TravelingHoteller

Beskrivelse af hotellet Fujairah Rotana Resort 5 *

Beskrivelse: Et hyggeligt hotel Fujairah Rotana Resort 5 er indbegrebet af orientalsk smag og moderne komfort. Beliggende langs bjergsiden Hajar, det er beliggende på kysten af det Indiske Ocean. Strukturen er bogstaveligt nedsænket i det grønne i tropisk vegetation, sjældne buske og blomster.

Hotellets bygning, bygget i 2007, indrettet i luksuriøs kolonistil. Det overordnede design af hotellet omfatter 5 komfortable og ni 2-etagers bygninger. Det vigtigste fire-etagers bygning er centrum for kulturlivet og underholdning af turister, er alle arrangementer afholdes her, er der legepladser, fitnesscentre, klubber mv

Ved siden af Fujairah Rotana Resort er et malerisk bugt 5 Al Aqah, hvilket gør det til et attraktivt feriemål for naturforskere - sætte pris på den enestående skønhed i naturen. Hotellet har også smag af par med børn. Komplekset er beliggende 45 km fra Fujairah og 140 km fra lufthavnen, ligger i Dubai.

Værelser: Fujairah Rotana Resort 5 har 250 lejligheder med havudsigt. Deres interiører, der kombinerer arabiske motiver og kolonistil, lavet med varme farver, naturlige materialer, elegante møbler og fine smykker. Værelserne er udstyret med telefon, aircondition, balkon, internetadgang, minibar, TV, pengeskab, sovesofa. Rengøring og skift af sengetøj hver dag.

Måltider: Fujairah Rotana Resort 5 tilbyder et udvalg af 1, 2 måltider om dagen besøger restauranten (valgfrit). Det er også muligt magt tilstand ved All Inclusive. Den største restaurant, som har plads til 315 mennesker, byder på internationale retter retter. Der er en bar på stranden, i lobbyen og omkring poolen. Hertil kommer, at daglige restaurant "a la carte" (forudgående reservation nødvendig).

Strand: Fujairah Rotana Resort har en sandstrand, en længde på 300 meter. Ferierende kan drage fordel af madrasser, paraplyer, håndklæder og liggestole gratis.

Yderligere oplysninger: Komplekset har en udendørs swimmingpool, to elevatorer, en tennisbane, fire mødelokaler, valutaveksling, parkeringsplads, businesscenter, frisør, vaskeri, fitness center, sauna. Turister er tilgængelige er udstyret med beachvolley, shuttle bas, bordtennis, squash. Hotellet har en læge. Den udvej er en vandsport base, du kan gøre seylingom, windsurfing, kajak, parasailing, bananaseylingom, dybhavsfiskeri, safari, dykning. en børnepool, klub, animation, legeplads for yngre rejsende. Senge er tilgængelige på anmodning. Mulig børnepasning.

Digest: Turisterne var tilfredse med opholdet på hotellet Fujairah Rotana Resort 5. anmeldelser siger, at det område af komplekset fryd for øjet, meget veludstyrede og anlagt. Personale venlige, opmærksomme og hjælpsomme, altid klar til at hjælpe og løse eventuelle problemer. SPA smarte, kan du tage en billet med rabat. Gorgeous legeplads, der er hvad der skal ske med barnet i løbet af dagen. God ernæring, frugt fodret kontinuerligt behagede skaldyr, drikkevarer og is. På grund af det faktum, at hotellet er placeret væk fra byens travlhed, ferie viste sig store, intet distraheret, stoppede ikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.