TravelingRetninger

Monument prostitueret i Prag: Den sande historie

Prag - en af de mest populære turistmål i Europa. Det er et sted, hvor alle kan opleve atmosfæren i middelalderen, at mødes fuldt ud med europæiske traditioner - med noget som en vejledning begynder. Turister, der kom til Prag, i ro og mag slentre gennem de brostensbelagte gader og beundre de arkitektoniske attraktioner. For nylig, men der var en reel skandale forbundet med denne by. "Et monument for den prostituerede i Prag!" - annoncerede avisen og magasiner, samt mange online publikationer. Kan det være sandt?

skandaløse skulptur

Navnet på den nye udsmykning af byen - "Bænk vice" Den repræsenterer en mand, der sad på bænken, ved hvis fødder på jorden knælende kvinde i en kort nederdel, hendes hoved hvilende på hans knæ. Skulpturel ser tvetydig, er det også værd at bemærke, at under hem af en dame ganske realistisk detalje og gjort kønsorganer. Det sidste faktum mest ophidsede offentligheden. Hvad kunne det være, hvis ikke et monument hore? Omkring monumentet var der en masse rygter og spekulationer, populære version var, at skulpturen oprindeligt ønskede at etablere en lokal red light district, men til sidst tilladelse hertil er modtaget. Men i virkeligheden, at intet gøre med monument af prostitution ikke.

Hvad symboliserer denne skulptur?

Monumentet, der forårsagede et ramaskrig, ligger i nærheden af kontorerne for det største bookmaker "Sazka". Skulpturen var i 2001. Det ejes og reklame udstille de ovennævnte selskaber og opmuntres til at nyde en trang til gambling, men efter konkursen af "Sazka" sammensætning blev fjernet fra det sædvanlige sted. Det viser sig, at den såkaldte Monument prostitueret i Prag for de faldne kvinder har intet at gøre? Mest sandsynligt, ja, den officielle version af ejerne af skulpturen - damen overbeviser hendes mand ikke længere indsatser, og afhente penge og gå hjem. Hun står foran ham på knæ, men manden uberørt. Oprindeligt navn på skulptur - Pencil venligst ( «Giv blyanten"!). Du vil måske bemærke, at spilleren ikke mærke noget rundt, og hans frie hånd frøs i en karakteristisk gestus, beder om brevpapir til at skrive. Men hvorfor ikke sætte skulpturerne på hendes trusser, er det stadig et mysterium. Måske undertøj af sin kone gambler mand allerede har formået at spille i nogle andre indsatser?

skulpturelle detaljer

"Monument prostitueret" i Prag - en sammensætning af to tal: en mand, der sad på en bænk, og en kvinde ved hans fødder. Oversiden af bænken malet med store inskriptioner ringer for at spille og vinde. Ved siden af en mand også ligger et bundt af penge, det er store regninger på EEK 5.000 henholdsvis afbildet en formue. I den ene hånd fan af spil besidder ugentlige trykte udgave bookmaker, og det er en lotteriseddel. Kvinders skulptur har også at skildre Fortvivlelse og sorg. En mand er døv til anmodninger fra sin kone stop, han fortsætter med at spille.

turist Legends

I det hele Tjekkiet, "et monument over en prostitueret" i Prag er blevet berømt ikke kun for sin generelle betydning og udformning. Ifølge mange, manden i denne sang for mistænkeligt ligner Vatslava Gavela i sin ungdom (den tidligere formand for staten). Kunder og ejere af monumentet at argumentere for, at enhver lighed - en ulykke. Rygtet siger, at det blev anset for et godt varsel for at klatre op til bronzeskulptur heltinde under hendes nederdel "for held." Men det var bare en drage for besøgende. Monumentet var ejet bookmaker, og dens beskyttelse for at forhindre eventuelle uhensigtsmæssige aktioner mod skulpturen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.