BilerBiler

Kast på rattet med en hastighed på: mulige årsager og løse problemet

Lange vej dæk hver, og chaufføren i endnu højere grad. C denne situation er ligesom at slå på rattet med en hastighed, der varer lang tid, står mange bilister. Det skal bemærkes, at køretøjet vibrationer kan være naturlig, og der er ingen grund til at bekymre sig. Disse sager omfatter vej overflade uregelmæssigheder. I andre tilfælde, på en flad overflade tilstedeværelsen af ekstern vibration er et wake-up call, indikerer en fejl.

Hvis vi ignorerer udseendet af vibrationer, er det muligt at betale i fremtiden er alvorligt ikke kun dyrt at reparere. I øjeblikke af vibrationer fokuserer på rattet, hans ubalance. Oftest slå på rattet med en hastighed skyldes den manglende balance hjul, men det er ikke den eneste grund. Der er mange årsager styretøj vibrationer, at afgøre, hvor du ønsker at teste bil på banen, periodisk skifter fra et program til et andet.

De væsentligste årsager til vibrationer styretøj

Når banke på rattet skal huske den hastighed, som det skete. Så følger diagnosticere bilen på sporet og sætte hastighedsgrænsen, hvor vibrationerne forsvinder. Meget ofte set at slå under kørsel ved lave hastigheder og med mellem omdrejningstal, rattet har en meget ubehagelig. Men hvis føreren lidt øger hastigheden, vibration ophører med at manifestere sig. Du kan gentage sin manifestation under hård acceleration. Ved testning din bil skal se på visningen af rystelser under hård opbremsning eller acceleration. Det er nødvendigt at se diagnosetidspunktet vibrationer kraft. Årsager slår styretøj med hastigheder varierede.

Forkert afbalancering grund fremmede stoffer

Den mest almindelige årsag til at slå på rattet er tilstedeværelsen af fremmedlegemer på indersiden af fælgen. Det er grunden til overtrædelsen af hjulafbalancering finder sted, på grund af hvad den bil på banen begynder at vibrere ved forskellige hastigheder. Hvis disken er snavset, og vejen er ujævn, så efter et stykke tid det bankende kan stoppe på grund af selvstændige faldende snavs klumper. Men i tilstedeværelse af slag bedre stoppe og se på hjulene. Hvis der er snavs, er det bedre at fjerne ved hjælp af en speciel stålbørste. Den nemmeste måde at bestemme tilstedeværelsen i sine støbte hjul, stemplet på hjulene sådan inspektion uden at fjerne make vil være meget vanskeligt. I dette tilfælde skal du docke eller lift. Tilsvarende hjulene handlinger og sne, træsko hjul på indersiden af den mest stramt der påvirker vibration.

Fraværet af hjulafbalancering

Fælge er lavet ujævn i form og sammensætning, på grund af hvad hver region har at forskellige masser. Centre-det strammer i den retning, hvor der er den største vægt. Så snart forskydningen af centret vil forekomme, centrifugalkraften også forskudt. Som et resultat, i det bankende af et fælg på hastigheden af de tilgængelige overførte kræfter gennem kædeleddene ved høje hastigheder. Det er derfor nødvendigt at foretage afbalancering hjul efter hver udskiftning af dæk eller fælge. Afbalancering er en proces, hvor vægten af hjulene udlignes over hele sin kontur med specielle elementer, populært benævnt "vægte". De er limet eller tilstoppet på fælgen på indersiden.

Naturlig slitage af dæk

Under langvarig drift af et køretøj med forkert afbalanceret hjul vil hurtigt slid på dækkene på visse punkter, som efterfølgende fører til kraftige vibrationer. Ud til sliddet i gummi vil øge presset på lejet og nogle ophængningsenheder, fordi der amplificerer kast på hjul ved høj hastighed. Bestem ubalance ganske nemt. Ved kørsel ved høje hastigheder forekommer svag vibration. I eksemplet med biler bør hastigheden ikke være mindre end 60 km / t. Visuelt vil hjulene bruge på dæk og fælge vil ikke belaste spor.

Deformationen af hjulene

Graden af sin udvikling har en stærk indflydelse på forekomsten af vibrationer. hjuldeformation forekommer, når skiven i et hul ved høj hastighed. Krumningen af hjulet kan bestemmes ved visuel inspektion, hvis skiven faldt i pit, og har i nogle steder belastning af hjulets fælg vil observeres buler. I de fleste tilfælde er den forreste side af skiven deformeres mindre end den indvendige. Blandt de støbte og stålfælge deformation iboende i sidstnævnte. Nogle gange disken er buet fra købsdatoen. Tjek krumningen kan være på en speciel stativ til afbalancering af hjul, der er tilgængelig i en hvilken som helst dæk shop. Hvis hjulet ville gå otte, vil den fortælle om tilstedeværelsen af en stærk deformation eller krumning fra datoen for fremstillingen. På grund af dette, er der ikke kun vibrationer i rattet. Det er spredt over suspensionen, og derefter spredt på et legeme. Ved brug slidt eller deformeret dæk vil opleve kast hjul med en hastighed på 120 km / t. Dette kan ikke alene slå af styretøj, men vibrationen af maskinen, som afhænger af graden af slid. Den eneste vej ud af denne situation er en komplet udskiftning af skiver eller dæk.

Lavt dæktryk

Hvis RV vil være utilstrækkelig pres, vil vibrationerne begynder at forekomme i hele køretøjet (nogle gange det går på rattet). Pumpes op dækket, kan du løse de eksisterende problemer med vibrationer.

Svag armatur hjul

Slå af styring ved lave hastigheder kan observeres i lav-fastgørelse disk til navet. Hvis der er en stærk vibration under kørslen, skal du stoppe med det samme og lave en visuel inspektion af fastspændingsboltene. Som regel kan nogle af dem let vrides i hånden. Men hvis de ikke rulle, skal du tage hjulnøglen og gøre stramme boltene. Ellers ignorere situationen vil føre til en simpel skrue hjulene på tromlen, som kan forårsage en ulykke. Ved lave hastigheder vil det ikke være farligt, men det er ikke nødvendigt at bringe bilen til en sådan tilstand. Der kan også være en acyklisk, dvs. ustabil hjerterytme hjul ved forskellige hastigheder.

Fejl suspension eller styretøj

Der er andre grunde, for hvilke der er kast på rattet med en hastighed på udskudt vedligeholdelse af køretøjet. Broken suspension i høj grad påvirker vedhæftningen til vejen biler. Hvis der er slør i cellesuspensionen eller styresystemet under rotation vil være den samme vibration som ved brug en bøjet hjul. Denne årsag er indirekte.

Den slå af styring ved opbremsning ved hastigheder

Dette er et meget alvorligt problem. Hvis der er en run-out styring ved høj hastighed på tidspunktet for bremsning, det er en stor tegn på slid på bremseskiver. Dette antyder, at skiverne eller tromler har spor af stamme, der er, kan overfladen blive bølget. Det kan være forårsaget af en lang levetid, eller overophedning af tromlen eller skiven ved bremsning. Hvis der var en deformation af tromle eller skive vil vibrationen forekommer kun under bremsning, et trykfølsomt pad på disken. For at løse problemet kan kun gøre udskiftning dataelementer med nye.

Den bankende af rattet i sving

Ved flytning af bankende på rattet for hastigheden kan også forekomme under rotation. I dette tilfælde kan vi roligt erklære behovet for efterfølgende diagnose suspension udskiftning på grund af svigt eller venstre SHRUS Hob. Når du tænder for rystelser høres ud over den karakteristiske knasen af hjulene. Under udførelsen af udskiftningen CV fælles behov for at kontrollere hjulet bæreevne og når den registrerer en stor produktion ham til at erstatte. For at undgå vibrationer i sving, er det nødvendigt at udføre periodiske inspektioner af tankstationen. Med selv-bilsynsvirksomhed pit ved det første tegn på en nærmer revne vibration er i støvknapper. udskiftning bør gøre dem opfede fedt. Ved kørsel på ujævne veje hjerteslag indikerer en overtrædelse af arbejdet rack. Det kan ikke komme ud af håndtaget. Også på at slå på rattet påvirker mislykkedes støddæmper. Der er således mange grunde på grund af, hvor der er en run-out på rattet under kørslen. I hvert tilfælde er det første skridt er at lave en visuel inspektion og reparation.

Så fandt vi årsagen til hjulet run-out ved høje hastigheder og ved opbremsning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.