ComputereUdstyr

Hvad hvis printeren udskriver ikke?

En printer er tilsluttet en computer, har længe ophørt med at være en sjældenhed, tilgængelig kun meget velhavende mennesker eller store virksomheder. Nu er han køber ikke vil ramt på budgettet for selv de mest beskedne familie.
Man skulle tro: det er det, når man fuldt ud kan nyde frugterne af fremskridt, men ... Nogle gange er du nødt til at forstå er , hvorfor udskriver ikke printeren. Årsagerne kan være meget forskellige: fra den enkleste, som kan fjerne dig selv i et par minutter, til det mest komplekse, hvor en funktionsfejl, nyttiggørelse er kun mulig i servicecentret. I denne artikel giver vi et svar på spørgsmålet om, hvad man skal gøre, hvis du ikke udskrive inkjet printer type.

papir

Alle nuværende modeller er udstyret med et ark fodring papir-system. Nu er det nok til at sætte i særlig bakke pakke A4-papir, under udskrivning, vil printeren selv tage dem én efter én. Men ikke alle ved, at hvis du ikke udskrive en printer, skal du kontrollere denne særlige knude. Det forhold, at et særligt ark forsyningssystem sensor sæt, som bestemmer, om bakken er fuld eller tom. I de fleste modeller, er det elektromekaniske, så ikke alt for pålidelige. Så hvis for eksempel udskriver ikke Canon printer, og panelet blinker af en tom bakke (selv om der er lister), skal du tage en pakke med 20-80 A4 og placeres i en bakke, og derefter - at udvinde. Så du skal gøre flere gange. Dette er normalt nok. Vores råd: bakken skal være altid fuld. Undgå at arbejde ved 1-5 ark it.

blokering

Nogle brugere efter forsøg på at vedhæfte blæktilførselssystemet i blækpatronerne er konfronteret med det faktum, at printeren ikke udskriver: alt synes at være opkrævet korrekt, og udskriften ikke. Ofte sker på grund af forskydningen af hovedsamlingen off trykkeaggregatet, hvorfor der er en vogn positionering fiasko. I dette tilfælde skal du deaktivere printeren fra strømforsyningen, og et minut senere genaktivere. Ved tilstedeværelse af reset-knappen på den enhed, du har brug for at bruge den. Glem ikke, at hvis husets dæksel ikke er helt lukket, vil printeren ikke udskrive.

Fremad beslutningstagere

inkjet popularitet skyldes i høj grad muligheden for en uafhængig patron genpåfyldning blæk, som i væsentlig grad reducerer omkostningerne til udskrifter. Men hvis før producenterne har kæmpet med disse anbefalinger og ugyldiggøre garantien, hævder, at hånd maling kan beskadige dysehoveder, det bruges nu af mere avanceret løsning. For eksempel, hvis du ikke udskrive en printer Epson, og patronen det blev for nylig re-filled, bør du vide, at på blækbeholderen er installeret en særlig chip, der overvåger mængden af blæk forbruges. Hvis flowmeteret langt overstiger kapaciteten af patronen, betyder det naturligvis, at fyldningen og trykning blev udført blokeret. I nogle modeller, kan tælleren i chippen nulstilles / fryse programmatisk. Mere radikal løsning - erstatte chippen skal omprogrammeres. Operation er betalt, men for store printvolumener hurtigt betaler for sig selv. Uden hendes arbejde med CISS i nogle modeller er umuligt.

kontakter

Signalering til lederne udføres ved kobberklodser kontakter. Gradvist, de er oxideret, hvilket kan føre til en stigning i resistens og dæmpende signaler. Pad til forsigtigt at gnide viskelæderet brevpapir.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.