BilerBiler

Racerbiler: klasser, typer, mærker

Så snart produktionen af biler er blevet udbredt, fabrikanter, opstod spørgsmålet, hvis bilen er bedre. Find ud af var der kun én vej - at arrangere løb. Meget snart grundlæggerne nægtede at bruge i konkurrencer på hastigheden af konventionelle biler og begyndte at skabe en særlig for denne single-seater racerbiler.

racing pionerer kan nu kun ses i et museum, med velhavende samlere, men på billedet. over tid, racerbiler blev større, deres hurtighed steget, og interessen for dem er steget. I dag bil løb i sats - en af de mest legendariske sportsgrene over hele kloden.

Racerbiler - de mest hurtige biler startede på de nyeste teknologier. Af den måde, er disse nyskabelser derefter anvendes til fremstilling af konventionelle "jern heste". banebiler vægt skal være lille, formen - slanke. Derfor er selve bilen lavet af ultra-light, der anvendes i rumteknologi materialer. Aerodynamiske form for at minimere modstand mod luftmassen og udvikle den højest mulige hastighed.

Det er bedst kendt mærker sådanne racing maskiner som "Ferrari" (Italien), "Ford" (Italien), "Porsche" (Tyskland), "Lotus" (UK) og andre.

Konkurrencer er forskellige, og bilerne er inddelt i fire hovedtyper: high-speed racer på de korte lige spor - dragsters, sport type, serienummer og åben-hjul.

De mest populære racerbiler åben hjul klasse "Formel 1" og "Grand Prix". Konstrueret på prøver, omtrentlige fastsat af International Federation of bilindustrien, er maskinklasse "Formel 1", der vejer omkring 600 kg baseret på et chassis "monocoque" og autonom suspension. Sted for ryttere i hjertet, hvor det skal være i en udsat position. Umiddelbart bag det der er en 4- eller 6-cylindret motor til 1200 hestekræfter, i stand til hastigheder op til 360 kilometer i timen. Kampen om mesterskabet konkurrence udelukkende på road spor. Mens den større og tungere racerbil klasse "mesterskabet", "Indy" konkurrere på sporet ovalt længde på 1,6 kilometer. Deres ultimative hastighed kan nå 368 kilometer i timen.

Amerikanske model klasse "Sprint" omkring 730 kg med den serielle motoren på "Chevrolet" 550 hestekræfter er de farligste for løbet på grund af berigtigelse og høj landing, men disse konkurrencer er det mest spektakulære. Konkurrencer afholdes på asfalt eller slagger spor på op til 1,6 km.

Racing midget biler med 4-cylindrede motorer er ligesom miniature bil klasse "Sprint". Trekvart racing midget biler mindre.

Produktion køretøjer, i modsætning til den klasse "Formel 1" - er forbrugernes biler modificeret til væddeløb, er også populære og er holdt i mange lande rundt om i verden. Sådan en konverteret "jernhest" Klasse "Grand Neshenal" på National Association of stock car racing i dag er den bedste.

Og hvad en racerbil foretrækker du?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.