Intellektuelle udviklingKristendommen

Bøn Sinelnikov "Transfiguration" - nye måder at forbedre personligheden

I de seneste årtier, fashionable og populære er forskellige skoler af personlig vækst og selvudvikling. Fokus på Dr. Carnegie anbefalinger arbejde Luizy Hey og mange andre grundlæggere af den såkaldte "positiv psykologi", deres ledere grundlagde hele retning. I sin metodologi bruge de forskellige orientalske øvelser, bekræftelser, meditation, selvhypnose, visualisering. De fleste er nu kendt mestre som N.Pravdina, A.Sviyash, N.Norbekov, V.Sinelnikov.

Et par ord om positiv tænkning

Hvad betyder "positiv psykologi" og "positiv tænkning"? Taler på en enkel måde, når en person ophører med at "snyde" sig selv, forventer hvert minut af alle de problemer og ulykker, indstille sig på, at han "stadig fungerede." Tværtimod, begynder det at gentage: "Jeg er sund", "Jeg er heldig," "Jeg er glad", "Jeg elsker de mennesker og badning i deres kærlighed, som i det varme hav" For at gøre det klarere, husker engang ramt sovjetiske film: "elskere af sig selv" og "Det mest charmerende og attraktive." Selvfølgelig plottet i dem snarere komisk. Men den grundlæggende idé fanget og fungerede meget sandt: at ændre kvaliteten af dit liv så meget som muligt for at forbedre det, at vende sig fra en fatal nevezunchik (Mule - er skæbne) i forkælet barn af formue, du har brug ganske lidt: at omprogrammere deres sind, lære at styre din underbevidsthed, kontrollere de tanker og ikke lade negativt billede vises i horisonten af deres egne ideer og fantasier.

Principperne for harmoni

Faktisk sådan "oplyste" begynder at leve i harmoni med sig selv og med omverdenen, med naturen, med kosmos. Er højt, er det ikke? De ophøre med at gøre ondt, se munter og unge, smilende velvilligt, og hele hans fremtoning udstråler positivitet og positive vibes. Hans liv de skaber sig selv, og alt, hvad de har brug for, fra praktisk parkeringsplads og efterbehandling enhed for personlig lykke, da det går af sig selv. Det ser ud til, at bevidstheden hos mennesker er blevet en slags tryllestav og skabe for dem deres egen virkelighed. Men der er det ikke i en verden af drømme og fantasier, og i vores materielle verden. Hvordan til at lære det, kan fortælle bøn Sinelnikov "Transformation", samt bøger udgivet af dem under samme navn.

Sig selv en tryllekunstner

Selvfølgelig enhver videnskab granit urokkelig. Og forståelse teknikker til spirituel udvikling og uddannelse er ikke nemmere end for eksempel studiet af styrken af materialer, anvendt fysik eller programmeringssprog. Involveret i processen og fantasi, og en masse af viljestærke indsats og stive selvdisciplin og logik. "Sjælen skal arbejde" - det er den mest nøjagtige indstilling, der skal lære og anvende konsekvent en, der har besluttet at starte et nyt liv, til at gå en anden vej. Og i sidste ende, er det ikke nødvendigt at have mere at kæmpe for overlevelse. Universet selv nagnot over hovedet overflødighedshorn, kærlighed og lykke. Ja, nøgleordet her - kærlighed. Det er den samme på forhånd, hvor bøn Sinelnikov "Transfiguration" er bygget.

Essensen af bøn

Til hvem vi normalt henvise til de hjertelige anmodninger? Til Gud, verdens sind, jo højere kræfter. Uanset hvor opkaldet - det er vigtigt at virkelig tror. Dyb guddommelige betydning og gennemsyret af bøn Sinelnikov "Transfiguration." Den første del af det er forbundet med læsning af Kristus. At det antyder forfatteren, taler om det kommer til livet "smerte og lidelse", essensen af hvilken - en hentydning til de erfaringer, der overstiger vores sjæl, samt det underbevidste. Det er vigtigt, i henhold til healeren, hvem er Valery acceptere med kærlighed test, der ramte hver person. Og for at indse, at de - resultatet af de tanker og gerninger manden selv. Bøn Sinelnikov "Transfiguration" gør det klart, at efter vedtagelsen og realisering af det næste skridt må være omvendelse. Hvad? I de ødelæggende psykologiske enheder, hvor vi selv sat op, hvor begynder at tro, og som henvender sig til vores undergang, undergang. Men omvendelse er ikke nok - du nødt til at give dem op, med al den beslutsomhed, som mennesket er i stand til.

Transfiguration som reinkarnationen

Hvad kreative ånd har en bøn "Transfiguration" Sinelnikov? Tekst det viser disse skridt for åndelig udvikling i arbejdet over sig selv, som folk skal passere. Dette Debunking negativ ikke blot i sig selv, men også i deres forfædre, i hele sin slags. Tilgivelse af deres forseelse. Rydning af sind af disse gamle, er baseret på bitterhed og onde tanker og ideer, som tidligere overvågede person. Og dannelsen på stedet for en ny model af bevidsthed og adfærd. Ifølge forfatteren, Valery Sinelnikov, bøn "Transfiguration" kan udtales af manden selv, der har besluttet at ændre sin skæbne, og i forhold til deres modstandere. Dette svarer til den kristne tradition.

Arbejdet med dig selv, om dit liv, forvandlet, bliver en lys, harmonisk, glad person!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.