Mad og drikkevarerDesserter

Hvordan til at lave mad banan creme svamp kage

Svamp kage meget gerne, at imprægneringen af dem kan være ganske som helst. For enhver smag, kan du vælge en creme til denne dessert, og det vil gå perfekt med en blid test. God som udstopning bananer, og hvis de gør noget for at blande, viser det sig en usædvanlig og velsmagende delikatesse.

For eksempel, hvis du aldrig har prøvet en kombination af blåbær med bananer, du helt sikkert nødt til at gøre det. Kage med banan fløde og friske bær vil dekorere ethvert bord.

Fløde med flødeost, bananer og blåbær

Når du har bagt en svamp kage lag og lad dem køle ned, er det tid til at starte tilberedningen creme. Denne fyldning sker i lag.

Til at begynde med flødeost (200-250 g) og små mængder af sukker blandes grundigt, indtil en glat og ensartet masse. Denne blanding påføres til kagen ensartet tykt lag. Så oven på osten at være sødet for at lægge et lag af bananer, hakkede eller bankede i ringe puré. Det vil tage omkring 4 frugt, det afhænger af din kage størrelse. Så blåbær lå og dækker de øverste bananer anden Korzh. Overfladen af kagen kan belægges sødet flødeskum eller flødeost og dekorere stykker af banan og blåbær. Serveres afkølet.

Banan creme sandkage kan fremstilles på andre måder. For eksempel, på grundlag af mælk.

Den anden måde

Ved hjælp af friske bananer og kondenseret mælk, kan du forberede en duftende og tyk creme kage. Typisk er denne mulighed er ligesom for alle, og især til børn.

Det kræver følgende komponenter:

 • 3/4 stak. kondenseret mælk;
 • 3/4 stak. sand sukker;
 • 2 æggeblommer;
 • 3 spiseskefuld smør;
 • to bananpuré;
 • 3/4 stak. hakkede nødder;
 • 1 tsk vanille ekstrakt.

Hvordan forbereder banan creme svamp kage med kondenseret mælk

Varm mælk, sukker, æggeblommer og smør over medium varme under konstant omrøring, indtil fortykket signifikante (12-17 minutter). Tilsæt de mosede bananer, nødder og vanille. Der omrøres, indtil en ensartet konsistens. Dette er alt hvad du behøver at gøre. Banan creme svamp kage er klar, er det fortsat kun at køle det og begynde Genbehandlingstør kager. Indret dessert kan være friske bananer, skåret i skiver.

Banan creme svamp kage - opskriften på mikrobølgeovnen

For hjem kokke, der gør et eller to kager, det er den bedste og nemmeste måde. Blot 7 minutter kan du forberede en tyk creme kage, som er meget aromatisk og velsmagende. I dette tilfælde behøver du ikke en dobbelt kedel eller komfur, og du vil ikke stå brænding og strømmen af produkter.

For at gøre dette, er du nødt til at bruge mikrobølgeovn. Det bør anerkendes, at mikrobølgeovnen er ikke særlig effektiv, når du har brug for at forberede noget i store mængder, så de restauranter og bagerier kan ikke bruge dem.

For at gøre en banan creme svamp kage i mikrobølgeovnen, skal du bruge:

 • 2 ¼ mælk kop (helst egnet, men det er ønskeligt at anvende en blanding af ¼ kop piskefløde og skummetmælk kop 2);
 • 4 Æggeblomme;
 • ⅔ stak. sukker;
 • ¼ stak. majsstivelse;
 • ⅛ tsk salt;
 • 1 tsk vanille pod revet eller ekstrakt;
 • 2 spiseskefuld smør.

Proceduren til fremstilling af

Bland mælk, æggeblomme, sukker, majsstivelse og salt i en blender eller foodprocessor. Du kan også piske pisk ingredienserne i hånden, kun at handle kraftigt. Bland produkterne i cirka 10 sekunder. Må ikke bekymre dig om skummet - det vil forsvinde efter et piskning.

Hæld blandingen blev fremstillet i en skål med ildfast glas. Kog i en mikrobølgeovn ved høj temperatur. Når holdt de første 4 minutter, fjerne cremen, rør og sat tilbage. Gentag denne proces hvert 30. sekund. Den samlede tilberedningstid, når det skulle være 5-7 minutter.

Se nøje på blandingens konsistens. Det bliver tyk meget hurtigt, og din opgave - at opnå den optimale form, så fnug kage jævnt. Når dette sker, vil cremen ligne en stor klump stigende i midten eller den ene side. Meget kraftigt piskeris ham til at blive ensartet igen. Du bør få en tyk blanding, som en budding. Vigtigere er det, tillader ikke materiale til at koge i tilberedningen. Belaste resulterende custard gennem en sigte, så det blev en ensartet konsistens.

Tilsæt vanille og smør i en tyk varm creme. Stretch plastfolie på overfladen af retter til at forhindre dannelsen af skorper. Lad køle produktet i rummet (eller i en skål med is, hvis du ikke har tid) til lidt varmt at røre ved. Banana Cream svamp kage på denne teknologi kan gøres på to måder.

Sådan suge kagen?

Den første måde - det kølede blanding blev grundigt blandet med banan puré og begynde promazyvaniyu dessert. Anden metode - påføres lag creme kage, og derefter sætte på toppen af det skære ringe bananer. Frugt bør fastsættes næsten flad formation. Top påført endnu et lag af fløde, og derefter lagt øvre kage. Hvis kagen består af tre dele - den procedure gentages en gang mere. Øverste lag påføres som en creme.

Tjente til tabellen denne kage nedkølet. Derfor umiddelbart efter promazyvaniya det er nødvendigt at placere på 2-3 timer i køleskabet. Til cremen begyndte at tørre og danne en skorpe, bør du dække det med plastfolie. Serveres med rosetter af flødeskum og skiver af frisk banan.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.