Intellektuelle udviklingKristendommen

Skytshelgen. Hvilke hellige, som nedladende

Fra og med det fjerde århundrede, i den kristne tradition der er skytshelgen. Håber på gunst og beskyttelse af sidstnævnte, forældrene kaldte lignende navn af barnet. Efterfølgende mange områder af livet fik så hellig beskyttelse.

Hvem er skytshelgen

Den nemmeste måde at genkende personlige skytshelgener ved fødselsdato. Hvordan kan vi ordne i slutningen af artiklen.

Det er interessant også at vide, at i processen med dannelsen af kristendommen studerede livet for helgener og erhverv ligner deres erhverv eller færdigheder, modtog deres lånere.

Så Leviy Matvey, bliver i løbet af livet for en skatteopkræver, blev en fortaler for finansielle institutioner medarbejdere. Hos Clara af Assisi var en gave at se og høre den jul Masse i kirken, selv mens du ligger syg i sengen. Derfor er det spiller rollen som skytshelgen for fjernsynet.

Den lejlighed, tage et kig på ikoner, billeder. Skytsengel, helgener, er martyrer normalt holdes i hænderne på attributter, der viser, at de tilhører en eller anden form for aktivitet.

Lånere af erhverv

Du vil blive overrasket, når du finder ud af hvor meget den hellige beskytter af denne eller hin form for aktivitet. Hovedparten af disse navne refererer til katolicismen, men der er en hel del ortodokse. Lad os se nærmere.

Alle erhverv, der er forbundet med bevægelsen på landtransport, det være sig en cykel, bil eller bus protektion profeten Elias. Han er portrætteret i Bibelen til en stridsvogn af ild, efter at han blev taget til himlen i live.

Læger nedladende Ærkeenglen Raphael og Gabriel, samt evangelisten Lukas. Alle af dem var en eller anden måde relateret til behandlingen.

Selv husmødre har deres lånere. De anses for at være Martha, en elev af Jesus Kristus og Anna, Maria, Jomfru mor.

Mark Evangelist beskytter alle aktiviteter i forbindelse med dyr. Zoologer, biologer, dyrlæger og andre fagfolk kan bede ham om hjælp.

Ærkeenglen Gabriel, at være i den kristne tradition budbringeren hjælper diplomater, kurerer, ambassadører, postbude og andre figurer, der er forbundet med levering af noget eller pleje relationer. I ortodoksi, dette inkluderer også mediefolk.

Skytshelgen for journalister i katolicismen - Frantsisk Salsky, og forlæggere, boghandlere, forfattere og komponister - Ioann Bogoslov.

Protektor for sejlere og sangere kaldet Andreya Pervozvannogo. Ikke for ingenting gjorde sit kors er afbildet på flag søværnet i Den Russiske Føderation.

Ærkeenglen Michael er forbundet med erhverv, der beskæftiger sig med militære anliggender, jura og ledelse. Dette omfatter, i virkeligheden, soldater, politifolk og andre medarbejdere i de retshåndhævende myndigheder.

Du vil grine, men Vatikanet har identificeret endda chuck internetbrugere. Skytshelgen for denne type aktivitet - Isidor af Sevilla. I løbet af sin levetid var han en polyhistor og efter tro er frem for alt put viden.

Lånere af lande og byer

Skytshelgener ved navnet på landsbyen er ikke defineret. Men på baggrund af forskellige kristne trosretninger, hver by og landet har en mæcen. Nogle endda mere. Præfikset til navnet på en helgen: det sted for hans fødsel, og ikke det punkt, som han foretrækker.

Lad os se nærmere. Som missionærer har forsøgt at bestemme forsvarerne fleste bygder, så vil vi fokusere på de mest berømte og vigtigste byer og stater.

Skytshelgen for Hviderusland - Efrosiniya Polotskaya.

Rusland har et antal runder, hvis vi taler om de forskellige trosretninger. Den ortodokse overvejet skytshelgen Georgiya Pobedonostsa og Andreya Pervozvannogo, katolikker - Prins Vladimir, Vasiliya Velikogo og Iosifa Obruchnika.

Ukraine ortodokse protektor St. Andrew, og i katolicismen - Iosif Polotsky.

USA af sin beskytter tro Vor Frue af den ubesmittede undfangelse.

Frankrig er afhængig af hjælp fra to af Beskyttelse. Det er Anna, mor til Jomfru Maria og Jeanne d'Arc.

Forenede Kongerige, i henhold til katolske præster, er under beskyttelse Arhangela Mihaila.

Vi har listet kun få lande fra Amerika, Vesteuropa og SNG. Næste vil blive præsenteret for lånere af nogle russiske byer og regioner.

Ikonerne for Værnehelgener undertiden vise plads, som de begunstigede. Men dette er ikke altid muligt at afgøre, fra billederne. Lad os se, hvem der beskytter en by i den ortodokse tradition.

Moskva favoriserer Georgij Pobedonosets, han selv afbildet på emblem.

Petersborg beskytte apostlene Peter og Paulus, og Alexander Nevsky.

Sidstnævnte er også protektor for Transbaikalia, og apostlene Peter og Paulus også alle de Kamchatka regionen.

Dette emne er meget omfattende, mængden af den samme artikel gør det muligt at røre ved det kun kortvarigt. Så vi taler om den hellige Hjælpere i forskellige liv problemer.

Lånere syge og assistenter i behandlingen af

I kristendommen er der ikke kun protektor for de døde, men også forsvarere fra forskellige lidelser, samt de hellige, hjælpe lægerne til at helbrede.

Lad os komme i nærkontakt med assistenter læger.

Så alkoholisme som ortodokse tro, bidrage til at klare martyr Boniface fra Tarsus og Ioann Kronshtadsky. Katolikker om dette emne henvises til Urban Langres.

Gravide kvinder bede Anastasia eller Silva Rom, afhængigt af den pålydende værdi.

Med benene sygdom vil bidrage til at klare Simeon Verkhotursky og for eventuelle lidelser forbundet med sine hænder, den trofaste udseende til ikonet "Three Hands", der skildrer Jomfru Maria.

I princippet er skytshelgen for alle patienter i katolicismen betragtes Moor Glanfeysky.
Med hans øjne, siges at hjælpe englen Gabriel, og protektor for problemerne i forbindelse med hørelse, Frans overvejet Salezsky.

Job-lidelse i katolicismen "ansvarlig" for helbredelse af depression.

Som det viser sig, protektor for de døde er ikke én. De er opdelt efter alder. Bullets børnedødelighed - Hedwig af Schlesien og Sachsen Matilda, og alt for tidlige død - ærkeenglen Michael.

Hvis en person er svært at forstå karakteren af den smerte eller oprindelsen af sygdommen, der er hellige, som hjælper med menes at helbredelse i almindelighed. Det Panteleimon i ortodoksi og katolicisme Yuliana Nikomidiyskaya.

Assistenter i vanskelige situationer

Som man siger, den taske og fængsler er ikke nødvendigt at give afkald på. Lad os se, hvad de hellige hjælpe mennesker, der mødte ulykke i livet.
I sådanne situationer er det ikke bestemt af protektor fødselsdato, og sætte et lys til en person, der hjælper på en lignende ulykke.

Så er det, at hjælper katolikker at finde et nyt job Kaztan Tiensky og ortodokse - Xenia of Petersburg.

Agnelli i katolicismen, ortodoksi - Boris og Gleb, Alexander Nevsky, Nil Sorsky og Vor Frue støtte og hjælp genvinde krigens ofre.

Det blev taget til fange Patronise Peter af Athos og Simeon Bogopriimets.
Hvis sjælen af nostalgi krøb ind og lagde sig på hjerte længes efter familie og venner, bede til John Kuschniku.

Fra døden for at beskytte vandet af Jomfru (ikonet "redningsmand for drukning"), og Hyacinth Krakow. Rescue skibbrud beskytter Yudok.

Skytshelgen for børn - Sergiy Radonezhsky. Han bad, hvis afkom af forskellige dårlige skoleresultater.

Hvis du føler desperat, siger de, vil hjælpe gnist leveret af St. John Chrysostom.
Selvfølgelig er det et spørgsmål om tro, især i denne oplyste alder, men der er sådanne situationer, hvor det er den eneste vej ud. Som man siger, "ingen ateister i skyttegravene."

Beskyttelse mod naturkatastrofer

Naturkatastrofer kommer pludseligt, og kraften i elementerne skræmmer og lækkerier.

Kristendommen mener, at nogle af de hellige hjælpe folk til at beskytte dem mod vrede naturen og ødelæggelsen af trukket tilbage til siden.

Lad os finde ud af, hvem beder i forskellige kirkesamfund i lignende situationer.

Under et jordskælv er usandsynligt, at være tid til at afgøre, hvem dine skytshelgener ved fødselsdato. Derfor de hellige Fædre anbefale at anvende i dette tilfælde til Grigoriyu Chudotvortsu.

Når i nærheden af en vulkan bryder ud, skal det hurtigt gå væk. Men så er det ikke ondt at sætte et lys Agathius siciliansk, at dette ikke vil ske igen i fremtiden.

I middelalderen, da en stærk storm bad Yudoku, Walburga, Urban Langrskomu eller Erasmus Formiyskomu.

For at undgå lynnedslag, vendte sig til den romerske Virtue og Magnus Fyussenskomu.

Ermengild betragtes forsvarer under storme, tørke og oversvømmelser.

Det er bemærkelsesværdigt, at de fleste af mæcener-redningsfolk fra forskellige katastrofer har i katolicismen. Ortodokse appel til Defender kun i to tilfælde. Når alvorlige frost - en hellig fjols Procopius af Ustyug og under branden - en eneboer Nikita Novgorod eller ikonet "Burning Bush". Tilsyneladende, den anden kataklysmer vores folk en smule bekymret.

lånere skoler

Ofte navnet på en stor uddannelsesinstitution, især i middelalderen, blev kronet med navnet på skytshelgen. På vegne af patronen bedømt på status for skole eller universitet.
Særskilt, alle skoler i katolicismen protektor Foma Akvinsky, og universiteterne - Contardo Ferrini.

Og der er flere tilhængere af den katolske religion blev noteret. Ortodokse genkender hovedsageligt lige, hvad apostlen Andrew er protektor for University of Patras i Grækenland.

I Vesteuropa har universiteterne fået mange hellige beskyttere.

I Bologna Kunstakademi - Catherine of Bologna.

Protektor for Cambridge tror Edeltrudu og Oxford - Fredesvindu.

Universitetet i Paris til bedre at overveje deres skytshelgener af fire. Det Katharina af Alexandria Nicholas af Mirlikiya, Ursula fra Køln og Karl Veliky.

Således nogle af de ældste uddannelsesinstitutioner har ammunition. Problemet er, at i henhold til kanonerne, de beskytter universiteterne selv, i stedet for at hjælpe eleverne i deres studier. Således at eksamen vil stadig have at stole udelukkende på deres intelligens eller venlige krybbe.

Forsvarerne for de herskende dynastier

Som sædvanlig her vil vi fokusere på den katolske tro.

Tilsyneladende ønsket om at blive den universelle Kirke og kærlighed til rigdom og luksus har påvirket det faktum, at næsten hver sociale, naturlige og andre fænomener, samt forskellige områder af livet, der var deres skytshelgener. Kun i dette tilfælde kan påvirke Tiende, tilbud og gaver til templerne.
Så der var monarken den hellige beskytter?

Ferdinand Castilla er skytshelgen for alle stats-, uanset region eller kontinent.

Næste er nogle specifikke funktion. Patroner har hver regerende hus, især fransk, engelsk og tysk. Samt individuelle mennesker med forskellige titler, såsom konge, prinsesse, og andre.

Så monarker nedladende Louis, Eduard Ispovednik og Henry Bayern hhv.

Kings medvirke til at understøtte den byrde, der pålægges dem af Edgar Mirny og Dagobert.

Queens - Yadviga Polskaya, Isabella af Portugal og Matilda Saxon.

Kejserinder beskytter Elena Lig med apostlene.

Adelaide Bourgogne favoriserer prinsesser og grafer protektor Karl Dobry.

De skytshelgener af familien regerende i Storbritannien - Eduard Ispovednik og ærkeenglen Michael, da England forsvarer.

Tyske Habsburg dynasti var glad Maximilian, og Dauphin af Frankrig - Petronilla.

Således er mange af de herskende familier var ikke kun deres skriftefædre og rådgivere for de præster, men også de skytshelgener.

skytshelgen af dyr

Kvægnomader har længe været en af de vigtigste menneskelige aktiviteter. Det var dette arbejde har været med til at flytte fra tilfældige lykke på jagt efter deres tilsigtede mad. Derfor er folk altid passet sundhed og produktivitet af deres dyr.

Her nævner vi den ortodokse og den katolske skytshelgen for dyr.

Lad os starte med fuglene. Indenlandske ænder, gæs og andre flyvende dyr har en forsvarer i lyset af den store Martyr Nikita ortodokse og Martin af Tours i katolicismen.

Duer beskytter David fra Wales og svaner - Hugo Linkolsky.

Yderligere husdyr. I ortodoksi, hans forsvarere siger Georgiya Pobedonostsa og Paraskeva. Katolikker såsom pave kaldet Cornelius, en eneboer Onuphrius og Perpetua af Carthage.

Alle hornede dyr protektor Guido af Anderlecht.

I ortodoksi, er protektor for geder og får betragtet Mamas af Cæsarea, behøver katolikker ikke, at geder kan være en mæcen. Derfor Georgij Pobedonosets om deres traditioner beskytter kun fårene.

Hvordan kan du vide dens skytshelgen

I dag er de fleste mennesker begynder at kigge efter nye tro. Nogle tilbagevenden til kristendommen. I denne religion er det accepteret at fejre Day of the Angel, det vil sige, den dato, hvor den ære af en helgen.

Den nemmeste måde at finde navnet på skytshelgen - på vegne af barnet. For det første ved dåben får et nyt navn (hvis givet ved fødslen ikke hører til den kristne tradition, eller forældre ønsker at give den anden), men kan vare og gamle.

Hvad skal man gøre? Dybest set defineret skytshelgen navn og fødselsdato. Selv hvis du ikke kan huske det navn, som du blev døbt (ikke bevaret), finde den nærmeste match af kristne. Hvis mere end én - vælg den, du pænere.

Så nu åbner vi kalenderen og se efter, hvad der passer dig protektor fødselsdato. Dette er ikke et nøjagtigt tal, da du blev født, og det tætteste den dag, æret helgen af samme navn.

For eksempel fejrer du fødselsdag den 2. september, og den nærmeste dato, hvor den nævnte protektor af samme navn, den 11. december. Det viser sig, at du har to fester. I september - Fødselsdag i december - dagen for Angel.

På sådanne dage er traditionelt accepteret at give børn små ikoner og billeder. Guardian Angel behøver ikke at være der afbildet, men vil ikke være overflødig.

Så vi vil lære at identificere deres skytshelgener og lærde forsvarere i forskellige områder af livet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.