Mad og drikkevarerDesserter

Air kanel ruller, en delikatesse kendt siden barndommen

Minder fra lykkelige øjeblikke i min barndom altid forbundet med den berusende lugt, at "hviske", at køkkenet bagt kanel ruller. I sådanne øjeblikke syntes mor, hvis hænder blev farvet med mel, en gammel sovjetisk komfur med ovn og en skål af sne-hvid og sød glasur på bordet. At have en lav indkomst, og fem børn, det var problematisk nok til at brødføde en familie velsmagende og billige. I dette tilfælde hjælper forskellige kager. Og intet ville glæde en sød tand som mig, bortset fra kanel ruller.

Vokser op og have min familie, jeg forsøger at behage deres kære lækre kager. Og glem ikke at forkæle dig selv med din foretrukne godbid. Opskrift på rundstykker med kanel er enkel og tager ikke meget tid, og bringer en masse glæde.

For mange, at det er vanskeligt at tilberede dejen, men der er en recept for at forberede kanel boller uden gær. Han er perfekt til enhver kvinde. Dejen bliver luftige og kogte meget hurtigt. For at forberede tage to kopper mel, en spiseskefuld bagepulver, en knivspids salt, et hundrede og halvtreds gram mælk, en tredjedel kop vegetabilsk olie, en teskefuld kanel og tre spiseskefulde sukker.

Tænd ovnen at varme op til 200 grader, mens de selv er engageret i udarbejdelsen af dejen. I en skål, bland mel, kanel, sukker, salt og bagepulver. Tilsæt vegetabilsk olie og mælk, blande ensartet dej. Priplyusnuv dej stykke i en lav kage, skære det i forskellige formede stykker eller ved at klemme glas krus. Fra denne mængde dej ud af otte ruller. Teflon smører formen af olie, spredt boller og bage indtil gjort. Før bagning, kan du smøre ægget og drys med sukker. Antal ruller bare til te og spist med det samme.

For elskere af traditionel gærdej kan rådgive opskrift kanel ruller og æble. Meget velsmagende kager, der kan behage både børn og voksne. Til dets fremstilling forberede et glas varm mælk, tredive gram margarine, tre spiseskefulde sukker, lidt vegetabilsk olie, et æg, en teskefuld hurtig gær to store æbler, kanel, kondenseret mælk, næsten tre kopper mel, lidt salt og vanille.

I en lille skål sætte tre spiseskefulde mel, gær, sukker og hæld den varme mælk. Mens dejen er brygget, varme vi margarinen i en anden skål. Bland det med salt, vegetabilsk olie, vanille og æg. Kombiner de to blandinger, tilsættes mel og ælt en blød dej. Dækker skålen med et håndklæde og hendes afsætte i et varmt sted, giver testen til at trække i mindst en halv time. I løbet af denne tid, er det tid til at stige i volumen med halvdelen.

Fjern æblerne skrællet og jord på et medie rivejern. Ved at trykke ud overskydende saft, blandet med lidt sukker og kanel. Risen dej kløft i to dele, som hver især ruller ud i formationen, forsøger at gøre det ikke subtil. Først smører overfladen olie, efterfulgt af en lille mængde koncentreret mælk og kogte jævnt dekomponere æblesyre udstopning.

Rullende hvert lag i en rulle og skæres i portioner, hvis størrelse afhænger af fremtiden for den ydre form, bolle. Hvis du ønsker at gøre dem til at ligne krøller, derefter skåret i ikke tykke strimler og spredes på en bageplade på hovedet, hvilket placerer skiverne op. Hvis du ønsker at få små ruller med fyld, skåret tykkere portioner og skal være ruller i den samme position som taget fra skærebordet.

Bagning dækket bagepapir og sprede ruller tæt på hinanden. Bages i en opvarmet ovn i ca. 20 minutter. Outputtet er en bagning søde ruller, som kan brække af eller umiddelbart opdelt i portioner med en kniv.

Om ønsket, reducere sødme, fjerne nok af recepten kondenseret mælk og sukker drysset dej.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.