Mad og drikkevarerDesserter

Cheesecake med æbler

Hytteost - vil være nyttig for børn og voksne. Men voksne forstår det, og børnene der, så det er svært at fodre barnet hytteost, hvis han nægter, og hviler. Mit barn elsker æbler, og jeg besluttede at gå på en lille trick - bagt cheesecake med æbler. Heldigvis var der ingen grænser - knægten spiste kage med glæde, og jeg, min mor, var meget glad for, at den lille dreng spiser hytteost, skønt i form af kagen. Så, kære læsere, er glad for at dele opskriften.

Curd tærte med æbler. At bage en vidunderlig kage, har vi brug for 250 gram mel, 2 æg, 200 g sukker, 300 gram hytteost (jeg kan godt lide fed, det behageligt cremet smag), en knivspids vanille, en pakke med fløde, hydreret sodavand, en knivspids vanille og salt . Til fyldet vi har brug for nogen sukker tre æbler.

Til at begynde, forberede dejen. Pisk godt sukker, salt og æg, tilsæt en knivspids vanille. Sæt osten i æg piskeris. Derefter tilsættes fløden og pisk igen, indtil luftmassen. Gradvist indføre mel og ælt en stiv dej. Æbler rene og fjern kernen, skåret i smukke skiver.

Bagning fad pie fedt med vegetabilsk olie, spredt 2/3 af dejen. Lagt oven på æblerne, drys med sukker og dæksel resterende dej. Pie bages omkring en halv time. Du kan kontrollere den parathed af en kamp eller tandstikker. På anmodning af cheesecake med æbler, kan du drys med flormelis. Smagen af denne kage guddommelige nu bage det oftere, fordi ikke kun barnet glad, men min mand også.

Min ven, ligesom jeg kæmper med "needyakami" med bagning. Hun inviterede mig til at bage en ost kage med blåbær. Det viste sig meget velsmagende, smukt og vigtigst af alt - det er det, der fascinerer og børn, skal maden være smuk.

Så for denne kage har vi brug for en pakke smør (hvis det ikke er egnet creme margarine), halvanden kopper sukker, en knivspids vanille sukker, 4 æg, 300 gram mel (nogle gange mindre), bagepulver, tre ost pakke (I, 200 pack gram hver, i alt - 600 gram ostemasse), 300 gram friske blåbær og flormelis til dekoration.

I første omgang forberede dejen til blåbær pie. Mos smørret med sukker og vanille. Tilføj et æg, bagepulver og gnid ryggen. Gradvist indføre mel og ælt dejen. Så oprulle den og lagt i en smurt form for at opnå høje brædder.

Dernæst forberede fyldet. Hytteost er passeret gennem en sigte, tilsæt sukker, æg og slog med en mixer. Derefter den resulterende ostemasse masse forsigtigt spredt på dejen, topdækslet blåbær. Bages i forvarmet ovn i en halv time. Klar pie tage ud, give det til afkøling. Så drys rigeligt med flormelis og de resterende blåbær på toppen af pulveret sprede barnets navn, han kan bare ikke stå. Denne kage, samt hytteost kage med æbler, perfekt til en familie te.

Af den måde, til en forandring, kan du forberede en rulle med søde fyld. I "gøre" ost strudel med æbler. Så for at forberede en "korrekt" dejen til vores ruller, vi har brug for en kop sukker, 4 æg, 400 gram mel. I virkeligheden er denne småkage dej, da kun en kiks opnået omhyggeligt indpakket roll.

I rollen som fyldninger serverer vi æbler, hytteost og sukker.

Lad os starte med dejen. Vi adskille proteinerne fra æggeblommer, sukker, dividere i to dele, og hver del separat med piskeris ægprodukter. Så kombinere grundigt røre og tilsæt mel. Ælte dejen ikke er for tykt. Biscuit lagt på bageplade og bages til de er gyldenbrune.

Mens kagen er bagt, forberede fyldet. Æbler rene og gnide på et groft rivejern. Kombiner med flødeost, sukker og gnid indtil glat. Påfyldning er klar.

Når kiks propechetsya, fjerne det fra ovnen og overførsel omhyggeligt lag på en bakke, dække fyldet og wrap rullen. Alt du behøver at gøre hurtigt, mens det er varmt kage - det er elastisk, hvis den er afkølet, kan det knække. Nå, det er alt, det guddommelige roll er klar, kan du roligt forkæle deres hjem. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.