HjemlighedVærktøj og udstyr

Lygtepæle: hvad er, og hvad de er lavet?

Det har længe været glemt dage, hvor gadebelysning poler leveres med olielamper lyser i aften tid Lamplighters. I dag er denne tradition flyttet til forskellige forestillinger. Hun tilføjer, snarere en række end praktisk brug. Moderne gadebelysning (lamper) er høj præcision enhed giver tilstrækkelig belysning af fortovet og kørebanen i mørke.

Dette ikke kun gjort byen mere sikker, men også lov til at dekorere hver gade en streng af lys. Hertil kommer, at moderne landskab designere dygtigt bruger lys i forskellige former og størrelser til at omdanne haven og vægt i området natten.

Den vigtigste opgave for designere af udendørs belysning er valget af materialer. Lygtepæle kan foretages en vifte af muligheder. Imidlertid vil hver sådan udformning har forskellige egenskaber. bør tages hensyn hertil, fordi der i forskellige situationer kan påberåbes af de individuelle krav, kan den krænkelse, som føre til et sammenbrud af strukturen.

De første lygtepæle var lavet af træ, fordi dette materiale er blevet meget udbredt i byggeriet og er let tilgængelig. Udover ikke kræve betydelige højde datastrukturer - til oliebeholderen og brænderen burde have været let at få en Lamplighter. Men på samme tid, de ikke bør gribe ind i en forbipasserende vogn. Den største ulempe ved disse strukturer er deres ringe evne til at modstå miljømæssige effekter.

I løbet af de seneste årtier, lysmaster lavet af beton. Selvfølgelig over tid mærke af det materiale forbedret, hvilket har en positiv effekt karakteristika kvalitet. Ikke desto mindre har nøgleindikatorer ændret en smule, hvilket gør det muligt at opsummere dataene og tale om ting i almindelighed. Det er holdbart og modstandsdygtigt over for mange miljømæssige faktorer sagen. Produkter fremstillet af det har lang levetid. Ulemperne er den betydelig vægt og betydelige omkostninger. Lampen er fremstillet af betonsøjler er porøse, forbliver derfor omfattet indflydelse af svampe og skimmel.

I øjeblikket er gadebelysning udføres ved hjælp af alle de moderne udviklinger og materialer. Et udmærket eksempel på producerbarhed kan være af aluminium eller stålstænger. Metallet struktur opnås nok lys og stærk, og vigtigst - sikker. Mens faldet af beton base i en kollision over vægten falder på den ulykkelige bilister, gadebelysning og lamper med metal base, så at sige, at gå rundt i bilen. Lignende teknologi har reddet fra døden er ikke længere en enkelt person, der kun viser sin effektivitet i sådanne tilfælde. Det skal bemærkes, at i henhold til andre egenskaber, disse produkter er ikke ringere beton.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.