Mad og drikkevarerDesserter

Bagte æbler. Opskrift forberedelse.

Ovnen er ganske lækre og smukke opnåede bagte æbler. Opskrift på æbler er ganske enkel, det vigtigste at tage tærte frugt, der har en stærk skræl. Du kan bare bage en hel æble, men du kan tilføje en meget velsmagende påfyldning. Fyld, fyldt med æbler, som du kan vælge helt enhver honning, forskellige nødder, ostemasse, hakket kød, osv Disse æbler opnås ikke kun meget velsmagende, men også nyttigt for vores krop.

Bagte æbler - opskrift på vores bedstemødre.

Vi har brug for flere fire æbler 150 gram uden kerner rosiner, tørrede figner, og to datoer, et par mandler, pinjekerner og cashewnødder, skefuld af kanel, honning (flydende) og en knivspids stødt ingefær.

Forberedelse: figner og rosiner hælde varmt vand, giver stativet i ca 20 minutter, obsushivayut godt og hakkes fint. Bare Hak figner og knuste nødder. Alle mix og tilsæt stødt ingefær og kanel.

Æbler vaskes, og tag kødet ved hjælp af en teske, eller hvis der er en særlig kniv, kan du bruge dem. Det er vigtigt ikke at beskadige æble skræl og efterlade en basal plade intakt. Til æbler i ovnen ikke briste, anbefales det at gennembore med en tandstikker fra alle sider.

Klar æbler fylde med en blanding af nødder og tørret frugt og gøre det så stramt som muligt. Endvidere hver udstoppet æble pakket ind i folie, så glem ikke at efterlade et lille hul på toppen.

Drej ovnen til 180 grader, sprede æblerne i gryden og sat på en halv time. Serve æbler kan være i enhver form og med tilføjelsen af honning.

Bagte æbler, den opskrift, som vi fundet egnet som en sød dessert.

Bagte æbler med honning.

Behov: fem spiseskefulde tør hvidvin, 100 gram tørrede blommer, 40 gram smør, to spiseskefulde honning, klemmes kanel, 75 gram oprenset solsikkefrø, fire store æble, to spiseskefulde sukker (sukkerrør), et glas fedt yoghurt uden tilsætningsstoffer .

Forberedelse: vi bringer vinen i kog, hæld det svesker og give lidt bryg. Særskilt, smelte smør, honning, tilsæt solsikkefrø og bringe alt i kog.

Vask grundigt æblerne, afbrød toppen og sat til side, vi har brug for dem som låg. Dernæst meget omhyggeligt tage ud papirmasse.

Varm ovnen til 200 grader, fordelt på en bageplade æbler og fylde dem med varm honning smør. Bages i ca 15 minutter.

Apple kasket fedt med smør, dække æblerne og fortsætte med at bage i yderligere 15 minutter.

Indtil æblerne er bagt, bland gennemblødt svesker med sukker, sat i en blender og male indtil glat. Efter dette, hæld yoghurt, rør og tjene med tilberedte æbler.

Bagte æbler med flødeost.

Til at begynde, forberede æblerne. Godt, vaskes de og fjernes med en kniv af kernen med frøene. Nu til fyldet. Kog risene og lad det køle af. Efter at blande ris, hytteost og sukker i lige store andele, tilsæt vanilje og kanel efter smag. Masse bør ikke være for flydende, for at undgå transformation af æbler i grøden. Eventuelt kan du tilføje et æg, for bedre at forsegle massen.

Gode farshiruem æbler af vores fyldning, fordelt på en bageplade og sætte i ovnen. Bages ved 180 grader i 30 minutter.

Når æblerne er kogt, de ikke give en masse køligt, drys toppen med flormelis og hakkede nødder, hvis det ønskes.

Hvis du ikke kan bage æblerne i ovnen, kan du bruge mikrobølgeovn. Bare forberede, farshiruem æbler, læg dem i en dyb skål, dække med et låg og sættes i mikrobølgeovnen bare i fem minutter. Afkølet æbler og drys med flormelis. Meget hurtig og velsmagende.
Prøv bagte æbler. Opskriften er du nødt til at smage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.