FormationHistorie

Længden af ringvejen og nogle historiske kendsgerninger

Moskva - er et af de største og mest berømte veje i verden. Hun har en lang historie, hvor genopbygningen og forbedring af projektet. Den MKAD ligger på det område i Moskva og omegn. Selv i dag, er der en forbedring af sine trafikknudepunkter for bekvemmelighed af bilister, som vil gøre et minimum af overbelastning og øge båndbredden. Hvad er længden af ringvejen?

Historien om skabelsen

Længden af ringvejen og dens komponenter er under konstant forandring. Dette skyldes stigningen i den samlede trafikafvikling. Dens historie denne motorvej fører siden 1937. På dette tidspunkt, det begyndte at designe en ny vej i området Moskva. Et år senere, begyndte det sin konstruktion, men det blev suspenderet på grund af krigen. Til gengæld har det nye projekt er udviklet en anden plan og vejen banet for eksisterende. Dette arbejde tog kun en måned. Længden af ringvejen var ikke særlig stor på det tidspunkt. Efter krigen, der var et problem med udvidelse af vejen, samt dens genopbygning. Pavement på dette tidspunkt faldet i forfald, hvilket gør det vanskeligt at flytte. Hertil kommer, øget trafik flow og at nødvendiggjort en udvidelse af sporet.

moderne motorvej

Den første renovering fandt sted i perioden 1957-1962. Og der var en vej, der eksisterer i vor tid. MKAD længde var 109 kilometer. Den fik sit navn på grund af den usædvanlige konfiguration. Det dækkede vej i Moskva eller de fleste af ringen i form af ikke glat oval. MKAD havde fire spor i hver retning. I 60'erne, denne kapacitet (36 tusinde biler om dagen) var tilstrækkelig. Men med udviklingen af maskinindustrien strøm af biler er steget. Moskva krævede en anden rekonstruktion. Det blev dog udsat på grund af høje materialeomkostninger.

nye vej

udvide vejen problemet brygning med hvert år, der går. Det øgede ulykkesfrekvensen flere gange. Belysning var dårlig, og den høje belastning. Ground overfarter blev usikre, hvilket fører til tab af menneskeliv. Omstruktureringen begyndte i 1994. Som følge heraf er antallet af vognbaner forøget til fem i hver retning. På tværs af vejen blev installeret lygtepæle, godt det oplysende. I stedet for jorden fodgængerovergange var udstyret med undergrunden. Også, at øge kapaciteten og eliminering af trafikpropper er designet og konstrueret multi-level udfletninger.

moderne problemer

Længden af ringvejen i Moskva og dens båndbredde på nuværende tidspunkt igen ikke opfylder kravene. strøm af biler har været stigende, så det ikke kan klare den opgave - at sikre en smidig passage af transport. Et nyt problem med genopbygning og byggeri kongresser og udfletninger. I 2008 begyndte vi opførelsen af en ny fjerde ringvej. Men i 2011 det blev suspenderet på grund af behovet for store investeringer. Vi har løst problemet med en fortsættelse af genopbygningen. MKAD længde kan øges, men løsningen på problemet vil blive mere bekvem måde med høj båndbredde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.