Kunst og underholdningFilm

Dzhon Krayer - stjernen i sitcom "Two and a Half Men"

I begyndelsen af det 2000:e guide kanal er C-CBS besluttet at lancere en ny sitcom om livet for to singler og et barn. Når du vælger kandidater til hovedrollerne, de tvivlede på først, om at tage i sitcom allerede temmelig velkendt på tidspunktet for skuespilleren ved navn Dzhon Krayer, som de sidste par år alle projekter med hans deltagelse var svigtende. Men de tog en chance og beklager ikke det, fordi det er John ikke kun var den heldige maskot af tv-serien, men var i stand til at bringe serien flere prestigefyldte priser.

tidlige år

Dzhon Krayer kommer fra arvelig virkende familie. Hans far Anders var en god skuespiller, og Gretchen mor var ikke kun en skuespiller, men også en berømt sanger og forfatter af sange.

Fødested af vinderen af "Emmy" i New York i midten af tresserne. Udover ham, familien havde to døtre. Da han var tolv, havde han annonceret en familie, der har planer om at fortsætte familiens tradition og drømme om en skuespillerkarriere. Mærkeligt nok, forældre er ikke meget glad ved valg af deres barn, men de støttede ham, og efter endt uddannelse, unge Cryer tog til London for at studere drama på Royal Academy.

Tidlig karriere

Med en afdæmpet, men ganske godt udseende, og mobile ansigtsudtryk, Dzhon Krayer var i stand til hurtigt henlede filmskabere. Så fyr havde endnu ikke Tyveårsalderen, han fik hovedrollen i komedien Ingen lille affære (til russisk navnet på denne film er oversat på forskellige måder - "Ikke en lille virksomhed" og "Lang Love"). Efter en vellykket debut i det næste år kom allerede to film med hans deltagelse. På den seksogfirsindstyvende år, Dzhon Krayer og begynder at deltage i et tv-show.

De første succeser

I samme år på skærmene kom den berømte film "Pigen i den lyserøde", gjorde den uerfarne skuespiller idol af tusindvis af teenagepiger. Fans ikke tillade passage af en novice skuespiller, kaldte ham hjemme og sendt breve til bjergene.

En anden væsentlig, omend mindre, var rollen som Lex Luthor nevø - Lenny - den fjerde film om eventyr af Superman.

I de næste par år, Dzhon Krayer medvirkede i flere film, men de var ikke så populær som hans tidligere arbejde.

Forsøger at opnå succes på tv, John får en vigtig rolle i serien "berømte Teddi Zi". Imidlertid har dette projekt ikke fundet nogen anerkendelse fra publikum eller de kritikere, så det lukket efter en sæson.

Filmen "Hot Shots"

Dzhon Krayer kunne ikke være en stjerne, hvis du ville tillade manglende bryde med tv-serien selv. Så i året efter, at lukning på skærmene ud komedie parodi på den populære film "Top Gun" - "Hot Shots". I denne film, John gik til sekundær, men meget mindeværdige rolle - Jim "Slam" Faffenbaha lider skelen. Efter at have spillet denne karakter, Cryer var i stand til at vise sit komiske talent i al sin pragt. Hertil kommer, på det sæt af skuespilleren mødtes med Charli Shinom, der spillede en stor rolle i filmen.

Bemærkelsesværdige er, at figurens navn Bus -Topper Harley - var et anagram af navnene på fremtiden for hovedpersonerne i sitcom "Two and a Half Men" - Harper.

Deltagelse i projektet "Two and a Half Men"

Dzhon Krayer igen opnået succes og verdensomspændende berømmelse kun tolv år efter udgivelsen af "hot hoved". Mens alle disse år, han ofte optrådte i forskellige film, men producenterne ikke i en fart for at give ham store roller. Desuden er John ofte spilles i tv-serien som en gæstestjerne, men også produceret nogle.

Dzhon Krayer udtrykte også flere tegn i den animerede tv-serie, og på toppen af alle skuespilleren skrev og var producent af filmen "Jeg gik til Connie Island på opgave fra Gud ... vil komme tilbage til fem." Dette projekt er meget meget kritikere, desværre havde han ikke komme ind i en fuld leje.

Manglende forfølge karriere af skuespilleren næsten hele tiden. De fleste sitcoms, hvor han modtog en permanent rolle, var en fiasko. På trods af den vedholdenhed, Dzhon Krayer (film, som overgik skæbne mest serien) mistet troen på sig selv og i de tre år forlod erhvervet.

Men når i 2003, ledelsen af kanalen C-CBS var klar til at skyde en ny sitcom med Charli Shinom i hovedrollen, blev de inviteret til rollen som hans bror-taber Dzhona Krayera, som har arbejdet med Sheen tidligere. Gør en indsats på skuespilleren, som på grund af herlighed fiasko, mange har længe været afskrevet, ledelsen traf den rigtige beslutning, da han blev en dekoration projekt, og serien "Two and a Half Men" opnået international berømmelse.

Måske skuespilleren så godt lykkedes taber billede af Alan Harper, som har spillet i sitcom, fordi han oplevede noget lignende på hans erfaring vidste, hvordan - og mister alle dine drømme, være ubrugelig, på kanten af livet. Denne epokegørende rolle i hans liv bragt skuespilleren to "Emmy", og gav ham tilbage hans tillid til direktører. Mens han arbejdede på serien, parallelt, han medvirkede i andre tv-shows, samt i flere film. Nu er han igen i efterspørgslen, instruktører og producenter er på plads, så at han handlede i deres film. Så det lader til, at uheld i hans liv og karriere sluttede.

Personlige liv af en skuespiller

Ligesom hans karakter, John gift to gange, men hans andet ægteskab var stærk, og hans kone bor stadig i perfekt harmoni.

Første gang Cryer gik til alteret i slutningen af halvfemserne. Hans valg var en engelsk skuespillerinde Sarah Trigger. Desværre, denne forening var kortvarig, og efter fem år, parret brød op. Fra dette ægteskab en søn af skuespilleren Charlie.

Hans nuværende kone, Lisa Joyner, John mødte lidt senere. Som journalist, når hun fik til opgave at interviewe stjernerne i den populære serie. Ankommer til møde, hun havde ingen idé om, hvordan dette vil vise sig for hende, og at hendes kommende mand ville være den berømte Dzhon Krayer. Hans personlige liv på det tidspunkt, var ikke noget særligt ikke skiller sig ud, på trods af den verdensomspændende berømmelse. Men efter et stykke tid, efter mødet med den charmerende journalist John annonceret på et af de tv-udsendelser på kommende bryllup.

Efter brylluppet, det lykkelige par har vedtaget en pige ved navn Daisy. Det er værd at bemærke, at Lisa selv og først blev vedtaget i voksenalderen kunne stifte bekendtskab med deres rigtige forældre. Hertil kommer, fru Dzhon Krayer har også en lille virkende oplevelse. Tidligt i sin karriere reporter, hun dukkede op i små roller i flere tv-projekter.

I livet af enhver kreativ person har deres op- og nedture. Men mest af alle dygtige folk forfølger fejl, der kan knække og forårsage at opgive sin drøm og kald. Dzhon Krayer er ikke. Efter at have overlevet en tidlig og temmelig flygtig succes, i over et årti, blev han dømt til at mislykkes. Men han opgav og var i stand til ikke kun at komme tilbage i erhvervet, men også for at opnå verdensberømmelse, beviser endnu engang den gode gamle sandhed: "vejen ved at gå"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.