil med "Bounty";

- Dolphinarium, hvor præsentationen også er forudsat og sæler;

- beriget med laser effekter viser havfruer;

- interessant akvarium;

- ultra-moderne biograf 4D;

- Singing Fountain.

Således har den bedste mulighed nydelse "Vinpearl" (til anmeldelser af turister) enige om at slutte sig til to eller tre familier og selv med svævebane for at komme til denne posh udvej kompleks for dens åbning. Desuden vil det indtryk være komplet, hvis adgang til sin infrastruktur gradvist, i to eller tre dage.

konklusion

Ifølge nogle erfarne rejsende - gæster Golden Lotus Hotel 2 (Vietnam, Nha Trang), europæere, der er ved at blive bekendt med Asien for første gang, mere komfortabel i første omgang at besøge Nha Trang (Vietnam), og derefter også - Pattaya (Thailand). Deres argumenter er ikke uden logik. I Vietnam, ikke i det omfang der er en kultur chok tilgængelighed og neurotiske transvestitter prostitution stegte skorpioner, biller og enhver larver.

Selv om priserne på ture i begge lande om det samme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.