TravelingHoteller

Pullman Pattaya G Hotel 5 * (Thailand / Pattaya): anmeldelser, billeder

Pullman Pattaya G Hotel 5 * - dette er et populært hotel kompleks beliggende i Thailand. Mange turister vælger at bo i dette særlige sted. Og der er en række objektive grunde. Hotellet er rart, moderne, komfortabelt - og det er kun dens vigtigste fordele.

Kort om hotellet

Kompleks Pullman Pattaya G Hotel 5 * ses langvejs fra - en spektakulær multi-etagers bygning, konstrueret i overensstemmelse med traditionel thailandsk arkitektur, det blander sig harmonisk med omgivelserne. Hotellet har moderne, og værelser ser virkelig dyre og præsentabel. Bare et par skridt væk fra lejlighedskomplekset privat strand - rummelig og ren. Her hviler alle gæster på hotellet.

I umiddelbar nærhed er Sandhedstemplet. Før ham, til fods - syv minutter. Også ikke langt fra hotellet kan du finde en lang række butikker, caféer og souvenirbutikker. Anyway, hotellet er i en meget malerisk sted, så hver aften gåtur rundt i nabolaget kan blive til en virkelig begivenhed.

muligheder for overnatning

Pullman Pattaya G Hotel 5 * Der er 8 typer værelser. Så den første to - den mest populære og mest ofte reserveres. Denne "deluxe" dobbeltværelser - den første mulighed med to enkeltsenge, og den anden - med en stor, dobbelt. Lejlighederne har også en "Lanai" (noget lignende forbedrede forhold) - og for to personer. Mere "rige" valgmulighed betragtes Executive Club 2-sengs værelser med en seng. Plus de betingelser - adgang til Executive Lounge.

Følgende fire typer værelser - særligt. Dette Club Executive-suite for to, til tre og fire. Og den sidste type - et dobbeltværelse "Lana" med to store senge.

Leveomkostninger: budgettet kategori værelse

Pullman Pattaya G Hotel - 5-stjernet hotel, så der er ingen billige værelser her. Men der er dyrere indstillinger og pobyudzhetnee. Du bør starte med de billigere værelser. Således 2-personers "Lana" - 42 kvadratmeter, aircondition, privat badeværelse, Privat toilet og gratis trådløs internetadgang. Book disse lejligheder vil koste omkring 100 tusind rubler for to (15 dage og 14 nætter). Hvis heldig nok til at komme i gang rabatter eller særlige tilbud, kan du bestille et værelse i mindre end 90 tusind. Det samme antal, men med morgenmad inkluderet, vil det være meget dyrere - omkring 150-170 tusind s .. Men forholdene i lejligheden er fremragende. Moderne og komfortable møbler, tv, balkon med en naturskøn havudsigt, toilet, bruser, minibar, plus hvad der er anført ovenfor.

2-sengs værelse "deluxe" - også en god mulighed. Omkostningerne er den samme, er forholdene lidt anderledes. For det første, begge dekoreret lejligheder, og for det andet - et mindre område (ikke 42, og 38 kvadratmeter, men lidt forskel.). Rummet har, ud over de to brede senge, et privat opholdsområde, kabel og satellit-kanaler, fladskærms-plasma-tv, værdiboks, aircondition, arbejdsområde, og sådan en fin lille ting som badekåber, kaffemaskine med te, tøfler og toiletartikler. Og gæsterne tjenesten er tilgængelig, "Wake Up".

Overnatning i high-end lejligheder

Og hvor meget vil koste dine dyrere værelser på Pullman Pattaya Hotel G 5 * (Thailand, Pattaya)? Så hvis de potentielle gæster, der ønsker at to hele uger til at flytte ind Executive Club lejlighed på 42 kvadratmeter. m, vil det have til at betale omkring 130 000 rubler for to. Hvis morgenmad er inkluderet, så prisen vil stige til 212 000 gnide.

Hvad er de levevilkår? Meget stor 2-seng og adgang til Executive Lounge. Hvor gæsterne kan spise, drikke te eller kaffe, og alkoholholdige drikkevarer til at prøve (men de kun tjente en time, fra 17:30 til 18:30). Af den måde, gæster, der bestiller dette rum er tilgængelig for check-in eller check-out til enhver tid.

Et andet rum har en balkon med bord og stole, et tv med kabel- og satellitkanaler, værdiboks, der arbejder og boligområder, parketgulve, hårtørrer, badekåbe, tøfler, minibar, garderobe, garderobe, aircondition mv I almindelighed .. - alt hvad du behøver for livet.

Executive Suite til fire på Pullman Pattaya Hotel G 5 * vil koste 271.000 rubler. Med morgenmad inkluderet meget mere - 288 000 gnide. Et område med hele suiter af 86 sq. m, rummet har 2 enkeltsenge (men meget bred) og en enorm dobbelt. Der er en balkon, telefon, minibar og alt, der er i de andre lejligheder. Kun denne - ikke et nummer, og en privat lejlighed beliggende i et højhus.

Barer og restauranter

Et betydeligt antal af gæster opholdt sig i dette hotel som Pullman Pattaya Hotel G 5 *. Den feedback, de forlod om dette hotel, fyldt med detaljer og positive følelser. Service, vedligeholdelse, grad af komfort ... men de fleste af alle kommentarer rejst spørgsmålet om magten. Gæsterne sikker på, at hvis en person planlagte tur her, bekymrede for, hvordan det vil blive fodret, han kan roligt slappe af. Komplekset omfatter en storslået restaurant kaldet Terrazzo. Der serveres glimrende thailandske køkken. Om aftenen, derefter arrangere en række forskellige shows og levende musik.

Stadig er der en anden restaurant - Bay. Indrettet i elegante og stilfulde, er det altid behageligt og køligt. Og gæster, der har besøgt her, siger, at der er nogle retter, for hvilke dette hotel er et besøg i menuen værd.

Også driver en snackbar, som serverer en kontinental morgenmad. Og afsondret café, som ligger ved siden af poolen. Gæsterne er stærkt anbefales at besøge og prøve desserter fra kokken.

service

Hotel Pullman Pattaya Hotel G 5 *, et foto af dem er angivet ovenfor - et hotel med fremragende service. Titusinder af gæster, der har besøgt her, er det bekræftet. I dette kompleks - alle for folket. Der er værelser for ikke-rygere, for eksempel, samt lejligheder til mennesker med begrænsede fysiske evner. Også i rummet leveres aviser og fans opsuge stranden ved havet tilbyder liggestole og parasoller.

Der er parkering, en shuttle service til (eller fra) lufthavnen, kan du endda leje en bil eller cykel. Hotellet har en plads til at opbevare bagage, et vekselkontor, butik med souvenirs og gaver, og selv vaskeri. Hotellets gæster sige, at personalet er meget rart - personale er altid forsøger at gøre noget for at hjælpe gæsterne. For eksempel er administrationen er ikke sjældent arrangerer udflugter, banketter og møder. Hvis nogen er syg, kan sende læger. Det er overflødigt at sige, at selv sekretærservice, oversættelse og mail. Således at serviceniveauet - og det kan ikke andet end glæde sig.

Fritid og underholdning

Hvad kan jeg ellers fortælle dig om dette vidunderlige hotel, beliggende i et smukt sted som Pattaya (Pattaya)? Pullman Pattaya Hotel G 5 * - et kompleks, hvor du kan ikke kun stoppe under dit ophold på resort, men også god sjov. Hotellet har en sauna, spa og fitness rum - det er især vil appellere til de gæster, der kan lide at udøve, og efter dem - slappe af i dampbadet. Der er også et fitnesscenter og to udendørs swimmingpools. Hotellet har også et sted, hvor du kan øve yoga, gå til en massage eller tage en jacuzzi. Og elskere af aktiv sport vil være glade for at vide, at for underholdning er mere tilgængelig vand volleyball, dykning og bordtennis. Så der er en lektie for alle. Anyway, de gæster, der har opholdt sig der, siger, at fritiden er organiseret på højeste niveau.

Hvad du behøver at vide om bestilling

Endelig - et par ord om, hvordan at reservere et værelse. Selvfølgelig skal dette ske på forhånd. Hotellet er populært, så i det mindste reservation proces, der skal forundret i et par måneder før turen. Fordelen er en funktion af "betaling på stedet" og "annullere". Så check-in efter to om eftermiddagen til midnat, og check-out - fra ni om morgenen og dermed til 14.00.

Det sker, at gæsterne kommer med børn - så særlige forhold gør sig gældende. Hvis barnet ikke er 12 år, vil det blive placeret på de eksisterende senge i lejligheden gratis. Hvis barnet er ikke engang to år, vil det sætte en barneseng i rummet. Overnatning vil også være gratis. Men hvis teenageren mere end 12 år, så er du nødt til at betale på toppen af omkring 4800 rubler (thailandske valuta er 2236 THB).

Generelt er dette et godt sted for en virkelig luksuriøst ophold. Positive indtryk er garanteret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.